Capitolul X

526 20 1
                                    

       Din perspectiva lui Zack :

    Iincerc sa intru , dar acestia se apropie unul de altul. Le spun sa se dea la o parte, dat acestia isi scot cate un pistol fiecare. O puteam vedea pe mama legata cu funii  in jurul mainilor si picioarelor la gura avea pusa o banda adeziva pentru a nu putea vorbi. Statrea jos si se zbatea. Langa ea era pus un pahar cu apa si o farfurie cu mancare. Era rosie la ochi de la plans si i se vedeau ranile ,iar de pe marginile funiilor curgeau picaturi de sange. Carnea era deja sfasiata din cauza stransorii si incepeau sa si se vada oasele. Statea intr-o balta de sange.

     Cei 2 grasi statea cu pistoalele indreptate spre mine. Imi duc mainile la spate cu inima batandu-mi nebuneste  si scot un cutit. In intind spre unul din grasi taindu-i mana. Sangele se scurgea pe parchet , iar acesta scapa pistolul. Ma aplec dupa pistol , cand un glont imi trece deasupra capului. Iau pistolul si il ridic asupra grasului care a tras cu pistolul , in timp ce celalalt gras statea jos incercand sa-si opreasca sangerearea de la mana. Fara ezitare ,apas pe tragaci , glontul ricosand intre ochii grasului acesta cazand ca si secerat la podea. Mai apas o data pe tragaci , celalalt glont ricosant in capul gasului de la pamant. Un alt glont imi trece pe langa urechea dreapta.

   Ma uit  catre usa  si o vad pe Rebecca  stand in fata usii plangand. Era tinuta de Klaus. Iar in spatele lui era Allen.  Klaus isi scoate un pistol.

   -Daca mai faci un pas o impusc! Imi zice  Klaus cu o ura de nedescris.

  Imi era asa frica , iar inima imi batea nebuneste.

  -Mai bine impusca-ma pe mine! Lasa-le pee le 2 in pace.

   Klaus o impinge pe Rebecca in fata pana ajunge langa mama. Rebecca se smuceste si scapa din mainile lui Klaus.

Din perspectiva Rebeccai :

  In sfarsit am scapat din mainile nemernicului desi trebuie sa recunosc ca si el si Allen arata destul de bine. O doamne! La ce-mi sta gandul?

    Fug repede spre mama lui Zack si ii desfac funiile de la maini , dar nu reusesc sa continui  ca, Klaus ma prinde iar. Incep sa plang sis a ma agit insa fara success.

  -Daca te mai misti o data il impusc pe Zack! Stai naibii cuminte o data, tarfa mica ce esti.

  -Lasa-ma in pace nenorocitule! Nu ti-am facut nimic! Lasa-ma naibii sa-mi traiesc viata! Porc nenorocit! Sa te ia dracu’.

   Klaus strange si mai tare stransoarea. Pistolul care era indreptat spre Zack , il indreapta spre mama lui.

   Oh nu. Ce am facut? Daca o sa-I faca ceva mamei lui Zack v-a fi doar vina mea. Sunt o prosta! Nu trebuia sa ma zbat sau sa-l jignesc , poate era mai bine , dar acum nu mai conteaza. Tot ce conteaza acum e sa-I scot pe Zack si [e mama lui din incurcatura asta nenorocita in care au intrat din vina mea , dar de ce eu ? De ce e viata mea asa blestemata?

   Ma trezesc din gandire si revin la realitate. Incep sa ma zbat din nou , cand dintr-o data se aude o bubuitura. Ma uit in directia din care vrenea sunetul Venea din partea in care statea mama lui Zack. Cand imi intorc capul sa vad ce s-a intamplat o vad pe mama lui Zack , speriata , plangand si o gaura in perete. Glontul trecuse dasupra capului mamei lui Zack. 

  -Du-te naibii de tigan nenorocit! Esti in stare sa-ti omori sotia pentru o fata care pana la urma e nevinovata si nu e obligate sa lucreze pentru tine . Vrei s-o faci curva asa cum m-ai facut si pe mine. Esti jalnic si un jegos nenorocit! Omoara-ma , dar lasa-mi copii in pace! Tipa mama lui Zack.

- Gura tarfa proasta! Iii raspunde Klaus razand malefic.

  Se mai aude o impuscatura.

      Din perspectiva lui Zack :

     Ma uitam la Rebecca , care plangea , apoi la mama. Am vazut glontul care i-a strapuns mana stanga.

    O vedeam cum plangea si se zbatea din cauza durerii. Sangele I se prelingea pe mana. Lacrimile imi curgeau siroaie. Nu stiu ce sa fac. Cum sa actionz ca sa pun o data punct calvarului astuia.

   Ma uit la Rebecca ,care era libera pentru ca , Klaus vorbea cu Allen. Ii fac semn sa mearga spre mama. Mergeam amndoi. Incep sa desfac funiile din jurul mamei mele. O dezleg si ii soptesc sa fuga , reusind sa fuga pana la usa , cand Allen o prinde si o trage inapoi. Ma uit la Rebecca , care avea un pistol la creafa. Plangea. Era deja dezhidratata si rosie la ochi.

  -M-am saturat de voi! Zack da-mi raspunsul!

  -Niciodata nu am s-o las pe Rebecca in mainile tale!

  -Te mai intreb o data! Da sau nu!

   Ma uitam la mama , nestiind ce sa fac. Daca ill as sa mi-o ia pe Rebecca o sa ma invinuiesc toata viata. Daca il refuz o sa-mi omoare mama si o s-o am pe constiinta toata viata.

Un inger in intunericWhere stories live. Discover now