21.

929 43 3
                                    

Джесика

Отворих очите си и веднага погледах към часовника. Показваше,че е 8:25.Станах и отидох до банята.Взех си 10 минутен душ и си измих зъбите. След това отидох до гардероба си и си сложих един неоново розов бански на сиви райета. Отгоре си сложих къса бяла рокля.Взех си плажната чанта и там си сложих плажна кърпа,слънцезащитен крем,телефон,портмоне.Обух си белите пантофки и си сложих си плажната шапка.Тръгнах да излизам от стаята,но после веднага направих обратен завой защото забравих слънчевите си очила и ключовете за вкъщи.Слязох долу и видях на - смешната гледка на света. Момчетата бяха се приготвили за плаж,но не те сами са се приготвила ами все едно майка им ги е приготвила. Ник беше заседнал в един детски пояс на пате и се опитваше да се измъкне,Крис имаше крем навсякъде по лицето,Стивън помагаше на Ник да се измъкне,Джейк пък си беше сложил плавниците и шнорхела,Майк...Него го нямаше.

-Защо сте се направили на шутове?-Казах през смях.

-Стивън и Ник се обзаложиха,че Ник може да си сложи детски пояс и после да го махне, Крис не иска да изгори и се приготви още от сега,а аз не искам да губя 10 минути от времето си за гмуркане като си слагам тези работи!-Поясни ми Джейк и ми посичи с пръст шнорхела и плавниците си.

-Добрееее......А къде е Майк?-Попитах като се огледах наоколо.

-Забрави си телефона и отиде да го вземе.....-Каза Стивън докато дърпаше пояса на Ник. Аз ги съжалих и отидох до кухнята.Взех един нож и отидох до Ник,но той се уплаши.

-Джес! Не съм направил нищо...-Каза той и вдигна ръцете си в знак на невинност. Аз извъртях очи и забих ножа в пояса и той се спука.

-Убих патето!-Казах и се върнах в кухнята за да оставя ножа.Видях,че на плота имаше сандвичи.Взех си един и за по - малко от две минути го изядох. Върнах се при момчетата и видях,че Майк е там.Беше със слънчеви очила и беше свел глава на долу.Знам го този номер. Сигурно се е сбил с някой. Приближих се до него и максимално бързо и той веднага си прикри лицето.

-Покажи си лицето иначе няма да имаш само една синина,а аз ще се постарая да са 501!-Извиках му аз и той си махна ръцете от лицето и си вдигна погледа. Ох,боже! Цялото му око беше синьо и устната и веждата му бяха сцепени.

-С кой се сби?-Попитах докато му връщах очилата.

-Ами....-Той сведе глава и не каза нищо.Погледах към момчетата и Крис беше свел глава. Ясно!

Лошо момичеWhere stories live. Discover now