18.

881 38 1
                                    

Джесика

Днес беше състезанието,в което Ник ще се състезава.Беше 10:29 и аз станах от леглото.Влязох в банята за да си взема 30 минутен душ и за да си измия зъбите.Отидох до гардероба си и си взех един дълъг черен клин,сива и си сложих сивото кожено яке.Обух си черните кецове на Vans.Сложих си спирала и гланц за устни с вкус на пъпеш,вързах си косата на висока опашка.Взех си мешката и сложих там един неоново розов потник и бели къси панталони.Слязох долу и момчетата ме чакаха в хола.

-Тръгваме ли?-Попитах ги.

-Да! Ето ви храната!-Каза Ник и ни подаде по една хладилна чанта.Както винаги.Ние отидохме до гаража. Ник пак си взе ферари,но този път различен модел.Беше ferrari p45.Аз си взех gumpert apollo,а момчетата се качиха в произволни коли.Потеглихме,но този път Ник тръгна първи.


*След 6 часа път*

Вече бяхме в Санрайз. Паркирахме в гаража на къщата и аз веднага се качих в моята стая за да си легна и да поспя малко. Състезанието беше в 22:00,а сега е 17:34.Проснах се на леглото и заспах.

Събудих се в 21:37. Бързо станах от леглото и слязох долу.Момчетата ме чакаха.

-Помислих,че ще закъснеем!-Каза Ник.-Хайде да тръгваме,Джес! Момчета вие тук ли ще останете?

-Хайде елата! Ясно се вижда,че той иска да дойдете!-Казах и те се съгласиха.

След 10 минути пристигнахме. Ник си паркира колата си до Maybach Landaulet. Ние паркирахме колите си по в страни,но така че да виждаме състезанието.Отидох до Ник защото видях,че е видими напрегнат.

-Ник! Не се притеснявай! Ще се справиш! Тренирал си един ден без почивка така че аз знам,че ще се  справиш!-Опитах се да го надъхам,но не се получи.

-Погледни какви коли има тук Джес! Аз едва ли ще....-Каза,но го прекъснах.

-Осъзнай се Ник! Ти да нямаш някое volvo или пък някоя mazda?! Не,ти имаш Ferrari! Ще ги победиш!-Казах му и той си пое дълбоко въздух.Прегърна ме и аз отидох при момчетата.Състезанието вече започваше.


Ник

Чух гласа на онзи дето води състезанието:

-Хайде всички по колите! Време е да покажете какво можете!-Всички се качихме по колите и светофара светна жълто и избързах да запаля двигателя си.След няколко секунди светна и зелено.Аз потеглих първи,но някакво момиче ме изпревари.

Лошо момичеWhere stories live. Discover now