Adsız Bölüm 12

270 94 68
                                    

Genç kız yabancı bir evde başka bir yatakta huzursuz bir şekilde uyandı . gözlerini ovuşturarak yataktan kalktı . Komodinin üstündeki kocaman gözlüklerini gözüne taktıktan sonra ; odasındaki banyoya girip, rutin işlerini hallettikten sonra , yabancı bildiği odasına tekrar döndü. saçlarını arkasında at kuyruğu şeklinde bağladı , elbise dolabından uzun siyah eteğini ve beyaz uzun kollu gömleğini çıkarıp üstüne giydi. ev terliklerini giydikten sonra komodinin üstündeki cep telefonu aldı, cebine koyduktan sonra odasından çıktı merdivenlerden aşağıya sessiz adımlarla indi , kendine kahvaltı hazırlamak için mutfağa doğru ilerledi tam mutfağın önüne gelmişti ki; Liam la karşılaştı istemese de "Günaydın Liam." dedi yumuşak bir sesle, liam bön, bön genç kızın yüzene baktı onu gördüğüne sevinmemiş bir hali vardı. bu durum genç kızın canını sıkmıştı,

"Neden öyle bakıyorsun? hortlak görmüş gibi bir halin var.? diye sordu.

"Evet " dedi genç adam pişkince "çünkü çok çirkinsin seni görünce hortlak görmüş gibi oldum."

Liamın bu imali ve iğrenç sözleri genç kızı yine derinden yaralamış, kalbinde derin bir yara daha açmıştı,üzgün olsa da kocasına boyun eğmeye niyeti yoktu.

"Kendine gel Liam! bana hakaret etmekten vazgeç! ben senin istemesen de karınım benim de bir ismim var ismim le hitap et bana, sürekli bana isim takmaktan sıkıldım." dedi bıkkın bir şekilde nefes verdi.

"Sana istediğim şekilde hitap ederim . çünkü seni sevmiyorum . senden nefret ediyorum." ded.i umursamaz bir şekilde.

"Nefret etsen de saygı göstermek zorundasın . çünkü her insan görünüşü ne olursa, olsun saygıyı hak eder bunu unutma."dedi genç kız

"Haklısın her insan saygıyı hak eder ama sen hariç çünkü seni ben bir şeye benzetmiyorum. ama merak ettiğim bir şey var? " diye sordu Liam

" Merak ettiğin şey nedir ? diye karşılık verdi genç kız.

"Türk kızları hep böyle senin gibi çirkin midir ? yoksa sadece sen mi böyle çirkinsin? dedi Liam bu sözleri genç kızı yine sinirlendirmişti öfkeyle dişlerini sıktı sinirlense ."de sakinliğini koruyup cevap verdi

"Evet Türk kızları benim gibi çirkin, bana benziyor neden sordun.? dedi alayla,

"Öylesine meraktan demek hepsi çirkin bende Türk kızlarının güzel olduklarını düşünmüştüm. öyle duymuştum.

"Saçmalama Liam iyice saçmaladın Türk kızları güzel mi çirkin mi? ben bilemem Türkiye de yaşamıyorum .çok merak ediyorsan , Türkiye ye gider görürsün, sorunun cevabını alırsın, merakını da gidermiş olursun..bana hakaret ettiğin yetmedi, şimdide benim ülkemin kızlarına mı geldi.? diye sordu genç kız sert bir ifadeyle

"Evet sıra onlara geldi" dedi liam pişkince. Türk kızlarını da görmem için ülkene gitmeme gerek yok, seni görmem yeterli görmüş kadar oldum."

"Görmeden bilemezsin Liam " dedi elif siz erkekler için dış görünüş bu kadar önemli mi? kalp güzelliğine bakmaz mısınız? diye sordu,

"Biz erkekler için dış görünüş önemlidir. kalp güzelliğine bakmayız .ben yakışıklı bir erkeğim yanımda taşıdığım, sevdiğim kadın güzel olmalı". dedi Liam,

"Yanında süs köpeği , yada çanda taşıdığını bilmiyordum."dedi genç kız dalga geçerek, genç kızın bu alaylı ifadesi Liamı fena halde kızdırmıştı birden kızın koluna yapışıp, hırsla sıktı

"Sen benim sevgilime süs köpeğimi ? dedin diye sordu öfkeyle. genç kızın canı yanmış , bileğine değen sıcak temas onu ürpertmişti "Çek ellerini üstümden canımı yakıyorsun" dedi genç kız hızla kolunu liam dan çekti.

"Sevgiline süs köpeği demem zoruna mı gitti? sevgilin olduğunu bilmiyordum .ben öylesine söylemiştim."

"Evet bir sevgilim var çokta güzel ve çekici bir kadın birazdan onun yanına gideceğim geceyi de yanında geçireceğim.beni bu gün boşuna bekleme. senin gibi iğrenç birinin yanında kalmaktan hoşlanmıyorum."dedi Liam. Liamın bu pişkince tavrı ve imalı sözleri genç kızın yine canınını yakmış , üzülmesine sebep olmuştu . Liamın gözlerine öfkeyle baktı .biran ne diyeceğini bilemedi.sessizce yutkundu birden bütün cesaretini toplayarak :

"Sen ne yaptığını sanıyorsun! benimle evliyken sevgilinle birlikte olamazsın buna izin vermem." dedi öfkeyle haykırırcasına.

Genç kızın bu öfkesi liamı sinirlendirse de umursamadı. alayla gülümsedi.

"Senden izin alacak değilim,sen benim hiç bir şeyim değilsin. ben bir erkeğim ve ihtiyaçlarım sevgilimle birlikte olmak istiyorum. sende bana karışamazsın."dedi.

"Ben senin istemesen de karınım bende insanım .benimde ihtiyaçlarım var, onları kim karşılayacak ?diye sordu genç kız sakince.

"Senin ihtiyaçların beni ilgilendirmez bir erkeğe ihtiyacın varsa . sokağa çık seninle ilgilenecek çirkin bir erkek bulursun ama ben senin ihtiyacını karşılayamam."dedi liam yine pişkin bir tavırla.

Genç kız böyle bir cevap beklemiyordu .Liamın bu imalı sözleri onda şok etkisi yapmış canını bir kez daha yakmıştı . kocasının bu kadar ileri gideceğini düşünmemişti acımasız bir erkeğin karşında aciz olmak istemese de , daha fazla gözyaşlarına hakim olamadı.gözlerinden bir , kaç damla gözyaşı yanaklarından aşağıya döküldü. karşındaki acımasız adama hüzünlü gözlerle baktı adeta nutku tutulmuştu .gözlüklerini çıkartıp, elinin tersiyle gözyaşlarını sildi gözlüklerini tekrar takdıkdan sonra tüm cesaretini toplayarak hiddetle bağırdı:

"Lanet olsun sana! benim gibi namuslu bir kadına bunu nasıl söylersin? ben ihtiyacım var derken, bunu kastetmedim .benim tek ihtiyacım ,senden biraz saygı beklemekti ama senin gibi vicdansız birinden bunu beklemek imkansızmış." dedi daha fazla konuşamadı sustu. adeta boğazı düğümlenmişti ne konuşacak , nede ayakta duracak bir hali vardı .ama.. liama söyleyeceği son bir, kaç sözü vardı vardı. bir anlık suskunluktan sonra ,derin bir nefes alıp hızla verdi .tekrar dudaklarını aralayıp devam etti konuşmasına:

"Ben güzel , yada çirkinde olsam seninle evliyken bırak , bir erkekle birlikte olmayı , başka bir erkeğe yan gözle bakmam ,hayalini bile kurmam. ben iffetsiz bir kadın değilim ama sen benim gibi kadını hak etmiyorsun. ne yaparsan yap. umrumda bile değilsin .iste sevgilinle ol, ister sokak sürtükleriyle beni ilgilendirmiyor ."sözünü bitirdikten sonra ,kendisini şaşkınca izleyen kocasının cevabını beklemeden hızla arkasını döndü. mutfağa doğru ilerledi sıcak bir kahve içip, sakinleşmeye ihtiyacı vardı. Liam donup kalmıştı .söyleyecek bir sözü yoktu giden karısının ardından bir süre sessizce baktı. ilk defa söylediği sözlere pişman olmuştu "Lanet olsun sana liam! bu kadar ileri gitmek zorunda mıydın?." dedi içinden ,bir süre daha öylece kaldıktan sonra , umursamaz bir şekilde dudak büküp, "Aman boş ver bana ne ?çokta umrum da." deyip arkasını dönüp hızlı adımlarla yürüyüp evden çıktı.

*******************************************



hüzünlü aşkWhere stories live. Discover now