Space

2.3K 126 4
                                    

Kennedy ( acum stiuta ca Ashley )


Am ajuns la casa lui Justin din LA si l-am urmat inauntru. Wow,  este gigantica.


"Hei, Ash. Esti bine?"



"Da, doar ca inca nu m-am obisnuit cu papparazzi astia."  am ras fals, sperand ca Justin sa ma creada.  Am intrat in living, iar el s-a asezat pe canapea, facandu-mi semn sa ma pun in bratele lui.


Am schitat un mic zambet si m-am asezat langa el, dar lasand o distanta  intre noi doi. El s-a incruntat.


"Ashley, esti sigura ca esti in regula?...Te comporti ciudat."  mi-am intors fata si mi-am rotit ochii, apoi m-am uitat la el.



Ne-am privit in ochi pret de o secunda.



"Sunt bine." i-am dat un raspuns scurt, apoi mi-am mutat privirea. Justin ofteaza si se apropie de mine. Putin prea aproape.



"Ash, stii ca mie imi poti spune orice. Ce te deranjeaza? Sunt eu de vina din nou?"  am clatinat din cap in semn ca nu, apoi m-am ridicat repede de pe canapea.



" Daca nu te superi, vreau sa dorm ."



"Cred ca si eu voi face la fel." spune el



Il urmaresc pe Justin pe hol, apoi urcam scara care este in spirala si ajungem pe alt hol intunecat. Trebuie sa recunosc. Aceasta casa este foarte bine intretinuta si curata.


Justin m-a ajutat sa car lucrurile sus, apoi a deschis usa unui dormitor. Am intrat si aceasta camera este... a lui Justin?



De ce mi-a adus lucrurile aici? Oh...acum am realizat.  Ashley a dormit cu el in aceasi camera. Asta va fi ciudat. M-am uitat in jur. Este spatioasa.


Am vazut niste trofee, iar patul era unul foarte mare, lenjeria fiind de culoare  rosie.



Peretii erau de culoare neagra si alba. Hmm, interesanta combinatie! Justin s-a pus pe pat, descaltandu-se si si-a dat tricoul jos. Acum era la bustul gol.


Trebuie sa recunosc are un abdomen tonifiat. Mi-am intors capul, nevrand sa isi dea seama ca m-am holbar.



"Babe? Ai de gand  sa stai acolo? Hai in pat langa Justy, vrei?"a spus miscandu-si sprancenele.



Argh . Idiot!


Si Justy? Pe bune?


Am clatinat din cap, facand doi pasi in spate.



"N-nu pot sa dorm in acelasi pat cu tine."



"Si de ce?" a spus curios. S-a ridicat si a venit spre mine, iar eu am mers cu spatele pana am ajuns lipita de perete, el in fata mea.



"S-sunt in p-perioada aceea a lunii."



"Oh, vrei sa iti aduc ceva de durei? Ciocolata, inghetata?" a inceput sa ma intrebe



"Nu, nu. Am nevoie doar de spatiu."



"Spatiu?"



"Spatiu." i-am confirmat


"Ok, imi pare rau. Nu vreau sa te supar, dar de obicei cand esti in perioada lunii, tu dormi in pat cu mine. Daca ti-e teama ca o sa patezi-"



"Justin" l-am intrerupt. "Vreau doar sa am putin spatiu."  am spus incet. Expresia fetei sale s-a schimbat la auzul vorbelor mele. Nu mai era incordat.



"Poti dormi in vechea ta camera, dar iubito daca ai nevoie de orice altceva, te rog, spune-mi."  a spus, apoi m-a sarutat pe frunte. Am iesit din camera, nevrand sa mai spun ceva. L-am auzit pe Justin strigand 'Noapte buna.'  si i-am raspuns.


Am mers pe hol, deschizand mai multe usi pana am gasit camera lui Ashley. Dupa ce m-am schimbat si mi-am periat dinti, m-am pus in pat, dar somn nu imi era.



Am observat ca pe noptiera de langa pat era o poza cu Justin si Ashley. Poza cred ca este de la inceputul relatiei lor. Ashley avea un zambet imens, in schimb Justin avea un zambet fortat. Nu era unul natural, dupa care orice fata ar muri.



Am asezat fotografia la locul ei si am asteptat ca somnul sa ma ia.

-----------

Capitolul 4 pe care l-ati asteptat . :) Multumesc pentru ca sunteti interesati. :*


Swap it Out ( TRADUSĂ)Where stories live. Discover now