Adsız Bölüm 8

273 109 34
                                    

Elif Rahatlamış bir şekilde , beline havlusunu sarıp banyodan çıktı . odasına girdi .gördüğü manzarayla korkmuş ,bu çığlık atmasına sebep olmuştu. o sırada iç çamaşırlarını deneyen:

Sally şaşırmış ve gözlerini dikmiş bir şekilde arkadaşı Elife baktı:"Ne oldu? Neden bağırdın? Açıkta bir şey mi gördün diye sordu.

"Evet seni gördüm Sen ne yaptığını sanıyorsun? odam da yarı çıplak şekilde dolaşamazsın çabuk üstüne bir şey giy !". dedi elif

"Bunu şu anda karşımda çıplak duran kız mı söylüyor? ben çıplak sam; sen de çıplak sın oradan bakınca Ne yapmış gibi görünüyorum? gördüğün gibi seksi iç çamaşırlar mı deniyorum."

" Deneyecek başka yer bulamadın mı? burası benim odam Victoria Secret mankenlerin boy gösterdiği ajansın ,podyumu değil , çabuk üstünü giy !." dedi Elif sert bir ses tonuyla .

"Ah! keşke Victoria Secret Ajansında çalışan ünlü bir manken olsaydım. şöyle salına , salına podyumlar da yürüyüp , boy gösterseydim, herkes de beni izleyip hayran , hayran baksaydı .dedi Sally gururla:

Ah! Sally bir onu yapmadığın, kalmıştı onu da yap tam olsun. bu halinle çekilmiyor sun manken olsan ne olur halimiz bilemiyorum? dedi elif alayla:

"Ne olacak ben ünlü bir manken olurum. sende, benim menajerliği mi yapan asistanım olursun .bu iyiliğimi de sakın unutma ."

"Sağ ol ben almayayım zaten yeterince hizmetini yapıyorum birde Menajerliğini yapamam .çok konuşma da üstünü giy göz zevkimi bozuyorsun."

Sally Arkadaşının bu son sözlerine alaylı bir şekilde güldü .

"aha aha! çok komiksin hiç güleceğim yoktu benim gibi seksi kıza dediğin şeye bak senin yerin de bir erkek olsa çoktan üstüme atlamıştı ."

Elifte arkadaşının bu son sözlerine aynı şekilde ince bir kahkaha atıp güldü.

"Aha aha ! ne komik hiç güleceğim yoktu bir erkek olsam emin ol üstüne atlardım ama değilim üzgünüm. git bu laflarını üstüne atlayacak erkeklere söyle .. özellikle de sevgilin Richards a söyle canım .ben senin üstüne ancak seni boğmak için atlarım anladın mı?

"Anladım güzelim .dedi Sally başını salladı."Sende yanımda giyinmeyeceksin? umarım.diye devam etti:

Elif elbise dolabına yönelirken; Sally e gözlerini devirerek baktı .merak etme ben senin kadar utanmaz , edepsiz değilim .dedi ..

"Ne."

"Tren geçti Sally son treni kaçırdın".dedi elif alayla çekmecesinden temiz iç çamaşırlarını ve çiçekli pijamalarını çıkartıp , eline aldı Sally e doğru yaklaştı kulağına doğru eyildi, fısıltılı bir şekilde ;

"Sevgilinle her zaman bir araya geldiğinde o işi yapıyor musun? ." diye sordu.

"Hangi işi .?." diye sordu Sally şaşkınca:

"+18 Sally."

"Ha! o işi mi ? o işi soruyorsan her zaman yapmıyoruz. genelde. bir , birimize sarılıp uyuyoruz." dedi Sally

"bende bunu yedim ." dedi Elif inanmamış gözlerle arkadaşına baktı

"Sen ve sevgilin bir araya gelecek o iş yapmayacaksın. Nerede o Günler çocuk mu kandırıyorsun sen?

beni aptal yerine koyma ." diye devam etti Elif sözlerine

"ister ye, ister yeme ister inan, ister inanma ama gerçek bu."

hüzünlü aşkWhere stories live. Discover now