Chapter 21-"Stii tu, nu vreau spectatori cand ma pis."

671 56 10
                                    

Perrie's POV

Am fost trezita de mirosul oualelor prajite si al baconului genial facut de Liz, mama lui Eleanor. Un miros obisnuit pentru o dimineata obisnuita.

Mi-am deschis ochii, cu greu ce-i drept, si m-am indreptat catre baie, pentru a-mi face rutina zilnica. Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut-o pe el in fata oglinzii cu alt rahat de masca aplicata pe fata ei.

-Neata!mormai somnoroasa.

-Neata si tie Perrie! Sigur nu vrei sa incerci masca asta cu avocado? Chestia asta face minuni, iti jur.

-Mneah, insa ti-as fi recunoscatoare daca ti-ai intoarce privirea. Stii tu, nu vreau spectatori cand ma pis.

-Stai linistita, oricum ma uitam doar in oglinda, daca imi intra chestia asta in ochi, voi avea nevoie de ochelari.

In timp ce ea tot vorbea despre o programare la spa si nu mai stiu eu ce-nu am ascultat-am terminat tot ceea ce aveam de facut si am coborat la bucatarie, acolo unde masa era deja pusa, parintii lui El absentand ca de obicei, deoarece trebuia sa fie prezenti la locurile lor de munca destul de devreme. Am luat loc pe un scaun, asteptandu-mi prietena, pentru a manca impreuna. In sfarsit si-a facut si ea aparitia, si ii multumesc Domnului, pentru ca foamea mea era de nestapanit.

Dupa ce amandoua am infulecat mancarea, ne-am indreptat catre sufragerie pentru a ne uita la televizor, cum facem de obicei, inainte de a iesi prin oras. Am tot schimbat canalele, pana cand am ajuns pe un post cu stiri mondene. Si ghiciti ce, era o stire despre nenorocitul de Harry Styles, fostul meu frate.

-Hai sa schimbam canalul.

-Nu El, vreau sa vad doar ce cretinism a mai facut acum, oricum nu ne mai leaga nimic.

-Ok.

"Membrul formatiei One Direction, Harry Styles, a fost vazut parasind un club extravagant din centrul Londrei in compania a 2 dintre cele mai noi modele Victoria's Secret. Multa lume spune ca cei 3, aflati cu totii sub influenta alcoolului, s-au indreptat spre un hotel de 5 stele din partea de nord a orasului. Nu ne poate fi greu sa ne imaginam ce s-a intamplat in momentul in care acestia au ajuns in camera pe care aparent, Harry a luat-o pentru o noapte cu o suma destul de importanta. Alte 2 fete pe lista cuceririlor lui Harry."

Extrem de revoltata, am stins televizorul. Nu pot sa cred in ce hal a ajuns...sa o faca cu 2 deodata?!

-Hei, esti bine?ma intrerupe din gamdurile mele vocea lui Eleanor.

-In afara de faptul ca mi-e scarba de el, de ce a devenit.

-Stiu, e incredibil cat s-a schimbat in cateva luni.

-Ma intreb ce ar zice mama si tata daca ar afla de toate astea...

-V-ar inchide pe amandoi in camerele voastre, v-ar da mancare pe sub usa si nu v-ar da drumul pana nu va impacati.

Nici nu mi-am dat seama ca am izbucnit in ras. Era adevarat, asta ar fi facut, ei mereu ne-au vazut ca pe niste copilasi. Cateodata mi-e atat de dor de ei...

Am simtit cateva lacrimi ce se prelingeau pe obrajii mei in momentul in care cateva momente alaturi de toata familia mea, inclusiv cretinul ala, mi-au venit in minte. Imi lipsesc timpurile vechi...al dracu de X-Factor.

-Acum, du-te si imbraca-te. Eu una nu vreau sa intarziam.

-Sa intarziam unde?!

-Tu chiar nu m-ai ascultat cand iti vorbeam de programarea la spa pe care am facut-o? Trebuie sa fim acolo intr-o ora, acum du-te si imbraca-te.

Why did you forget me?Where stories live. Discover now