Almost home

1.9K 110 1
                                    

Kennedy (acum stiuta ca Ashley)

" Hey." am spus zambid la Justin. A venit sa ma ia de la Tis. Un BMW negru a claxonat si a parcat langa noi.Conducatorul masinii iese si observ ca ii Austin,care imi face cu mana. Il salut inapoi,iar el imi face semn ca vom discuta altadata de treaba cu schimbatul rolulilor. 

Intru in masina lui Justin,iar el se incrunta ,apoi porneste motorul. "Ce s-a intamplat?" il intreb muscandu-mi buza emotionata

"Nimic....doar... Cum de il cunosti pe Austin?" 

" L-am intalnit la petrecerea lui Khalil.Este o persoana draguta. De  asemenea m-a ajutat sa te car pana in masina pentu ca erai prea drogat." i-am spus nervoasa. Nu voiam sa ma enervez ,dar am trecut prin iad in acea noapte la petrecere.

Justin a tacut ,dar nici eu nu m-am obosit sa vorbesc. Cand am ajuns la vila lui,am coboat din masina si m-am dus direct in camera. Voiam sa ii spun sa ma duca acasa,dar nu stiu unde este asa zisa mea casa.

Stiu  ca tata locuieste aici undeva in California cu Ross,doar ca nu stiu exact  unde. 
Mi-am impachetat niste lucruri pe care mi le-am bagat in geanta pentru cateva zile. Am auzit ca a batut cineva la usa si i-am spus sa intre. 

"C-ce faci?" Justin a intrebat socat si putin panicat cand mi-a vazut geanta. "Baby,imi cer scuze daca te-am suparat,dar te rog nu pleca." a soptit ultima parte. Mi-am dat ochii peste cap. Doamne cata dama.

"Nu-ti fa griji,vreau doar sa imi vizitez tatal." 

"Vrei sa te duc eu?"

"Daca este in regula?!"

"Ma duc sa imi iau cheile." a spus si a plecat din camera.Dupa ce am terminat de impachetat,am coborat scarile,iar Justin ma astepta jucandu-se cu cheile .Am plecat spre masina,iar el mi-a deschis portiera. I-am multumit,apoi s-a dus in locul soferului .

"Ai vreun motiv?" a spus el spargand tacerea .

"P-pardon?"

"Vreau sa spun,ai vreun motiv de vrei sa te duci acasa?"  a intrebat timid. Am clatinat capul in semn ca nu.

"Nu...doar ma gandeam " gandeste Kennedy. Va deveni suspicios. " ca am imprumutat niste lucruri  de la Isabel si trebuie sa i le returnez. De asemenea am vut sa il vad pe tata si pe Ross."

Nu sunt sigura daca Ashley inca mai vorbeste cu tatal si fratii mei. Sper ca o face,daca nu Justin isi va da seama.Pe parcursul drumului,amandoi am fost tacuti,pana am ajuns la casa tatei. Tatal meu este director. Are popria firma,pe care vrea sa o lase mostenire lui Zach sau Ross. Recent am auzit ca Isabel vrea sa devina dansatoare.

"Ash.." Justin si-a trecut mana prin fata mea

"Mmm?"

"Am ajuns." am iesit din masina,mi-am luat geanta apoi am mers repede spe usa si am sunat.O doamna mica de statura a deschis usa si a ramas socata."Domnisoara Kings,a trecut atat de mult timp de cand nu v-am mai vazut 15 ani c-" am intrerupt-o pe Lila,menajera casei. 

"Suze Lila.Sunt Ashley." 

"Oh,domnisoara Ashley,imi cer scuze." a spus rusinata. " Oh,si Domnule Bieber." a gesticulat si adeschis usa larg. Am si uitat ca Justin inca este aici. "Buna,Lila." a spus Justin

"Lila,cine este-oh Ashley ! Justin ! Ce va aduce pe aici?" . Un om care avea in jur de 50 de ani a spus. Tata. "Nu ati mai fost aici de cateva luni. Totul este in regula?"a venit catre mine si m-a imbratisat.  Mi se pare ciudat sa il imbratisez pe tata din moment ce au trecut ani de cand nu am mai facut-o."Haideti,nu stati acolo. Cina va fi servita imediat." 

Lila mi-a luat lucrurile,iar Justin se holba la mine. 

"Multumesc,acum poti pleca." am incecat sa il fac pe Justin sa plece. Chiar nu voiam sa fie aici.

"Sa plece unde?. Justin daca vrei poti ramane,dar daca ai altceva de facut-" l-am intrerupt pe tata

"Da,Justin.."

"De fapt.." Justin  a ranjit la mine "Mi-ar place sa iau cina cu iubita mea si tatal ei." 

Tata a zambit fericit,apoi a plecat in bucatarie. L-am lovit pe idiot peste brat in timp ce ma uitam urat la el.

"Ce naiba,Justin?"

"Asculta,nu vreau sa ne certam. Raman. Trebuie sa vorbim.Imi cer scuze daca am facut ceva gresit. Oh.la naiba. Esti suparata pentru ca nu mi-a convenit ca vobesti cu Austin? Doamne sunt asa un idiot. Ashley imi pare-"

"Taci Justin." am tipat la el,nu prea tare totusi. "Trebuie sa ii returnez ceva lui Isabel si voiam sa imi vad familia. Relaxeaza-te!" el a inceput sa zambeasca.

"Atunci..nu te superi daca raman la cina?" am clatinat din cap in semn ca nu,iar el m-a pupat pe obraz.

"Minunat!" 

Swap it Out ( TRADUSĂ)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz