Capitolul IX

566 17 1
                                    

Din perspective lui Zack :           

  Nu pot sac red ca voia sa-mi faca asta. Am crezut ca ma iubeste. Am vazut-o pe Rebecca fugand dupa mine ,dar eu cum eram cu masina nu m-a prins. Stie unde sa ma caute. O iubesc  asa de mult. Oricat as vrea nu as putea sa o parasesc. De ce voia sa ma paraseasca? Asta e singura intrebare care imi macina acum gandurile. Ma asez pe iarba verde, la marginea lacului si incep sa plang ca un copil. Un copil caruia i-a fost luata acadeaua din mana.     

  Plangeam de vreo jumatate de ora, cand aud un fosnet in spatele meu , dar nu ma intorc. Nu imi pasa cine sau ce e. Nu ma intereseaza daca vrea sa-mi faca rau sau nu. Simt o mana usoara pa o pan ape umarul meu si tresar putin. Ma ridic si o vad pe Rebecca stand nemiscata cu lacrimi in ochi.  

   -Zack, iarta-ma. Nu vreau sa te parasesc. Te iubesc ,Zack , dar credeam ca o sa-ti fac un bine daca plec. Sa nu mai fi amenintat cu moartea mamei tale. Iarta-ma te rog!   

  Ma uitam in ochii ei , imi parea rau ca am plecat asa repede. O sarut si o imbratisez. Simt cum lacrimile ii cad , udandu-mi tricoul.    

-Imi pare rau ca am tipat la tine. Nu trebuia sa fac asta, dar gandul ca ma vei parasi ma innebuneste.   

   Ma stange si mai tare in brate. Acum gandurile imi erau navalite iau de intrebari. Cum sa fac sa-mi salvez persoanele dragi? Sa-l omor pe Klaus? Nu pot face asta. O sa ajung la inchisoare , iar fiul lui blestemat o sa-i termine treaba jegoasa. Fiul lui Klaus se numeste Allen si este cu 2 ani mai mare ca mine. Imi era frate vitreg si cu toate astea il urasc de moarte , mai mult decat pe tatal lui. Se baga mereu in viata mea. Dintr-o data fata cu ochii de smarald se desprinde din bratele mele.  

  -Zack ! Fi sincer si spune-mi cine te-a amenintat si cu ce. Imi spune Rebecca,dupa care trag aer adanc in piept.   -M-a sunat Klaus, tatal meu vitreg . Mia zis ca are nevoie de tine sa lucrezi la barul lui , iar daca nu o sa te las sa lucrezi , o sa-mi omoare mama.

- Si de ce nu ma lasi sa lucrez acolo? Ce e asa rau in barul ala

? - Pentru ca fetele de acolo sunt curve si nu vreau sa devii si tu una.     Pe neasteptate mi-a sarit in brate. Am stat asa prêt de cateva minute , apoi ne-am plimbat prin padure.  

  Era deja seara  si am hotarat sa plecam acasa. Pe drum nu a zis nimeni nimic, in ciuda fapului , era o liniste comfortabila.     

  Dupa o saptamana:    

     Era 12 noaptea. Telefonul imi suna intr-una. Trebuia sa raspund , dar nu puteam pentru ca stiam cine suna si ce trebuia sa zic , iar eu eram inca nehotarat. Pur si simplu nu puteam alege intre mama si Rebecca.  

   Decid sa o iau pe Rebecca sis a merg dupa mama si sa plecam undeva departe de orasul asta blestemat care ne-a creea doar probleme.

Intr-o ora ajungem in fata casei mamei mele. Intram in casa fara sa anuntam prezenta noastra. I-am spus Rebeccai sa stea in hol pana merg eu sa vad unde e mama.  

   Casa e mica , calduroasa si modesta. Are 3 camere. Un dormitor mare cu mobila de stejar si cu un pat mare in mijlocul camerei. O camera pentru oaspeti cu o mobila din mahon. Si un living cu o canapea de piele de culoare neagra si o vitrina din lemn de cires si un LCD mare in fata canapelei. Bucataria e mica cu o masa  si o mobila pentru bucatarie mai veche , din vremea strabunicii mele, iar baia era toata albastra.  

O caut la bucatarie, la baie , in dormitor , in living. Cand ajung in fata usii camerei pentru oaspeti  vad 2 oameni inalti si grasi.

Un inger in intunericΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα