Adsız Bölüm 5

355 129 81
                                    

Liam ertesi gün sinirli bir şekilde evinden çıktı. arabasına binip,motoru çalıştırdı .hızla gaza basıp babasının . dediği adrese doğru sürdü.

Bir sat içinde babasının verdiği adresteydi hemen arabasını durdurup indi .gördüğü büyük malikane gibi ev gülümsemesine sebep oldu,.

"Vay canına çirkin kızımız baya zenginmiş ." dedi içinden , bahçe kapısına doğru yürüdü tam kapının önüne gelmişti ki ; kapının önünde dikilen ,iki görevli tarafından durduruldu.."

"Durun! giremezsiniz beyefendi kimliğinizi görmemiz lazım ." dedi görevlilerden biri.

Liam hem şaşırmış,hemde sinirlenmişti,:

"Anlamadım neden kimlik göstermem lazım? patronunuzun geleceğimden haberi var.buraya onunla randevum olduğu için geldim kimlik gösteremem patronunuz diplomat ,yada ünlü birimi bu ne resmiyet ."dedi itiraz ederek,..

" Üzgünüm beyefendi ama bize verilen kesin emir bu! .murat beyin emri bu .lütfen sizde itiraz etmeyin kimliğinizi gösterin."

Liam korumanın son sözlerine şaşırmıştı:

"Patronunuz yaşıyor mu? bana öldüğünü söylemiştiler oysa ." Liamın bu sorusuna yine aynı görevli cevap verdi;

"Kendisi yaşamıyor ama bizden kızını korumamızı istedi bizde hala murat beyin emrinde çalışan bir görevliyiz . elif hanımı korumamız gerek .beyefendi sizde daha fazla itiraz etmeyin kimliğinizi gösterin,dedi."

Liam daha fazla itiraz etmenin anlamsız olduğunu anlayınca ;. itiraz etmeden . elini arka cebine sokup cüzdanındaki kimliği çıkartıp .görevliye uzattı..

görevli teşekkür edip ,kimliği aldı inceledikten sonra; liama uzattı ;

"Tamam girebilirsiniz beyefendi itiraz etmediğiniz için tekrar teşekkürler.."

Liam sinirli bir şekilde kimliğini alıp , cebine koydu.

" Teşekkür ederim ."deyip korumaların yanından geçip bahçeye girdi ,hızla yürüyüp kapının önüne geldi .olanca siniriyle kapının .ziline bastı. birkaç dakika sonra kapıyı evin hizmetcisi jessica açtı..

karşısında tanımadığı yakışıklı adamı görünce şaşırmıştı ,

" Kime bakmıştınız ?beyefendi .. " diye sordu

"Yinemi kimlik göstermemiz gerekecek acaba .? dedi sertçe hizmetci ne dediğini anlamamıştı .şaşınca genç adamın yüzüne baktı..

"Bir şey mi dediniz beyefendi?

" Bir şey demedim kimlik mi göstermememiz mi lazım? hanımınızı görmem için, kendisinin geleceğimden haberi var izin verirseniz girebilir miyim?.. hizmetci kız bu söz üzerine unuttuğu şeyi anlamıştı :

"Tamam şimdi hatırladım siz elif hanımın misafiri olmalısınız . özür dilerim geçin içeri oda sizi bekliyordu ."dedi. liam " ah sonunda kimlik göstermeden girebileceğiz.teşekkür ederim deyip içeri girdi, hizmetciy le birlikte ,solana doğru yürüdüler:

,

"Siz oturun beyefendi ben elif hanımı çağırayım. beklerken bir şey içer misiniz? diye sordu hizmetci

" Sağ olun fazla kalmayacağım .zahmet olmasın siz hanımınızı çağırın .yeter ."dedi Liam

"Siz bilirsiniz .izninizle ." dedi. hizmetci yanından ayrıldı.

Liam hizmetci gidince etrafını incelemeye başladı zevkle döşenmiş krem renginde halılar aynı renkte koltuklar ,ünlü ressamların eserlerle doluydu:

hüzünlü aşkOnde histórias criam vida. Descubra agora