20

1.3K 18 0
                                    

Vandaag was het zover. Ik mag de straat op, dat betekent Ontsnappen!

Natasja kwam de kamer binnen en fluisterde: 'Pak je tas in qua spul dat je nodig hebt. Ik kan je maar een tas meegeven namelijk, anders is het te opvallend.' Ik knikte en pakte me tas. Ik deed 2 setjes normale kleding erin, wat ik qua normale kleding alleen had hier en deed er me tandenborstel, tandpasta, deo, makeup en parfum in. 'Heb je een envelop?'vroeg ik. Ze knikte en verdween uit me kamer. Nog niet een minuut later kwam ze terug. Ik pakte me bakje en stopte het geld dat erin zat in de envelop. 'Heel goed.' zei ze. Ik deed dat in een zijvakje. 'Nog iets anders?' vroeg ik. Ze keek in me tas. 'Ik probeer je mobiel te stelen.' fluisterde ze. Ik knikte dankbaar. Ik zat goed na te denken, wat moet ik verder nog mee? Ik vond het prima zo. 'Laat je tas maar onder je bed, ik geef hem zometeen af aan de eerste auto die je komt ophalen. Dan rijd de auto met jou erin naar Kayla haar straat en dan gaan jullie samen naar de volgende auto, die brengt jullie dichtbij en daar kunnen jullie onder jou naam overnachten in een hotel, daarna moeten jullie verder komen met het geld dat jullie hebben samen gesprokkeld. gesnapt?' vroeg ze. Ik knikte. Nog kon ik het niet geloven.

Het was zover. Ik stond op straat rond te lopen en wat te flirten met mensen. Een meisje werd door een oude man opgepikt en reed weg. Dat gebeurt zo bij mij, zonder de seks scene. Een auto stopte voor me. 'Natasja stuurde me.' fluisterde hij. Ik knikte toen hij de tas liet zien en stapte in. 'Dankuwel.' fluisterde ik. We reden zoals normaal hoorde weg en we kwamen de straat in waar Kayla al stond. 'Bukken.' fluisterde de man achter het stuur. Ik bukte. 'Ik geef Kayla aan u.' zei een zware mannenstem. Kayla stapte voorin de auto en we reden weg. 'Kom maar overeind.' zei de man.

Ik ademde uit. 'Oh Zoe, ik ben zo blij dat we weg kunnen.' zei ze. 'Ik ook Kay, ik ook.'

'Shit, ze hebben ons denk ik door.' zei de man en begon heel hard te rijden. Ik keek door het achterraam. 'Dat is Ryan!' gilde ik. 'Rijden!!' riep Kayla.
'Ik doe me best.' zei de man en reed allemaal zij straatjes in.
'Ga er nu uit en ren dat steegje in, zoek een plek waar je kan verstoppen.' zei hij. Hij stopte de auto en we sprongen er als het ware uit. We gingen achter een container zitten, meer was er niet om te verstoppen. Ik hoorde hoe hij wegreed. Een paar seconden later hoorde ik Ryan voorbij rijden. Ik ademde uit. 'Zoe, we moeten voorzichtig zijn we zijn nog te dichtbij.' zei Kayla. Ik knikte, dat wist ik.
Ik pakte me tas en ik zag dat er een map in zat. Ik opende hem en er stond op hoelaat en wanneer we weer werden opgepikt. 'Ik heb honger.' zei Kayla. 'Ik ook, we gaan wel iets zoeken.' zei ik en we stonden op.

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now