5.

1.3K 66 2
                                    

Крис

Вече от 3 дни сме в Сан Диего. Притесняваме се за Джесика. Не яде,не говори...Само гледа в една точка и толкова.Опитваме се да завържем разговор с нея,но не се получава.

Днес реших да поговоря с нея и да и занеса нещо за ядене.Взех храната и се запътих към стаята ѝ. Почуках на вратата,но никой не ми отговори и затова влязох без покана.Видях я да лежи на леглото си обляна със сълзи и прегърнала една възглавница.Оставих таблата с храната на нощното и шкафче и седнах на леглото.

-Хей,Джес. Какво има?-Попитах аз с най - милия и тих глас.който имам.-Притесняваме се за теб.-Казах докато си движех ръката нагоре надолу по гърба ѝ.

-Остави ме Крис.-Каза тя хлипайки.Поне имаме напредък.

-Не! Няма да те оставя!-Казах аз малко по - високо.-Моля те Джес,кажи какво ти има.-Казах вече с по - спокоен тон.

-Мая...-Не можа да довърши и се разплака.Аз събух обувките си и легнах до нея и преди да направя каквото и да е тя ме прегърна.Без да се замисля ѝ отвърнах.

-Шшшш.....Всичко ще се оправи...Тя си го заслужаваше! И аз ако бях на твое място щях да го направя.Не се притеснявай.-Опитах се да я успокоя и явно подейства защото тя спря да плаче.Погледна ме със сините си влажни очи и каза:

-Наистина ли?-Попита тя с надежда.Аз кимнах.

-Да....Хайде сега да похапнеш.Не си яла от 3 дни.-Казах аз докато вземах таблата с храна.

-Не съм гладна,Крис!-Каза тя и се изправи в седнало положение.

-Хайде де,Джес. Притеснявам се за теб.Моля те...-Помолих ѝ се аз и тя се усмихна.

-Ох,добре.Дай я тук!-Каза тя и взе таблата от ръцете ми.Грабна парчето пица и за по - малко от 10 секунди вече го нямаше.Аз се захилих и тя ме погледна.

-Какво?-Каза тя с пълна уста.Аз се засмях още по - силно и тя ме погледна въпросително.След по - малко от 1 минута зацепи за какво става въпрос.

-Я не ми се смей! Ако и ти не беше ял 3 дена и ти щеше да изядеш едно парче пица за 10 секунди. Сега млъквай и отивай да ми вземеш още едно парче!-Каза тя и се опита да изглежда сериозно,но не ѝ се получи.

-Не! Ще слезеш в кухнята и ще ядеш там!-Казах аз,но тя се нацупи.

-Хайде да слизаме.-Казах и я издърпах от леглото,но тя не помръдна.Толкова много ли тренира?!

Лошо момичеWhere stories live. Discover now