Capitolul XVIII

317 9 1
                                    

Ma trage afara , ma lovese de un perete si incepe sa ma sarute fortat. Incep sa ma foiesc si sa ma smucesc din stansoarea mainilor lui.  Nu reusesc sa ies din stransoare si incepe sa-mi dea bluza jos. Lacrimile mi se ivesc in ochi.

-Lasa-ma te rog! Te implor lasa-ma. Spun tremurand.

-Nu papusa. Ti-am suportat destul figurile. Acum nu mai scapi usor.

Incep sa plang in timp ce el continua sa ma dezbrace, coboara cu sarutarile lui pline de rautate pe gat , apoi pe sani si incepe sa ma muste , timp in care o mana imi scapa din stransoarea lui si ii dau o palma, il imping si ii dau un sut in fund si fug.

---------

Merg pe un drum fara o destinatie concreta. Trebuie sa-i spun lui Zack tot ce mi se intampla. Nu se mai poate asa. Nu mai suport sa il vad pe Klaus. Am sa-i spun tot lui Zack , dar cand v-a fi calm. Trec pe langa un drum cunoscut si imi aduc aminte ca aici am fost cu Zack cand ne-am dus la lac. Ma indrept spre drumul care ducea spre lac pentru a ma linisti. Ma plimb printre copacii care par atat de fericiti , atat de linistiti lipsiti de griji si atat de verzi si plini de viata. Intr-un final ajung la lac, iar gandurile imi navalesc din nou in cap. Ce-o sa fac cand o sa afle Zack? Ce-o sa-i spun? O sa ma paraseasca sau o sa ma intelega? Daca ma v-a parasi ce o sa fac?

Il iubesc asa de mult. Nu pot sa-mi imginez viata fara el. In prima zi cand mi-a aparut in cale, a aparut ca un inger. Ma simt asa prost ca trebuie sa il mint. Nu mai suport gandul asta. Nu suport gandul ca ar putea disparea din viata mea. Trebuie sa rezolv cumva problema aceasta. Ma apropii de apa pentru a ma spala pe fata, apoi ma uit la apa cristalina care e reflectata de razele lunii. Apa , natura in sine nu are nici un defect. Pare atat de perfecta,  dar in realitate si cea mai mica vietate de pe pamant are probleme. 

In timp ce stau si ma uit la apa , in minte imi vine un gand sa fac putina baie pentru a-mi reveni, apoi sa plec acasa si sa-i spun tot lui Zack. Scap repede de haine si ma arunc in apa uitand de un mic amanunt. Nu stiu sa inot.

Hello. Imi pare foarte rau ca nu am mai postat de cateva saptamani , dar am avut probleme. :3.

Un inger in intunericWhere stories live. Discover now