H9 •Completed•

13.5K 499 38
                                    

FLEUR
Het was Feducia toch gelukt om de dronken Aiden naar huis te krijgen.

Ik zat in de zetel en keek hoe hij als een koppig kind in een hoekje stond met zijn armen gekruist.

Hij was nog steeds niet nuchter en toen we thuis waren gekomen was bijna heel het huis verwoest door zijn woede aanval.

Hield hij echt van me? Ik liep naar Aiden toe het deed me pijn om hem zo te zien, eigenlijk deed het mijn wolf pijn.

Ik sloeg hem in een omhelzing en liet mijn hoofd op zijn borstkast rusten.

"het spijt me dat ik zo reageerde"zegt hij zacht terwijl hij mij optilt en ik mijn benen om zijn middel moet slaan om niet te vallen.

"Nee het spijt mij dat ik zo deed...Felix heeft me alles verteld...het spijt me zo..."een traan Rolde van mijn kaak en Aiden keek me weer liefhebbend aan.

"Het is oké..."zegt hij terwijl hij me nog dichter tegen zich aantrekt waardoor onze lippen raken en ik hem liefdevol op zijn mond kus.

Ik snapte nu helemaal waarom Aiden zo deed, hij kon er niks aan doen het was zijn vader en ik kon hem helpen.

Aiden gromde zacht van lust en begon met zijn tanden over mijn mark te schrapen waardoor ik een kreun niet kon tegenhouden en dan komt de pijn die ik enkele dagen gevoelt had weer terug.

Ik zag hoe Aiden zijn tanden er weer had ingezet. de pijn veranderde weer in opwinding en plezier.

Weer een kreun ontsnapte en ik voelde hoe hij zijn tanden er weer uithaalde. Ik keek hem aan en kuste hem lustvol. Hij liep met me de trap op en ging zijn kamer weer in. Ik wist wat hij ging doen...het matingsproces voltooien...

Hij liet me op het bed vallen en ging over me heen staan. Zijn lippen zochten mijn lippen op terwijl hij mijn T-shirt naar omhoog deed, ik liet hem deze uittrekken en hielp hem met zijn T-shirt.

Zijn prachtige gespierde bovenlijf kwam weer tevoorschijn en ik liet mijn handen er over glijden, ik zag hoe hij genoot van mijn aanrakingen.

Hij hielp me rechtop zitten en opende mijn bh. Hij nam ze vast en wreef er zacht over even later begon hij met zijn tong met mijn tepel te spelen.

Ik begon zacht over zijn geslachtsdeel die zich nog steeds in zijn broek bevond te wrijven en hij kreunde zacht.

Hij beet even met zijn tanden in mijn tepel en nu kon ik de kreun niet tegenhouden. Hij kuste zacht mijn buik en opende mijn broek, hij deed deze uit en mijn onderbroek ook.

Ik beet op mijn lip wanneer hij met een vinger mijn onderste onderzocht en een kreuntje glipte weer uit mijn mond.

Niet veel later kwam er ook een tweede bij en hij begon steeds harder te bewegen, toen stopte hij brut maar ik wou dat hij door ging.

Maar voor ik een woord kon uitbrengen voelde ik hoe nu zijn tong mij aan het ontdekken was. Ik kreunde hard en mijn lichaam werd gevuld met tintelingen.

Hij begon nu ook aan zijn broek te prutsen en voor in het goed had gezien stak hij er al uit.

"Ontspan je..."zei Aiden terwijl hij hem er in schoof. Het deed zo veel zeer en ik liet een kreetje.

Hij keek me bezorgt aan en begon zacht te bewegen. "het word wel beter"zei hij geruststellend.

Het deed zo veel pijn maar langzaam aan werd het genot. In kreunde hard en Aiden deed dit ook wanneer hij nog sneller begon.

Ik zag hoe hij er van genoot en zijn ogen waren goud. Even later vond hij zijn bevrijding en niet veel later kwam ik ook klaar. Het Brande daar benden hevig maar ik mocht niet klagen want ik vond het net eigenlijk wel leuk.

Ik loop naar de wc en niet veel later stap ik weer De kamer binnen en Aiden doet me een teken dat ik naast hem op het bed moest komen liggen, wat ik ook deed.

Hij sloeg zijn armen over mij heen en ik kroop dicht tegen hem aan.

"Hoe vond je het..."zei hij zacht. Ik grinnikte even en als antwoord kuste ik hem liefdevol. Aiden wreef door mijn haar en keek me met een glimlach aan.

"Ik hou van je Fleur..."fluistert hij in mijn oor. Ik kijk hem geshockt aan. Meende hij dit?!

Zijn ogen keken me hoopvol op mijn antwoord aan. Mijn gedachten wouden nee zeggen maar mijn hart zei:"ik ook van jou..." en deze woorden werden gevolgd door een hele reeks van kusjes.

Ik voelde mijn oogleden zwaar worden en sloot mijn ogen.

Terwijl ik mijn hoofd op zijn borstkas legde. Hij wreef zacht door mijn haar. "Rust nu maar wat"zei hij lief en een glimlach verscheen op mijn gezicht.

Misschien had ik het toch nog niet zo slecht met Aiden! Dacht ik terwijl ik dacht aan het avontuur dat we net hadden beleefd.

AIDEN
Ze is zo mooi. spookte steeds door mijn hoofd.

Ik bleef haar lief strelen en haar hartslag deed me eindelijk rustig worden.

Ze was perfect, mooi, lief, pittig en vooral ze was MINE!
------------------------
Thnx voor het lezen! Hopelijk vonden jullie het weer een leuk hoofdstukje!

Ily all💋

Like? Follow? Comment?

MINE!Where stories live. Discover now