27.

1K 41 3
                                    

Крис
Докато сме гледали филма съм заспал. Е не точно заспал, по скоро задрямал. По едни време усетих как някой става от дивана. Сигурно е била Джесика, все пак няма никой друг в къщата освен нас. Отворих леко очи и я видях да влиза в стаята с оръжия. Разбрах какво си е наумила и веднага се разсъних. След около 10 минути излезе от стаята, а аз се направих на заспал. Тъкмо щеше да отвори вратата, но аз бързо се изправих и със студен тон попитах:
-Отиваш ли някъде?-Тя каза нещо, но не я чух. Обърна се към мен с бавни крачки, а аз разширих очи.
-Картечница?-Попитах невярващо.
-Мхм... -Каза тя едвам, едвам.
-Боже, Джесика наистина си ината!-Казах и взех оръжието от ръцете ѝ по възможно най - бързия начин и тя се нацупи.
-Крис, върни ми я и ме остави да си свърша работата!-Каза и посегна да си вземе картечницата, но аз веднага я скрих зад гърба си.-Добре тогава, ще си взема друга!-Каза тя ядосано и се запъти към стаята. Аз хвърлих оръжието на дивана и хванах Джесика за китката и я обърнах към себе си. Погледнах я в красивите ѝ сини очи и направо потънах в тях.
-Няма да позволя да отидеш при онези копелета сама!-Казах загрижено и тя ме погледна в очите.
-Стига Крис! Ще отида и ще го убия сама!-Каза и се опита да се измъкне ръката, но аз я хванах през кръста и лицата ни се оказаха на няколко сантиметра разстояние.
-Имаш три варианта:Стоиш си вкъщи, ще дойдем с момчетата или аз ще дойда с теб... Избери си!-Казах и тя сведе поглед.
-Ела с мен... Ако искаш...-Каза и се почеса неловко зад врата, а аз се усмихнах. Всъщност се радвах, че избра мен.-Само ако искаш!-Каза и ме погледна.
-Ще дойда! Само да си взема оръжия!-Казах и я пуснах колкото и да не ми се искаше.

Вече бяхме в гаража и Джесика мислеше коя кола да вземем.
-Тези коли, които взехме не са достатъчно бързи... Ахх, какво ще правим?-Каза разтревожено и се облегна на една от колите.
-Ти нали взе bygatti veyron?-Напомних ѝ, а тя ме изгледа тъпо.
-Не става Крис, не става!-Извика тя.
-Ами тайното отделение!? Където държиш свръх бързите коли.-Казах и тя ме погледна неразбиращо, но след секунди се досети.
-Бях забравила за него... Добре че си ти!-Каза и се доближи до стената до нея. Бутна една тухла и се отвори вратата, която води до отделението. Тя влезе вътре и ме попита:
-Ford mustang shelby или Lamborghini sesto elemento?
-Не знам... Ти избери.-Казах и чух ръмжене на двигател. Видях приближаващата се кола. Тя спря пред мен и аз се качих.
-Ford mustang... Знаех си, че ще вземеш тази!-Казах и я видях как се усмихва леко.
-Крис, Ford mustang-а е различен от Ford mustang shelby.-Каза и излязохме от гаража. Не караше прекалено бързо, но не и прекалено бавно.-Тази кола е направена от две компании Ford mustang и Shelby. Две супер компании разработват заедно един проект и виж какво съкровище са създали!-Продължи да ми разказва тя, а аз я слушах в захлас.

Лошо момичеWhere stories live. Discover now