Capitolul XVII

356 10 1
                                    

Trag are adanc in piept , deschid incet usa, ma uit in stanga si in dreapta sa nu ma vada nimeni si intru in local. Merg in spate , unde trebuie sa-mi pun mirificul costum si le salut pe fetele , care erau deja prezente toate in afara de Eveline. Toate fetele se intorc la treaba , iar eu ma asez cuminte pe canapea si o astept pe Eveline sa-si faca prezenta , pentru a-mi prezenta tot localul si pentru a ma indruma. Imi torn intr-un pahar  putin vin , pentru a prinde curaj. Ma gandesc , ca pana la urma v-a trebui sa-i spun adevarul lui Zack. Nu-o sa pot sa il mint toata viata. O sa-mi iau inima-n dinti , cu pretul vietii mele si am sa-i spun tot adevarul.

In timp ce ma gandesc la cum sa-i spun lui Zack  adevarul , Eveline ma trezeste din visare cu o palma zdravana.

-Hei Rebecca! Dormi cu ochii deschisi? Spune ea amuzata.

-Nu , scuze doar ma gandeam la unele probleme.

-Ok. Deci in primul rand sa facem cunostiinta, apoi o sa-ti arat toate incaperile si am sa-ti spun ce trebuie sa faci , dupa care o sa te imbraci in uniforma de lucru.

-S-a facut. Deci. Ma numesc Rebecca Olivera.

-Wow ce coincidenta. Eu ma numesc Eveline Olivera, dar prietenii si fratii imi spun Eve.

-Incantata de cunostiinta. Poate suntem ceva verisoare... sau chiar surori sau poate e doar o coincidenta de nume.

-Nu stiu , in fine acuma sa trecem la treaba. Daca ne prinde Klaus ca stam de vorba o sa ma dea afara si am nevoie disperata de bani.

-Bun , deci cu ce incepem?

-Urmeaza-ma si am sa-ti exlic in detaliu tot ce trebuie sa faci. Treaba sta in felul urmator : Oamenii vin aici , beau si pleaca. Insa tu trebuie sa le satisfaci toate dorintele , chiar si de ar fi nevoie sa te culci cu ei , bineinteles contra cost. Partea buna in toata chestia asta e ca poti sa-l faci sa plateasca mai mult , astfel incat sa pastrezi si tu o parte din bani.

-Nu pot sa ma culc cu nimeni. Am prieten si nu vreau sa-l insel.

-Nu o sa afle nimeni. Ce-i aici in bar e doar aici. Oamenii care vin se imbata mai rau ca porcii , apoi isi fac damblaua si pleaca. Daca se iveste vreo bataie chemi paznicul. Nu te aventurezi tu sa-i desparti pentru ca v-a fi mai rau. Acum ca ti-am spus astea hai dupa mine sa-ti arat tot localul si depozitul de bauturi.

Ma duce intr-o incapere plina de mese, unde era si un bar cu o gramada de bauturi de tot felul. 

-Bun , aici stau clientii, iar acolo la barul ala v-a trebui sa mergi sa comanzi barmanului bauturile de care ai nevoie. Ai inteles?

-Da. Spun eu.

Ma duce intr-o alta camera unde erau mai multe canapele. Totul era nergu.

-Aici vin clientii pe care tu v-a trebui sa-i satisfaci.

-Cum adica sa-i satisfac?

-Pai vezi tu , dupa ce clientii nostrii vin si beau , se imbata apooi se culca cu noi.

-Deci v-a trebui sa ma culc cu ei? Intreb nervoasa.

-Da. Imi spune putin amuzata Eveline.

-Nu o sa fac asa ceva!! Nici in ruptul capului. Unde e Klaus? 

-In depozit.

 - Du-ma acolo. Vreau sa vorbesc cu el!

Eveline ma ia de mana si ma duce in depozit. Era o incapere mare , plina cu cutii si rafturi cu bauturi. Il caut pe Klaus printre cutii , apoi merg spre el.

-Cum indraznesti sa faci asa ceva? Tip catre Klaus.

-Papusa , calmeaza-te. Sa fac ce?

-Asta , cu tot barul. Pui fetele sa se culce cu clientii tai. Tip mai tare la el, apoi ii dau o palma. Ma prin de mana si ma trage afara din depozit apoi ma lipeste de perete.

Un inger in intunericWhere stories live. Discover now