Capitolul XXIV

287 11 0
                                    

- Nu conteaza, nu are nicio legatura cu noi . Doar te rog frumos lasa-ma putin timp sa ma gandesc la ceea ce am de facut . 

-Bine, am sa te las . 

Si am plecat din camera, lasandu-l pe Zack . Ma tot gandesc la ce decizie trebuie sa ia ? De ce e asa nervos? Are de ales iar intre mama lui si mine ? Oare a aflat ca eu mi-am gasit familia ? Oare i-a dat de ales intre mine si familia mea ?

Nu am sa las sa se intample nimic ! Am sa merg sa il ucid chiar eu ! Ma doare sufletul ca va trebui sa il mint din nou pe Zack , dar nu am de ales ! Pur si simplu nu suport ideea sa nu aiba pace si mereu sa fie in belele din cauza mea. Gata ! M-am saturat. Chiar daca ajung la inchisoare macar stiu ca am ajuns cu un scop . Poate asa se va termina tot calvarul asta. Si stiu si cum sa ajung la el . 

O sa ma redevin " dansatoarea " lui , pana am sa il prind si atunci, am sa-l impsuc ! 

Dupa ce am pus planul in aplicare, m-am dus sus in camera lui Zack, dar am vazut ca doarme asa ca l-am pupat pe frunte si am iesit . In bucatarie, ma astepta mama , ingrijorata de ceea ce se intampla, dar nu i-am spus nimic . Nu vreau sa o ingrijorez si pe ea cu problemele noastre. Dupa ce a plecat mama , s-a facut seara, iar Zack inca dormea asa ca m-am gandit sa ii scriu un bilet , in care ii spuneam ca plec pana la mama sa o ajut pe Eveline la treaba prin casa si sa mai vorbesc cu ea ca sa ne cunoastem mai bine, dar normal ca nu merg la Eveline, ci ma duc la clubul lui Klaus. 

O data ajunsa acolo , m-am reintalnit cu fetele care erau si data trecuta. Din clipa in clipa trebuia sa apara si Klaus asa ca m-am gandit sa-mi comand un suc si sa il astept cuminte la bar. 

In vreo jumatate de ora , a aparut si nenoricitul. Placut surpins ca ma vede acolo, se indreapta spre mine .

-Buna papusa, ce te aduce pe la noi ? Imi spune .

-Nu-mi mai spune "papusa" . Vreau sa discut cu tine ! Si am pornit spre camera unde se schimbau fetele. Klaus, uite cum sta treaba , m-am gandit bine si as vrea sa revin aici ca sa lucrez pentru tine . 

-Bine papusa, dar Zack stie ?

-Nu e treaba ta ! Oricum nu conteaza ce stie el si ce nu. Si stiu ca l-ai pus sa faca o alegere, dar nu am aflat ce alegere inca . Asa ca m-am hotarat ca daca lucrez la club, nu mai trebuie sa aleaga .  Ce zici ? Batem palma ?

-S-a facut ! Ne vedem maine la 22:00 sa fi aici . Am niste clienti pentru tine .

Si am plecat, inapoi la Zack acasa .

Odata ajunsa acasa, am realizat ca nici Zack nu mai e. Cine stie unde s-o fi dus. Poate ma cauta . Sper sa nu . M-a bagat la un dus si m-am pus la somn . 

Nu putin dupa miezul noptii , aud usa de la dormitor trantindu-se , in fata mea stand un Zack nervos. 

-Nu pot sa cred ca e asa natang, cum poate fi asa? Si cand ma gandesc ca era si sotul mamei. Ce om ! 

-Zack , ce ai patit iar ?

-Nimic, nu te priveste pe tine . A spus Zack si a iesit din camera trantind usa. 

Oare o sa se rezolve cu bine ? O sa afle de planul meu ? O sa isi tina Klaus gura? Sper ca da. Altfel , voi fi nevoita sa ma retrag definitiv din viata lui Zack si nu vreau asta. 

Un inger in intunericWhere stories live. Discover now