ALINTI

268 101 42
                                    

Liam Sinirli bir şekilde yanında duran kıza baktı:

"Sonunda istediğin oldu Benimle evlendin mutlu musun?.diye sordu sert bir tonla

"Evet çok Mutluyum hatta o kadar mutluyum ki mutluluktan havada uçabilirim.dedi Genç kız alayla.

"Senin kadar bende bundan memnun değilim, bende istemedim bu evliliği ama.. mecbur kaldım,beni sürekli suçlamaktan vazgeç . dedi üzgün bir ses tonuyla devam etti sözlerine genç kız:

Liam genç kızın bu üzgün haline aldırmadı, kendisini şaşkın bakışlarla izleyen Arkadaşlarını umursamadan, yanındaki kızla tartışmaya devam etti.

"Senden Nefret ediyorum ! Her zamanda edeceğim. her şeyin tek suçlusu sensin. seninle evlensem de asla karım olmayacaksın. ve seni hiçbir zaman sevemeyeceğim. bunu o aptal kafana sok!hayatımda tanıdığım en çirkin şeysin .dedi sert bir tonla devam etti sözlerine.

Liamı n herkesin içinde söylediği sözler Genç kızın yine kalbini kırmış, param parça etmişti ama.. ne olursa olsun karşındaki umursamaz adama boyun eğmeyecekti. sıkıntıyla ve öfkeyle derin bir nefes alıp, verdi karşındaki adama öfkeyle baktı .ve gururla:

"Bende senden nefret edeceğim hiç bir zamanda karın olmayacağım. ama yinede ne olursa olsun ,bana saygı duymak zorundasın. Arkadaşlarının içinde benimle bu şekilde konuşmaya hakkın yok...ben senin istemesen de karınım sende bana saygılı davranmak zorundasın." dedi sert bir ses tonuyla.

" Sana her türlü şeyi yapmak hakkım. gerçek manada karım olmasan da karımsın ve bende sana istediğimi yaparım. sende bana karışamazsın. dedi Liam pişkince. sözlerine devam etti:

"Sen aşağılık aptal . çirkin,iğrenç ve uc...kızsın diyecekken sözlerinin devamını getiremedi. genç kız buna izin vermemiş,sağ elini hızla kaldırıp, Liama sert bir tokat atmıştı .orada bulunan herkes şaşkınlıkla baka kalmıştı. Liam öfkeden deliye dönmüştü gözleri korkuyla kocaman açılmış, bal rengi gözleri siyaha dönüşmüştü.öfkeyle karşında ki kıza baktı bir eliyle sızlayan yanağını, okşadı.

"Sen? Ne yaptığını sanıyorsun, Nasıl bana tokat atar ,Arkadaşlarımın arasında beni rezil edersin?.diye bağırdı haykırırcasına:

Genç kız umursamadan cevap verdi;

"Sen arkadaşlarının arasında bana hakaret eder,beni küçümser , benimle alay edersen ,bende sana tokat atarım buna hakkım var ...sakın senin bana yaptıklarına göz yumacağı mı sanma! bana saygı duyarsan, bende sana saygı duyarım. eğer bana bu şekilde davranmaya devam edersen,karşılığını da fazlasıyla alırsın.dedi Liam ın cevabını beklemeden giydiği beyaz elbisesinin eteklerini toplayarak kaçarcasına .yanlarından ayrıldı . Liam la kalacağı evin odasına doğru hızla koşmaya başladı .Merdivenleri hızla çıkıp . kendini odasına attı .odada bulunan büyük yatağa oturdu gözyaşları istemsizce yanaklarından aşağıya üzüldü.

"Allah ım sen bana yardım et sabır ver bana ben nasıl baş edeceğim , bu adamla . diye dua etti.

********

Liam genç kızın arkasından , şaşkınca baka kalmıştı böyle bir tepki beklemiyordu arkadaşlarının yanında mahcup olmuş, sert bir tokat yiyerek rezil olmuştu .bu durum hoşuna gitmese de umursamadı. kendisini şaşkınca izleyen arkadaşlarına döndü

"Affedersiniz arkadaşlar siz karımın kusuruna bakmayın .kendisi biraz delidir ne yaptığını bilmiyor. dedi alay eder bir tonda :

Harry gülümseyerek. Arkadaşı Liama baktı,

"Önemli değil dostum özür dilemene gerek yok.biz her şeyin farkındayız . karın fazla güzel olmasa da çok gururlu bir kadın ..senide iyi benzetti işin var bu kadınla . dedi alaylı bir ifadeyle

Harry inin bu sözleri Liam ın pek hoşun gitmedi hızla kaşlarını kaldırıp , sertçe Harry e bir bakış attı.

" Bu raya benimle dalga geçmeye geldiysen . gidebilirsin .dedi uyarır bir tonla.

Harry arkadaşını kırdığını anlamıştı yavaşça yanına yaklaştı.

" Kızma dostum şaka yaptım sadece .ama ..bu kadınla işin gerçekten zor . dedi yine alay eder bir tonla:

*********

Bir Alıntıyla karşınızdayım umarım beğenir ,yorum atarsınız . yorumlarınızı bekliyorum .okumadan yorum atmayın lütfen. olay yeni heycan lanıyor keyifli okumalar







hüzünlü aşkWhere stories live. Discover now