Sister, sister.

1.4K 78 5
                                    

~ Kennedy ~


" Ei bine, ai de gand  sa imi explici? " Ashley imi spune nervoasa la telefon.


" Eu- , pai vezi ieri am fost putin cu moralul la pamant din cauza tatei si am plecat intr-un bar. M-am imbatat si Justin m-a scos de acolo." i-am spus rapid. Liniste totala. " Nu ne-am culcat impreuna. "


" Deci...nu s-a intamplat nimic intre voi? " intreaba nehotarata. Mi-am muscat buza inferioara. Am voie sa il sarut pe Justin doar cand sunt Ashle, nu Kennedy.


" Nu ne-am culcat impreuna. " ii repret. Efeciv nu o mint. Nu am intretinut relatii sexuale cu el. Totusi decid sa nu mentionez sarutul.


Ea rasufla usurata.


" Doamne ajuta! Voiam sa ma asigur ca atunci cand va veni vreme, sa fie intre mine si el. "


Nu stiu de ce, dar simteam cum inima imi bate tare si aveam senzatia ca ma sufoc. Imi convine ca in scurt timp va veni din calatoria ei, dar in acelasi timp nu sunt pregatita sa fiu departe de Justin si sa sterg cu buretele orice sentiment am pentru el.


Acest gand ma intristeaza!


Trebuie sa renunti la el, Kennedy. E iubitul surorii tale, nu al tau.


Am decis sa schimb subiectul.



" Unde esti acum? "


" In Anglia. Eu si cativa prieteni avem de gand sa exploram cat mai multe orase din Europa, in limita timpului pe care il avem. E atat de distrativ, Kennedy! Dar ii duc dorul lui Justin si stiu ca esti obligata sa il saruti ca sa mentii aparentele, dar daca vine vorba de sex, gaseste o metoda si opreste-l. Noi doi inca nu am facut sex, asa ca stai departe! "


Nu aveam cum sa nu observ tonul pe care l-a folosit. Daca ii e atat de frica de ce se poate intampla, ar fi trebuit sa ramana langa el.


Trag aer in piept si i raspund. " Am inteles, stai linistita! Altceva mai vrei? " o intreb pierzandu-mi rabdarea.


" Nu. Pa, Kenn."


" Pa,  Ashley. "


___________

Ce parere aveti despre Ashley ?

Nu uitati sa votati! :D


Swap it Out ( TRADUSĂ)Where stories live. Discover now