Capitolul XXVI

476 17 10
                                    

Intru in casa si vad ca Zack nu e acasa asa ca ma bag repede la dus si imi iau pe mine niste pantaloni albastrii scurti si un maieu negru care sa imi puna in evidenta pieptul si in picioare niste tenesi negrii . 

Ma grabesc spre club caci acolo ma asteapta Eveline . 

-Buna Eve , ii zic bucurandu-ma ca o vad.

-Hei, zice Eveline si ma imbratiseaza .

Imi iau din nou "uniforma" de servici si astept sa vina Klaus sa imi spune ce am de facut .

La cateva minute apare si nenorocitul . Cum ma vede vine la mine sa ma salute si ma imbratiseaza dupa care zice : 

-Papusa, azi te ocupi de un client foarte important , dar ai grija sa iti lase buzunaru gros si nu il lasa sa ajunga mai departe de pipait , e o sarcina usoara pentru tine si stiu ca o sa te descurci foarte bine la asta. Atragi privirile facand nimic, vreau sa il dai gata, ai inteles papusa ?

-Am inteles sefu' !

-Clientu vine la ora 12 fix. 

Ma pupa din nou pe obraz si pleaca. 

Mai am timp o ora pana sa vina " clientul important " , asa ca ma intorc spre Eveline sa vorbesc cu ea putin. Ma apropii de ea si ii soptesc :

-Cum pune in aplicare planul ? Cand sa il impusc ?

-Pai mai asteapta o saptamana , cel putin si dupa ce vezi ca capatat putina incredere in tine , il impusti , acum sunt suta la suta convinsa ca inca nu are suficienta incredere in tine incat sa lase garda jos sau poti sa il seduci , dar nu cred ca vrei asta , imi spune.

-Mai bine astept saptamana aia . Cred ca e mai ok decat sa il seduc, asa l-as insela pe Zack si oricum ma simt prost ca il mint si mi-ar fi si scarba de el .

-Da, cred si eu . Ma duc la treaba , ne vedem mai tarziu . 

-Ok.. Um, Eveline , am o rugaminte la tine .

-Spune , te ascult .

-Cu  " clientul important" o sa am nevoie de ajutor , i-ati pistolu, am o presimtire ca o sa fie Klaus si ca o sa grabim putin procescul .

-Ok , o sa fiu acolo.

***

Dupa o ora jumate merg la "clientul important" , care spre surpinderea mea nu era Klaus , era un mos libidinos si bogat. 

Eveline era cu mine, dar dupa ce facem cunostiinta ii fac semn ca totul e ok si se retrage. Mosul ma trage arpoape de el si fara sa scoata vreun cuvant ma duce intr-o alta incapere a clubului . Acolo imi spune sa ii dansez, iar eu fac ceea ce imi cere, dupa care ma trage langa el sa imi dea un bacsis generos , dupa ce ma vad cu banii ma iau si plec. 

**** 

In ultima saptamana nu s-a intamplat nimic important , totul a decurs ok , lui Zack i-am spus ca stau o vreme la mama sa o ajut la treaba prin casa, astfel incat sa imi cunosc si familia mai bine, iar acesta a fost de acord nestiind ce se intampla cu adevarat . 

Ma aflu din nou in clubul lui Klaus , la bar. 

La un moment dat Klaus se apropie de mine si imi spune ca la 1 ne vedem la unul din separeurile clubului, aceaste e sansa mea sa il impusc. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 08, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Un inger in intunericWhere stories live. Discover now