Interrupted

1.9K 100 1
                                    

Kennedy(acum stiuta ca Ashley)


"Si...ce mai faci?" a intrebat Austin. Acum eram la un restaurant numit 'Lottie's diner'.Am oftat si m-am uitat la baiatul din fata mea. Parul lui blond era dat intr-o parte ,iar ochii albastrii ii straluceau.

"Sincer,ma simt ca naiba si nu sunt in largul meu cand ma prefac,ca sunt sora mea."

"Cum a inceput totul?"

"Ei bine..." am inceput sa ii povestesc totul lui Austin.Despre momentul in care eram in magazin si Dylan a venit sa imi arate acele reviste. El a ascultat si nu a intrerupt.

"Ceva sigur e in neregula cu ea." a spus el clatinand din cap.

"Stiu,si cea mai nasoala parte este ca familia mea crede ca sunt ea,la fel si prietenii ei,dar cel mai mult ma surprinde  ca Justin nu isi da seama.Crede ca sunt Ashley ,cand de fapt nu sunt."am inceput sa ma plang "Te rog sa nu spui nimanui,fa-o pentru mine."

"Nu este corect,dar...ok." a spus acceptand

"Multumesc!"am spus zambind.In timp ce mancam,Austin mi-a spus ca eu ,Justin ,el si Vanessa ar trebui sa iesim impreuna sa facem ceva distractiv si am fost de acord.

M-a dus pana la Justin acasa,apoi a plecat. Eu am mers sa bat la usa,iar Justin a deschis si instantaneu m-a cuprins intr-o imbratisare. L-am imbratisat si eu,punandu-mi capul in pieptul lui,mirosindu-i  parfumul.

"Ashley!"a spus oftand,ca si cand i s-ar fi luat o piatra de pe inima cand m-a vazut.

"Mhm?"

"Mergem in pat? Te rog!"Am acceptat,urcand scarile in forma de spirala.Am intrat in dormitorul intunecat al lui Justin si ne-am asezat pe pat.S-a intins si m-a tras si pe mine,inconjurandu-si bratele tatuate in jurul meu.

Justin si-a pozitionat capul in scobitura gatului meu,iar mie mi s-a facut pielea de gaina in momentul in care i-am simtit respiratia greoaie pe gat.

"Ashley?"

"Da?"

"Esti bine?" m-am intors si m-amnuitat in ochii lui caprui care pareau confuzi si ingrijorati.

"Da.Sunt ok."

"Esti sigura? De la un timp ai devenit...distanta."  isi musca buza inferioara. Ochii mei ii priveau buzele pe care si le umezea,apoi le musca iarasi.Am inceput sa simt o senzatie in stomac,ca o arsura. M-am fortat sa ma uit in ochii lui.

"Sunt doar obosita si mai trebuie sa ii si suport copilariile lui Isabel."am spus rotindu-mi ochii. "Este destul de stresant." S-a uitat un moment la mine,iar urmatorul lucru pe care l-a facut m-a surprins.

S-a rostogolit si a ajuns deasupra mea.Mi-am muscat buza,iar el ma privea.

"Si acum ca suntem singuri..." a spus si mi-a atacat gatul cu sarutari de sus in jos.Incercam sa ma concentrez la altceva,dar cand mi-a gasit locul sensibil am gemut neintentionat.Mi-am pus mainile in jurul gatului sau si ma jucam cu parul lui,in timp ce el ma tinea cu o mana strans de sold,iar cealalta si-o plimba de la sanul meu drept,la talie si inapoi.

"Oh,Ash..!" a lasat un geamat sa ii scape printre buze,cand eu imi plimam mainile pe pieptul lui.

Nu-mi vine sa cred ca fac asta cu baiatul pe care l-am urat din totdeauna.El crede ca sunt Ashley.

Nu sunt iubita lui.

Am inceput sa ma simt vinovata. Iubitul lui Ashley ma saruta si ma atinge in acest moment,iar eu ii permit. El o insala si nici nu stie. Iar ei nu ii pasa. Dar tu pretinzi ca esti ea. A spus ca ai voie sa faci orice in afara de sex. Mi-a spus constiinta mea.

Justin mi-a ridicat tricoul si mi-a mangaiat abdomenul,apoi a urcat mai sus.

"J-Justin.." am incercat sa spun

"Mhm?" a raspuns el continuand sa imi sarute gatul,facandu-ma sa simt o senzatie intre picioare pe care nu am simtit-o niciodata.

"E-Eu-"

"Spune iubita mea." a zis el soptind. Cand a vazut ca nu am rapsuns,si-a ridicat capul si s-a uitat la mine. Eu nu aveam cuvinte.

Incet s-a apropiat de buzele mele,dar eu mi-am intors fata incercand sa scap de el. Nu ma intelege gresit. Vreau sa il sarut,vreau asta atat de mult,dar sunt si confuza. Nu pot simti asta pentru el,chiar daca este doar o atractie fizica.

"Vrei sa ma faci sa astept?" a spus frecandu-si nasul de al meu. Buzele lui aproape ca erau presarate peste ale mele si a vrut sa ma sarute din nou,dar ma miscam ca sa nu reuseasca. Nu sunt pregatita sa il sarut.  Mi-a prins capul cu ambele maini si cand mai aveam putin si ii simteam buzele,a sunat soneria.

Multumesc lui Dumnezeu!

"Cine naiba ii la usa acum?" a murmurat iritat.L-am impins repede de pe mine si am coborat din pat. Parul meu era ciufulit asa ca a trebuit sa mi-l rearanjez. Am plecat in urma lui Justin spre living.

Justin a deschis usa,iar trei fete m-au imbratisat.Mai putin si ma dadeau pe spate. "Ashley!!!"

"Hey!" am spus zambindu-le. Ashley(Tisdale),Vanessa si Alexandra stateau in fata mea zambind larg.

"Buna Justin." au spus ele. El le-a raspuns si a venit in spatele meu si m-a luat in brate.

"Hey!" o voce groasa a spus din spatele Alexandrei. Acolo era Austin cu un ranjet pe fata. M-am uitat atenta si am vazur ca avea o sticla de alcool in mana.

"Hey ,man." a spus catre Justin

"Aye,Austin."

"Are cineva chef sa bea?" a intrebat Austin in timp ce a imbratisat-o pe Vanessa,apoi uitandu-se la mine cu o privire care spunea te provoc .

----------------------------------------------

Si am terminat si capitolul asta. Phew!. Sper sa va placa. Vreau pareri :D Bye!


Swap it Out ( TRADUSĂ)Where stories live. Discover now