Capitolul XXV

275 7 0
                                    

Vazandu-l pe Zack asa nervos m-am dus la un dus si m-am pregatit de somn .

Mi-am pus pijamalele pe mine si m-am pus in pat. Nu aveam somn asa ca ma uitam la tavan, totul era negru in jurul meu . Oare se va termina cu bine tot ? O sa fim fericiti pana la urma ? De ce el asa nervos ? Poate il ameninta ca daca nu se desparte de mine sau daca nu imi face iar ceva o sa ii faca rau . Nu stiu ce sa cred ,dar ma ingrijoreaza rau de tot .

Cateva ore il simt pe Zack punandu-se langa mine in pat. Ma intorc spre el si ma uit la el. Probabil inca e suparat. Ma apropii de el si il sarut usor pe obrajor , dupa care urc pe obraz si pe gura .

-Nu dormi ? ma intraba .

-Nu , nu pot sa dorm .

*ma ia in brate*

-Imi pare rau ca m-am comportat asa cu tine, doar ca ma enerveaza Klaus si nu vreau sa te ingrijorez si pe tine in legatura cu el .

Nu stiau ce sa ii raspund . Mi-e frica , ca daca il mai intreb ceva se supara pe mine sau se enerveaza iar. Sa ii zic planul meu? Daca nu e de acord cu el? Daca se enerveaza si ma da afara? Daca se desparte de mine ? Dar daca ii zic si o sa fie de acord? O sa imi fie mult mai usor sa gestionez totul. Nu vreau sa risc. Maine merg sa vorbesc cu Evelyne si ea o sa ma ajute in legatura cu asta. 

In sfarsit adorm si intru in lumea viselor , noaptea trece repejor si se face dimineata . 

Ma trezeste Zack cu micul dejun la pat , paine prajita si sunca cu un pahar de suc de portocale langa. Il pup pe obraz si ii multumesc frumos pentru micul dejun, dupa care fac rapid un dus si ma pregatesc de plecare . 

-Iubire eu plec pana la Evelyne sa vorbesc cu ea. ii spun

-Bine baby , ai grija de tine .

Il pup in fuga si ies din casa.  Intr-un final am ajung la Eveylne.

-Bunaa ! ii spun

-Heii ! Ce faci?

-Bine , tu ce faci ?o intreb 

-Bine .

-Evelyne , am si eu o rugaminte la tine .

-Spune.

-Uite , vreau sa fac ceva.. Stiu ca nu e bine ceea ce vreau sa fac, dar trebuie. Am un plan. Ma reangajez la clubul lui Klaus si dupa ce isi aduna destula incredere in mine , sa-l impusc. Ce parere ai ?

-Tu esti nebuna ! Dar o sa te sustin indiferent de ceea ce vrei sa faci .

-Multumesc ! 

Mai vorbim de cateva chestii inutile dupa care plec acasa sa ma pregatesc pentru ca sa pot sa merg la clubul lui Klaus .


Un inger in intunericWhere stories live. Discover now