Chapter 18-"De ce mortii mamei pisicii cainelui caprei lui ar fi facut asta?

659 58 16
                                    

  Oi, Dumnezeule. Minutele astea sunt ca si tortura. Iar cretinul de frate-meu nu vrea sa intre mai repede pe scena, sa cante odata, sa castige concursul si sa plecam acasa fericiti cocotati pe niste pandicorni. Dar nu, el si restul baietilor trebuie sa respecte programul si sa intre pe scena cand li se spune. Pf, ce pampalai. Si tremur mai rau ca o gelatina. Si cum Perrie Styles trebuie sa fiarba ca lumea de emotii, acum mai e si pauza de publiciatate! 

-Eleanor, e normal sa tremur? A-adica nu ma urc eu pe scena, dar totusi, a-am mari emotii.

-Perrie, calmeaza-te, totul e in regula. Te-ar ajuta o imbratisare?spune in timp ce isi deschide bratele.

-S-sigur.

Am stat imbratisate pret de vreo 2 minute. De fiecare data, El a fost aici. M-a sustinut. M-a ajutat. Mi-a fost ca o sora. A fost ceea ce aveam nevoie in momentele grele. Este ea mai nebuna si putin mai superficiala, dar are un suflet de aur. E dulce, sensibila, frumoasa, dar totusi, puternica. Si sunt bucuroasa ca imi e prietena. Ma pot mandri cu ea. Ma pot lauda cu Eleanor J. Calder.

-M-multumesc El. Pentru absolut tot. Si iarta-ma ca nu-ti pot multumi cu adevarat cat ai merita defapt.

-Voi fi mereu aici. Pentru ca esti prietena mea. Rectific-sora mea.

Atentie, reintram in direct in 15 secunde, cu trupa One Direction si invitatul lor special.

Vocea ce se aude din boxe ma panicheaza si mai mult. In 15 secunde...

-Esti pregatita?ma intreaba El.

-Da.

In mintea mea numaram constant.

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

-Si am revenit in direct, doamnelor si domnilor! Acum, aplauze va rog pentru trupa One Direction si invitatul lor special, Robbie Williams!se face auzit prezentatorul.

Baietii suna mai uimitor decat de obicei. Probabil au si lucrat mai mult...iar combinatia asta, cu Robbie Williams, suna pur si simplu genial. Doamne, te iubesc ca l-ai facut asa de talentat pe frate-meu si pe membrii trupei.

*

Ceilalti doi concurenti au fost...wow. Insa nu ii pot depasi pe cei 5 magnifici pe care posibil ii vor vota toate adolesecentele in calduri. Daca nu ar fi fost frate-meu membru, si eu eram. In scurt timp, trebuie sa anunte ultimii doi concurenti. Ceea ce inseamna ca un concurent va pleca. Saptamana trecuta, a plecat o fata, Cher, care se pare ca era foarte apropiata de ei. Si parea frumoasa. Si era talentata.

O fata dintre finalisti, Rebecca, mi-a atras atentia. Am auzit ca e impreuna cu Zayn...adica nu sunt geloasa, de ce dracu' as fi, adica ne-am intalnit odata, nu i-am dat numarul de telefon...probabil de cand cu faima asta, a si uitat de ciudata fata cu par mov, care fugea de rupea pamantul pentru a nu fi vazuta.

Dar, nenea publicul decide. M-ai auzit, nenea publicul, ai de decis daca mai vrei sa ramai in viata.

De cand baietii si-au incheiat cele 2 reprezentatii-da, 2, una cu Robbie Williams si cealalta doar ei-Eleanor ma imbratiseaza incontinuu si ma mangaie pe cap. Aratam ca 2 ciudate. Dar nu imi pasa. Absolut deloc.

Si acum e totul si mai rau...adica Dany mereu imi spunea la telefon totul din backstage, ea era legatura mea cu Harry. Dar, ghinionul meu, are telefonul inchis.

Why did you forget me?Where stories live. Discover now