SEZON FİNALİ "UÇURUM"

182K 8.6K 1.4K
                                    

İYİ OKUMALAR DİLERİM 💐

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İYİ OKUMALAR DİLERİM 💐

''Elis, pembe bikinimi verir misin?'' İkili koltuğun dibinde bulunan bavula bacaklarımı uzatmış, kitap okurken Lidya'nın sesini işitmiştim. Kaldığım sayfayı kaybetmemek için ayrık şekilde koltuğun tepesine yerleştirdikten sonra tek bacağımı yere indirip diğerini bavulun arkasına sıkıştırdım.

''En küçük gözde, askılılarımın altında...'' Dışa doğru olan fermuarı açıp askılıları bozmadan kaldırıp bikinisini çıkartıp eşyalarını eski düzeninde bırakarak fermuarını kapattım. Bikiniyi elimde yuvarlayarak saçlarını tarayan Lidya'ya doğru attım.

Gülümsedi. ''Teşekkür ederim.'' Bavulunu kaldırıp yere koyduktan sonra tekrar kitabımı okumaya devam ettim. Uzun saçlarındaki karışıklığı düzeltmiş olacak ki, bikinisini alıp odadaki banyoya girdi. Kısa süre sonra çıkıp boy aynasında kendisine bakıp önüme geldi.

''Elis, sence nasıl olmuşum?'' Göz kapaklarımı kaldırarak ona baktığımda kirpiklerimin kaşlarıma battığını hissettim. Hoş gözüküyordu. ''Çok yakışmış...'' Düşünceli bir şekilde aynaya döndü elini beline atıp yan dönüp belini incelemeye başladı. Kitap okumaya devam ederken bulunduğu kısma bakmasam da yaptıkları hissediliyordu. Tekrardan bana doğru döndü.

''Emin misin, göbeğim çıkmış sanki.'' Oflamamak için dişlerimi birbirine bastırdım hiçbir zaman takıntılı kızlardan olmamıştım. Tekrar ona bakıp belini inceledim.

''Göbeğin yok ki Lidya?''

''Sen gelmeyecek misin?''  Anlaşılan kitabımı okuyamayacaktım. Sert bir şekilde kapatıp belimin yanına koydum.

''Nereye?'' İlerleyerek komodinin üzerine koyduğu plaj çantasını alıp içindekileri kontrol etmeye başladı.

''Çatışmaya! Nereye olacak Elis? Tabi ki plaja...'' Bacaklarımı yere indirerek koltukta oturur hale geldim.

''Eşyalarımızı bir yerleştirseydik?''

''Gelince yaparız hadi hazırlan.'' Kalkarak bavuluma doğru ilerledim.

''Şeyda Nerede?''

''Kapının önünde dolanıyordu, söyleyeyim de o da hazırlansın. Giyeceklerimi alarak banyoya girdim. Üzerimdekileri çıkartıp siyah, sırtı açık olan mayomu giyip altına mini, siyah şortumu da geçirdikten sonra saçlarımı elimde düzeltip çıkarttıklarımı kirliye attım. Odaya geçtiğimde Lidya yoktu. Siyah baskıları olan beyaz bir tişört giyip, plaj terliklerimi de ayağıma geçirip çantaya iki havlu atıp Şeyda'nın şapkasını, kendi güneş gözlüğümü da elime alarak odadan çıktım.  Merdivenlerden inerken Çağın da çıkıyordu. Eve ilk geldiğimizde bizi çapkın çocuk Çağın karşılamıştı. Bakışları açık bir şekilde üzerimde gezindikten sonra sırıttı. ''Bende seni almaya gelmiştim.''

KURALSIZWhere stories live. Discover now