19

1.4K 17 0
                                    

Ik kreeg wat eten. Na wat gegeten te hebben was er een vergadering voor iedereen.

Iedereen kwam bij elkaar in een vergader ruimte.
Joshua kwam binnen en begon: 'Vandaag gaan we het hebben over het verdienen. Ik neem twee mensen als voorbeeld. Zoe en Tris. Zoe hoeveel verdien je meestal?'
'Ik eh.. Ik verdien rond de 40 ofzo.' zei ik.

'En jij Tris? nog niet eens 40 terwijl jij hier al langer bent. Je krijgt nu per dag 4 klanten zodat je kan verdienen voor ons, want dit is niet genoeg. Begrepen?' Zei Joshua tegen Tris.

Ze knikte angstig. Die zit hier dus ook gedwongen. Voor de rest had hij het nog tegen andere meisjes over hoe ze het doen en wat beter moet. Sommigen krijgen les in bepaalde dingen. Ik bedoel wat maakt het uit of je iets niet goed kan? De meesten doen dit onder dwang.

'Ik wil nog even apart met jou praten.' Zei Joshua wijzend naar mij. Ik knikte maar.
Toen de rest weer aan het werk ging kwam Joshua tegenover me zitten.
'Ik wacht op de gang.' zei Ryan en verliet de kamer.

'Nou Zoe, morgen de straat op.' zei Joshua.

'Mhm.' mompelde ik. 'Je mag enthousiaster wezen hoor.' zei Joshua.

'Ik weet wel iets beters.' zei ik. 'Oh en wat?' zei hij en ging over de tafel hangen.

'Je zet me af bij het treinstation.' zei ik. 'Nou nee schatje, dat doen we niet.' zei Joshua.

'Hoezo er lopen nog genoeg hoertjes rond en anders schraap je er weer een van de straat toch zo asociaal zijn jullie wel voor hetzelfde geldt is diegene ziek en dan komt ze hier en dan? Dan brengen jullie haar echt niet thuis , nee ik denk dat jullie haar laten doodgaan ofzo. want zo zijn jullie, asociaal en geen respect voor het vrouwelijk geslacht!' zei ik.
'Pardon!!' riep Joshua hard. Zelfs zo hard dat Ryan binnen kwam.

'Haal haar hier weg.' zei Joshua iets kalmer. 'Hoezo? Omdat ik de waarheid spreek?' riep ik.

'Kop dicht.' zei Ryan en trok me mee de kamer uit. 'Wat heb je gezegd?' vroeg Ryan.

'De waarheid.' zei ik. 'Wat waarheid? waar heb je het over?' vroeg Ryan. 'Over de waarheid.' zei ik. 'Wacht hier ik ga met Joshua praten.' zei Ryan en liep de kamer in.
Na 5 minuten stond ik nog alleen op de gang. Ik liep maar de gang uit en kwam aan bij de club. Ik pakte iets te drinken en dronk het op. Ik opende de kassa en pakte een briefje van 50 eruit en stopte die in me bh toen er iemand aankwam. 'Hee.' zei het meisje dat kwam. 'Hey. Ben je aan het werk?' vroeg ik. Ze knikte. 'Sorry ik pakte wat drinken.' zei ik. 'Maakt niet uit.' zei ze en liep weer weg met een dienblad vol bierglazen. Ik rende de trap op naar me kamer en stopte de 50,- in het bakje. Ik draaide de douche aan en kleedde me uit. Ik hoorde de deur. 'Wie is daar?' riep ik. 'Je zou wachten.' zei Ryan die in de deur opening stond en me lichaam bekeek. 'Ja moet je maar opschieten.' zei ik en stapte onder de douche. 'Ik kom met je douchen.' zei Ryan. 'Hoezo?' vroeg ik. 'Niet goed het boekje gelezen, bij de regels staat dat een meisje die voor het eerst op straat mag, word gewassen door haar baas en aangezien ik jou baas ben kom ik je verwennen.' zei Ryan. 'Sla die regel maar over.' zei ik.

Ryan stond bij me onder de douche. 'Wat wil je nu bereiken dan? Dit hokje is pokke klein.' zei ik en draaide de douche uit. 'Aan.' zei hij. Ik stapte onder de douche weg en kleedde me aan. 'Volgende keer beter.' zei ik. Ryan gaf me een klap en trok zijn broek weer aan. 'Volgende keer beter? Straks misschien nog wel.' en hij liep weg. Ik ging onder de dekens liggen en viel in slaap.

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now