Dinner

1.5K 83 12
                                    

" Esti pregatita?" m-a intrebat Justin.

" Aproape!" am strigat din baie ca sa ma auda. Imi priveam tinuta pe care o voi purta in seara asta cand vom lua cina impreuna. Parul imi era lasat pe spate si ondulat la varfuri. M-am incaltat cu o pereche de sandale de culoare crem, apoi am apucat poseta.

Am deschis usa baii si l-am vazut pe Justin aranjandu-si tricoul. Incercam sa imi ascund rasul pentru ca pe cap avea o palarie de pescar ridicola.

S-a intors cu fata catre mine si a ridicat o spranceana.

" De ce razi?" m-a intrebat, punand un brat in jurul taliei mele. Am așezat o mana pe pieptul sau, incercand sa ma distantez de el. Trebuie sa ma obisnuiesc cu gesturi de genul asta.

" Fara motiv." i-am zambit sfios iubitului meu si m-am indepartat de el.

" Cu mine nu-ti merge!" spune tragandu-ma din nou spre el.

" Bine." am pufnit " Radeam de palaria ta caraghioasa." i-am spus chicotind. El a facut botic ca si un copil de 3 ani, apoi ia aparut un ranjet pe fata.

" Ashley, daca nu imi spui ca ai glumit, te voi gadila." Nu e de bine. Sunt o persoana care se gadila foarte repede si asta a sunat ca o amenintare.

Imi maresc ochii si fac cativa pasi in spate, incercand sa scap de el. Nu am apucat sa fac prea multe, ca ma si prins de incheietura mainii si a inceput sa ma gadile.

" Opreste-te!" ii spun abia respirand.

" Ma voi opri numai daca spui ca sunt sexy si palaria mea nu e ridicola." Nu voiam sa spun asta, dar dupa inca vreo 2 minute de agonie, i-am facut pe plac.

Multumit de cele auzite, mi-a dat drumul si am putut rasufla usurata.

Indreptandu-ne spre lift, si-a aplecat capul spre urechea mea si mi-a spus soptind ca sunt frumoasa.

Cert e, ca am rosit. Probabil in momentul de fata arat ca o rosie, dar ma bucur ca e ii place cum m-am aranjat.

Stai!

Nu ar trebui sa imi pese ce crede el. Doar e iubitul surorii mele, nu al meu.

Pierduta in gandurile mele, nu mi-am dat seama ca deja am ajuns in restaurantul in care vom cina.

Mi-am salutat prietenii, care erau asezati la masa si ma uitam in meniu.

" Ne-am gandit ca daca tot suntem aici sa facem surf. Ce zici Ashley? Poate veni si Justin daca vrea." sugereaza Austin, uitandu-se cand la mine, cand la Justin.

" Oh, desigur ca vreau." am acceptat bucuroasa. Adica, nu in fiecare zi Austin Butler te invita sa faci surf cu el. Si nu, nu il vad decat ca pe un prieten.

Justin a tusit intr-un mod prin care imi dădea de inteles ca la deranjat faptul că am fost de acord fara sa stau pe gânduri.

Ar trebui sa inceteze. Nu e ca si cum am fi impreuna. Oh, am uitat ca sunt Ashley.

Totusi, Austin e iubitul Vanessei si eu sunt iubita lui Justin, deci nu ar trebui sa isi faca griji. Ridicandu-mi privirea spre el, observ ca pare iritat ca il ignor. Nu ar trebui. Eu niciodata nu i-am atras atentia cand se uita sau conversa cu diferite fete.

" Am auzit ca- " m-am oprit din vorbit cand am simtit o atingere pe piciorul meu stang. Justin isi plimba mana pe interiorul coapsei, iar ochii lui parca imi comunicau " Pe mine nu ma ignori." " am auzit ca vremea va fi frumoasa."

Patetic! Ce puteam sa spun?

Ei au inceput sa rada. Trebuia sa scap cumva de privirile intrebatoare. Inceram sa acord atentie celorlalti, dar imi era greu din moment ce Justin nu isi lua mana de pe mine.

Am scos un tipat cand am simtit degetele lui apropiindu-se din ce in ce mai mult de partea mea feminina.

Toți s-au oprit din ceea ce făceau și și-au îndreptat privirile spre mine.

" Ai pățit ceva, iubita? " mă întreabă Justin pe un ton inocent.

Înghit in sec, incercand sa înlătur sentimentul de rușine și clatin din cap, asigurandu-i și pe ceilalți că totul e in ordine.

Il vad cu coltul ochiului cum de apropie de mine și îmi dă părul intr-o parte.

Își plimbă degetele pe gâtul meu intr-o mișcare de dute-vino, cauzând să mi se facă pielea de găină.

" Te prind eu singura . " îmi spune rânjind.

Oh, Justin!

_________________

Capitol nou 😁
Sper sa va placa! 😘

Capitol nou 😁 Sper sa va placa! 😘

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Il ador 😍😍😍




Swap it Out ( TRADUSĂ)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum