Un inger in intuneric

2K 56 9
                                    

Iubire şi fericire , două elemente care nu fac partea din viaţa mea .

Destinul meu schimbându-se complet în momentul în care parinţii mei m-au abandonat la un orfelinat din cauza lipsei de bani .

Hm... este dureros dar adevarat , în această lume destinele oamenilor sunt schimbate asa de uşor de bani...

Urasc acest cuvant , îl urasc pentru ca mi-a distrus viata , lăsandu-mă singură şi fără nimeni care să mă ajute şi să mă îndrume ...

Dar acum, regretele nu işi mai au rostul, fapta a fost deja consumată iar dupa 17 ani sunt  tot inchisă in acest orfelinat. Sunt inchisă, dar până mâine când plănuiesc evadarea din acest iad .

Fiecare zi şi fiecare noapte sunt un coşmar din care nu mă mai trezesc , nu mai ştiu ce este aceea mancare şi apa... traiesc mai rău ca la o inchisoare .

Mă iau cu gandurile mele şi uit să mă prezint , numele meu Rebecca Olivera, am 17 ani, parul negru pana la talie si ochii verzi ca smaraldul.

Sunt o fire ambiţioasă şi până nu obţin ceea ce imi doresc nu am să mă opresc , am sa plec din acest iad numit , “orfelinat ” şi singura în aceasta viaţa am să îmi creez propriul meu destin , unde o să fiu  tot ceea ce imi doresc .

Nu mai vreau sa simt lipsă de nimic, nu mai vreau să ştiu nimic de parinţii mei , acei laşi care m-au lăsat fara niciun regret de acum şi pentru totdeauna voi ramane singură şi am să lupt contra acestui destin crud până când am sa devin cineva in această viaţa .

De maine seara spun adio acestei mizerii şi cu inima deshisă, mă avânt intr-o viaţa necunoscută departe de aceşti patru pereţi în care am stat inchisă timp de 17 ani.

Libertate ... am să fac cu mana mea ...

Libertate ... şi un destin mareţ ...!!

Acesta este visul meu şi am să îl îndeplinesc fie ce-o fi , aceasta sunt eu Rebecca Olivera.

Hey!  Acesta este inceputul primei mele povesti. Sper sa va placa. :*:*

Un inger in intunericWhere stories live. Discover now