Chapter 20-"Rahatul ala rahatic ar face bine sa nu se mai comporte rahatic!"

689 62 6
                                    

Ma trezesc din nou cu o durere de cap imensa, simtind din nou mirosul medicamentelor. Oh Doamne, tocmai ce scapasem de locul asta...apoi totul m-a lovit ca un fulger. Stiam foarte bine de ce am ajuns aici. Am lesinat deoarece am aflat ca...nu, nu ,nu! Mama si tata...nu!

Fara sa imi pese de absolut nimic, am sarit din pat, ignorand posibilitatea de a cadea si scotandu-mi din piele acele care, alaturi de niste fire, ma tineau conectata la toate rahaturile.

Ok, trebuie sa ma calmez, poate a fost doar un vis, cosmar defapt. Am zbughit-o pe usa camerei de spital, dand pe hol peste prietenele mele care din nou, plangeau.

-E-e un vis, nu El? E un rahat de vis!spun abtinandu-ma din a izbugni intr-un plans teribil.

-Tu nu esti normala la cap? De ce te-ai deconectat de la aparate?ma intreaba ingrijorata Dany

-Da-le dracu! Acum raspundeti-mi la intrebare! Ai mei chiar sunt morti?

Intre noi s-a lasat o liniste ca de inmormantare. Niciuna din ele nici nu indraznea sa ma priveasca. Inseamna ca...e adevarat. Parintii mei sunt morti!

Fara sa ma mai pot stapani, am lasat lacrimile sa curga siroaie pe fata mea. Eleanor si Danielle au venit spre mine, cuprinzandu-ma intr-o imbratisare extrem de stransa, dureros de stransa.

-Va fi totul bine!

-Nu va fi nici pe dracu! Totul e dus pe apa sambetei. Mami si tati sunt morti, nu cred ca mai am sanse de impacare vreodata cu bastardul de Harry, ce dracu ma fac? Nu o sa am bani sa stau in casa, trebuie sa imi iau o slujba si nici nu am terminat liceul. Ce dracu ma fac?

-Hei, hei, stai calma. Sunt sigura ca ai mei te-ar lasa sa locuiesti la noi in casa. Noi vom fi aici pentru tine, ok? Acum, haide sa anuntam doctorul ca te-ai trezit, nu cred ca ai mai vrea sa stai pe aici, nu?

-A-ai dreptate...

POVESTIRE LA PERSOANA A III-A

Durere...asta e sentimentul ce ii macina sufletul lui Perrie. Simtea ca a pierdut totul. Si nu era departe de adevar, dar mai avea ceva: prietenele cele mai bune, averea lasata de parinti-una surprinzator de mare, ce-i drept-si pasiunea pentru muzica. Era pierduta in sufletul si gandurile ei. A ajuns intr-un colt negru. Se intreba zi de zi ce mai face fratele ei, daca il mai poate numi asa pe Harry. 3 zile nu s-a oprit din plans, lumea se mira cum de mai traia dupa ce a eliminat atata apa din organism. Eleanor si Danielle au incercat sa o scoata din starea asta. In fiecare din cele 3 zile, dupa ce renuntau din a mai incerca, aveau o mica conversatie. Cea din ultima zi a fost cea mai interesanta:

-Rahatul ala rahatic ar face bine sa nu se mai comporte rahatic!spuse Eleanor. Probabil cu totii au realizat ca era vorba despre Harry.

-Si eu! Nu inteleg ce l-a apucat! Nu a mai venit pe aici de 4 zile, cine stie ce face si pe unde este?

-Nu-mi pasa de el, a ranit-o pe Perrie, trebuie sa inceteze din a mai face asta!

Insa, Eleanor a fost dezamagita! Harry a continuat sa absenteze din viata surorii lui. Aparent, a lipsit de la inmormantarea parintilor lui. Dar nu  e asa.

Ca tot am ajuns aici, sunteti curiosi de cum mai decurge viata lui Harry? Ei bine, el o duce rau. Moartea parintilor lui l-a terminat psihic. Pentru o perioada, scurta ce e drept, si-a regasit refugiul in alcool si tutun. Insa colegii lui de trupa-caci da, au ramas in relatii bune, chiar foarte bune-l-au scos din starea asta, desi nu stiau care e cauza suferintei lui. Se pare ca relatia de rudenie dintre Perrie si Harry a ramas stiuta de doar inca 2 persoane in afara de ei. Da, el a mers la inmormantarea parintilor lui, doar ca pe ascuns. I-a fost frica sa dea ochii cu sora lui. Ah, frica asta...frica a facut-o pe protagonista noastra sa isi sustina fratele din umbra, frica i-a luat  sansa lui Harry de a repara totul. Ca tot mai devreme am mentionat de relatia extrem de buna dintre baieti...cei 5 s-au mutat impreuna, intr-o casa luata din banii mosteniti de Harry dupa moartea parintilor sai plus bani pusi de fiecare baiat in parte. Traiesc precum 5 frati...insa ce-l macina pe baiatul carliontat era existenta unei relatii foarte bune intre colegii lui si fratii sau surorile acestora de sange, de care el nu mai poate avea parte.

Liam si Danielle...relatia lor e neschimbata, poate decat in bine, pentru ca au ajuns la sentimente de iubire profunda. Datorita acestui fapt, Dany si Harry au continuat sa se intalneasca aproape zilnic, iar tensiunea dintre ei doi nu putea trece neobservata. Cum de la o prietenie ce parea stransa intre ei s-a ajuns la o oarecare ura, se intrebau mereu baietii. Sa nu uitam ca Danielle l-a sustinut mereu pe  carliontat in cadrul concursului

Intorcandu-ne la Perrie, dupa ingroparea parintilor ei, a intrat intr-un fel de depresie. Nu dormea noptile, a avut parte de cateva betii urate, o tentativa de sinucidere...cine ar fi crezut ca o viata-ce parea perfecta-ca a ei poate fi ruinata din cauza unei...pedepse? Asa a inceput totul...

Cu ajutorul prietenelor ei, a trecut de aceasta perioada. S-a mutat in casa lui Eleanor, a vandut casa unde a copilarit iar banii i-a pus intr-un cont bancar, alaturi de mostenirea ei. A terminat liceul cu note foarte bune, insa a decis sa amane pentru un an inscrierea la vreo facultate. A invatat ca nu intotdeauna totul e cum vrea ea, adica perfect. A invatat ca doar oamenii care o iubesc cu adevarat ii sunt alaturi la greu. A invatat ca poate mima fericirea, chiar daca tristetea face ce vrea din ea pe interior. 

Poate credeti ca viata si-a batut joc de ea...dar nu este asa...dinpotriva. Perioada asta a facut-o mai puternica decat a fost vreodata. Si oamenii din preajma ei, in afara de cei extrem de apropiati,  nu au stiut prin ceea ce a trecut. Bine, doar in liceu se mai radea de ea pe tema 'Perrie fata orfana'. Insa imediat s-a uitat de faptul ca ea si Harry erau frati, a fost scutita de explicatiile pe care ar fi trebuit sa le dea sau de alte barfe. Si pentru a mai elimina vreo asemanare intre cei 2, si-a schimbat numele de familie. Nu mai exista nicio Perrie Louise Styles, ci Perrie Louise Edwards!

Poate ca toate informatiile astea, venite prea repede, va vor soca. Insa viata lor chiar a luat aceasta intorsatura. Acum, amandoi incearca sa se uite reciproc. Nu se stie daca vor reusi, dar ei vor incerca cu toata puterea si taria lor de caracter sa o faca. Chiar daca-dupa toate astea-ei inca se iubesc.

Poate ca pare sfarsitul...dar povestea fratilor Styles de abia acum incepe. Nu se stie cum va decurge viata lor de acum...insa pana si ei sunt curiosi de asta. 

_______________________________

aleluia. am postat. merit mai multa ura decat Briana.

am aproape fucking luna de cand nu am mai postat, si imi pare fucking rau. dar, va multumesc daca ati avut rabdarea necesara de a astepta next-ul. 

sunt aproape 7.5 k, ma credeti ca urlu? va iubesc enorm enorm enorm. aiaiaiaiai mai sunt 2 zile. prima mea aniversare a trupei petrecuta in acest fandom. vreau sa vad cerul plin de balonase la 20:22

ase, sper sa va placa capitolul. practic, asta a fost un fel de prima parte a cartii...data viitoare, incepe a doua. si vreau pe 23 sa va fac un cadou, postand la toate 3 cartile, tineti-mi pumnii sa reusesc, ok?

app, iertare, capitolasul  e mai scurt xx

FrancyMalik's OUT

Why did you forget me?Where stories live. Discover now