26. díl (13+)

2.2K 91 2
                                    

Leželi jsme na posteli a Harry mě vášnivě líbal. Hladil mé bříško pod tričkem. Nakonec mi ho vyhrnul, až nakonec sundal. Popravdě jsem moc nevěděla, co mám dělat, tak jsem mu také sundala tričko. Naskytl se mi dokonalý pohled na jeho vypracované tělo. Prohlížela jsem si všechna jeho tetování. Harryho polibky přešly na krk a na klíční kost. Zaklonila jsem hlavu, aby měl lepší přístup. Jemně vsál mou kůži na krku a udělal mi znaménko lásky. Pak mou citlivou kůži políbil a posunul se dál. Líbal mě na prsou, na břichu, u kterého se zastavil a jazykem obkroužil můj pupík. Jemně jsem se prohla v zádech. Chtěla jsem, aby se mě dotýkal, co nejvíce to šlo. Moje tělo po tom přímo prahlo. Harry pokračoval v cestičce z polibků až k lemu mých kalhotek, kde se zastavil. Mé místo přeskočil a políbil mě na tříslo. Na vnitřní stranu stehna. Vzdychla jsem rozkoší. Hazz přešel zpět k mým kalhotkám. Zuby je pomalu stahoval dolů. Znovu jsem vzdychla.

„Můžu ti něco ukázat?" pošeptal Harry.

„Prosím," kývla jsem hlavou.

Harry na nic nečekal a jedním prstem přešel po mém vchodě. Hlasitě jsem vydechla a uvolnila se. Nevěděla jsem, jak se budu cítit, tak jsem si to alespoň hodlala užít. Cítila jsem tlak v podbříšku, který se skoro okamžitě proměnil v neskutečnou rozkoš. Pak přidal další prst. Za malinkou chvíli Hazz vyměnil prsty za jazyk. Neuvěřitelné. Moje břicho vybuchlo. Už vím, co znamená, když se říká, že má někdo motýlky v břiše. Dokonalý pocit. Nejde vyjádřit slovy.

„Už-Hazzy," řekla jsem přerývavě.

Když už jsem se blížila svému prvnímu orgasmu, Harry přestal. Naštvaně jsem se na něho podívala. Jenom se uchechtl a políbil mě na nos.

„Chci, aby si svůj první orgasmus prožila semnou. Ne s mými prsty, nebo jazykem," pošeptal mi do ucha. Jenom jsem přikývla.

Zahákla jsem za lem jeho boxerek a pomalu je stáhla dolů. Jeho kamarád už byl v pozoru. A ne malém. Zhluboka jsem se nadechla a pak zase vydechla. Bála jsem se. Ale vím, že nikdo nebude lepší, než Harry. Chci tohle moje poprvé zažít právě s ním. Harry jakoby vnímal mé obavy. Políbil mě na čelo.

„Bude se ti to líbit. Slibuji," políbil mě.

„Já vím," řekla jsem jen a přisála jsem se mu na rty. V tu chvíli jsem cítila tlak a následnou bolest v podbříšku.

Chvíli čekal, abych si mohla lépe zvyknout. „Dobrý?" zeptal se starostlivě.

Cítila jsem slzy na krajíčku, ale chtěla jsem, aby pokračoval. Udělal první pohyb. Sykla jsem bolestí. „Mám přestat?" zeptal se vyděšeně Harry.

„Ne, prosím pokračuj," chytla jsem se jeho svalnaté ruky. Kývl a znovu se ve mně pohl. Bolest už trochu ustupovala. Po pár přírazech se bolest přeměnila na slast.

Hlasitě jsem vzdychla Harryho jméno. Harry se široce usmál a přidal na tempu. Oba jsme vypouštěli, teď už potiché, vzdechy jmen toho druhého.

„Harry - já – už - budu," řekla jsem trhaně, mezi vzdechy.

„Na tři?" kývla jsem mu na souhlas.

„Jedna,"

„Dva"

„Tři" s posledním mým slovem jsme oba dosáhli svého vysněného vrcholu. Můj první sexuální zážitek.

Takhle chvíle pro mě byla jedinečná. Vím, že už bylo na čase se té nevinnosti vzdát. No, nechtěla jsem o to přijít jen tak s někým. Jsem neskutečně ráda, že to byl Harry. Vlastně tohle všechno mi ukázal právě on. S ním jsem zažila všechno poprvé. Klukům jsem se odjakživa vyhýbala, ale Harrymu se vyhýbat nešlo. Už od první chvíle mě k němu něco táhlo. A myslím, že to nebylo jen jeho umění s prknem na sněhu.

Harry se svalil vedle mě na postel a oba jsme hlasitě vydechovali předchozí událost.

„Em?" řekl zadýchaně.

„Ano?"

„Miluju tě," otočil ke mně hlavu a políbil mě.

„Miluji tě," oplatila jsem mu jak slova, tak i polibek.

_

Pozn. autora: Chci všem strašně moc poděkovat, kdo čtou tenhle příběh!!♥ Strašně si toho vážím, ani nevíte jak! Je tady už 1.8K přečtením, za což jsem neskutečně vděčná. O tom jsem ani nesnila, vážně. Snad se vám příběh bude líbit i nadále:) A k téhle kapitole bych chtěla říct jen jedno - FUUU!! :D Bylo opravdu těžké ji napsat, tak doufám, že to aspoň stálo za to. Psala jsem ji asi 2 a půl hodiny:D Tohle mi vůbec nejde, takže takových dílů nebude moc, protože je psát neumím:D Byla bych ráda, kdybyste sdělili svůj názor na tenhle díl, abych věděla, jestli mám ještě někdy něco takového napsat, nebo to mám vždycky přeskočit:D Ještě jednou veliké DÍKY! ♥♥

-Jané 

Snow, please?! (Harry Styles - Cz)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang