Night Clubs or Nah?

1.6K 88 6
                                    

Kennedy ~ acum ştiută ca Ashley ~


Prea multă gălăgie!

E oficial că 'petrecerile 'nu sunt pentru mine.  M-am aşezat la pultul barului, aşteptând-ul pe Justin, care s-a dus să îi dea lui Khalil drogurile. Ba chiar mi-a ordonat să nu mă mişc de aici.


Oftând, mă gândeam că puteam fi acasă vizionând filme, dar nu...trebuie să fiu în clubul ăsta stupid.


" Pari singurică!" am ridicat privirea şi l-am vazut pe Austin.

" În sfârşit o faţă cunoscută." am răsuflat uşurată


" Unde este Justin? " a  întrebat confuz


" Nu am idee. Trebuia să fi ajuns până acum."


" Ei bine, pot să îţi ofer ceva de baut? " ma întrebat rânjind


" Eu nu beau." am clătinat din cap, iar el rânjii mai larg


" Bineînţeles! Tu nu eşti Ashley." a chicotit şi s-a aşezat lângă mine. " O bere."  i-a spus barmanului.

" Unde e Vanessa, Lee şi Alex? " am întrebat privind în jur


" La baie. Chiar nu înţeleg de ce voi, fetele, mergeţi în grup."


Am început să râd. " E un lucru pe care îl facem noi. Nu stiu să îţi explic exact."

Au trecut în jur de douăzeci de minute, iar eu şi Austin discutam în timp ce Vanessa şi restul fetelor se distrau dansând.


" Ashley!" am auzit o voce spunând din spate. " Hey omule! "Justin a clatinat din cap, observându-l pe Austin. M-a ridicat de pe scaun şi printr-o mişcare rapidă mi-a luat locul, iar pe mine m-a aşezat în braţele lui, în timp ce se uita urât către Austin.

Deci aşa, huh?


Austin parea amuzat de ce se întâmplă. S-a uitat către mine şi mi-a făcut semn ca să mergem lângă ceilalţi la dans, iar eu m-am ridicat din poala lui Justin.


" Ei bine, i-am promis lui Austin că vom dansa, aşa că...ne mai vedem."  m-am apropiat de Austin, care mi-a făcut cu ochiul, ghidându-mă către ringul de dans, lăsându-l pe Justin mai mult sau mai puţin şocat.


Ne-am integrat în grupul fetelor şi am început să dansăm.  Justin stătea la bar bând o băutură, apoi încă una şi-ncă una, iar ochii lui erau fixaţi pe mine. Şi lucrul ăsta mă cam speria.


" Cred că voi lua o pauză." am zbierat cât am putut de tare către ei, apoi m-am retras într-un loc ca să-mi trag răsuflarea.


" Vrei să dansăm?" un tip brunet şi înalt, înfricoşător pot spune, m-a întrebat.


" O, nu mulţumesc! Numai ce am decis sa iau o pauza."  am păşit în spate, iar el a început să rânjească. 


" Dar eu vreau să dansăm. Poate să bem ceva şi," şi-a pus mâna pe şoldul meu " să ne distrăm puţin." mi-a şoptit în ureche.


Ok. Ce să fac? Ce să fac? Începusem să mă panichez. Loveşte-l între picioare. Asta intenţionam să fac, dar tipul şi-a dat seama şi mi-a prins piciorul, când nici bine nu îl ridicasem.


" Tsk, tsk, tsk." începuse să râdă. Şi-a pus braţele în jurul meu. Am încercat să scap, dar e prea puternic faţă de mine. " Ce-ai spune dacă - OH, LA NAIBA!"  a fost tras cu forţă de pe mine, apoi aruncat pe podea, iar Justin  îl lovea repetat.


" SĂ. NU. O MAI. ATINGI. VREODATĂ! " a ţipat după fiecare pumn pe care il dădea. L-a lovit pentru ultima dată, apoi s-a întors către mine. Ochii lui erau puţin roşii şi nu se ţinea prea bine pe picioare.


Pobabil e drogat sau beat. Sau amândouă.


" Esti bine?" eu am aprobat din cap " Nu a apucat sa te atinga, da?"


" N-nu. N-a facut-o." am spus oftand " Multumesc!" Justin s-a apropiat de mine, iar eu am suspinat. A ridicat o mana si si-a asezat-o pe umarul meu.


" Nu iti fie frica, iubito. Nu o sa te ranesc. Vreau doar sa te protejez."


Am plecat din club catre masina lui Justin. I-am sugerat sa conduc eu din moment ce el nu era in stare si a fost de acord.  Pe drum nu a scos niciun cuvant, iar asta ma cam ingrijora.


Cand am ajuns la el acasa, fara sa imi dau seama, am fost lipita de perete.


" Te-am vazut dansand cu Austin." a soptit " Iti urmaream fiecare miscare si muream de nervi ca nu eram eu in locul lui."  a oftat, apoi si-a ascuns capul in scorbitura gatului meu.


O, doamne! Am simtit un fior in tot corpul. Buzele lui imi sarutau gatul si nu aveam cum sa nu reactionez atingerii. 


" Esti a mea. Doar a mea. Eu trebuia sa dansez cu tine!"


" Sunt un dezastru. Nu pot sa cred ca sunt pe punctul de a pierde fata pe care o plac dintotdeauna." a inceput sa zbiere, indepartandu-se de mine.


Asteapta! Sa piarda fata pe care o place dintotdeauna? Ce vrea sa spuna cu asta?


" Ce?" l-am intrebat, iar el s-a intors cu fata catre mine. Ochii lui nu mai erau de culoarea caramelului. Acum aveau o culoare mai inchisa.


" Il placi! Asa-i?" a inceput sa tipe iarasi.


" Nu Justin, nu o fac. Austin e prietenul meu. Plus, el o are pe Vanessa, iar eu, eu te am pe tine!" Ultimele cuvinte le-am spus atat de incet, incat nu eram sigura daca m-a auzit, dar se pare ca a facut-o, pentru ca si-a desfacut bratele si m-a imbratisat puternic.

............

Ajunsi in camera lui Justin, am imbracat un tricou de al lui, care avea un miros coplesitor. Ne-am asezat in pat, iar el m-a cuprins cu o mana, adormind dupa un scurt timp.


Mi-a fost destul de greu sa spun acele cuvinte mai devreme, deoarece adevarul este ca Justin nu este al meu.


Si pentru prima data mi s-a intamplat sa vreau ceva ce are Ashley si eu nu.


Pe Justin.






Swap it Out ( TRADUSĂ)Where stories live. Discover now