Adsız Bölüm 9

326 111 60
                                    

Sally Akşam üstü çalıştığı kafeden çıkmış i, taksi bulmak için caddede ilerliyordu,bir kaç adım atmışti ki cebindeki ,yeni aldığı telefonu çaldı.cebinden çıkartıp arayan numara ya baktı. numarayı görünce , sinirleri gerilmişti. açıp, açmak konusun da kararsızdı.daha fazla ısrarla çalmasına dayanamayıp ,açtı

"Ne var?Ne istiyorsun? Neden beni arıyorsun Richard? diye bağırdı Sally:

"Neden mi arıyorum Sevgilimi arayamaz mıyım suç mu bu?

"Ben senin Sevgilin değilim artık beni bir daha arama.biz ayrıldık unuttun mu?

"Sally saçmalamayı kes! Ne saçmalıyorsun?Ne ayrılması?Ben ayrılmadığım sürece, sen benden ayrılamazsın.bunu o güzel kafana sok."diye uyardı Richrad:

"Demek öyle sen istemeden.ben senden ayrılamam.senden izin alacak değilim .bana söylediklerini ne çabuk unuttun."dedi Sally

"Unutmadım güzelim ama. bu kadar önemsiz bir şey yüzünden benden ayrılamazsın."

"Ne? önemsiz mi. diye bağırdı Sally şaşkınlıkla sen ne dediğinin farkında mısın? özür dileyeceğin yerde söylediğin şeye bak sen benimle dalga geçiyor  sun herhalde?.dedi devam etti sözlerine. bir yandan yürüyor, bir yandan konuşuyordu

"Tamam çok haklısın kızmakta özür dilerim. affet yanlış yaptım.ama.. inan ki o sözleri istemeden söyledim .istemeden çıktı ağzımdan kötü bir günüm deydim. sen beni yalnız bıraktın birde tuttuğum takım yenildi hepsi üst , üste geldi ben de senden çıkardım güzelim."dedi Richard üzgün ve samimi bir sesle

Sally Richard ın bu sözlerine inanmamış bir şekilde bıkkınlıkla derin bir nefes alıp verdi.

"Sana inanmıyorum boşuna yalan söyleme beni bunlar ilgilendirmez tuttuğun takım kaybettiyse bu benim suçu mu?takımını benden çok seviyorsun.git onunla eylen."

"Sally lütfen! böyle konuşma üzüyorsun beni sen benim için her zaman önde gelirsin.

ilk aşkım sensin ikinci aşkım da tuttuğum takım Liverpol biliyorsun."

"Liverpolu benden çok seviyorsun. beni sevsen bana böyle davranmazdın. dedi Sally in sesi üzgün çıkmıştı.

"Bak böyle konuşarak beni üzüyorsun. canım yakıyorsun.

"Geber ! lanet olasıca nefret ediyorum senden, defol git hayatım dan seni istemiyorum .diye bağırdı Sally

"Demek artık beni istemiyor sun.? Ben ölürsem üzülmez misin? canın yanmaz mı?"Hayır üzülmem hatta çok mutlu olurum. senden kurtulduğum için şerefine bir parti veririm.

"Vay canına! iyiymiş demek üzülmezsin bir parti verirsin? Beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum.bende davetlimiyim bu partiye? dedi Richard alayla:

"Hayır maalesef ölüler yok bu partide ,yalnızca diri olanlar katılıyor...bu arada çok komiksin Aha aha dedi alayla bir kahkaha attı.

"Bence komikti kabul et beni kabul etmezsen o zaman masraflar benden ,ama. mezarda nasıl öderim orasını bilemem.dedi Richard alayla konuşmasına devam etti:

Sally takip edildiğin den .habersiz hem yürüyor , hemde sevgilisiyle; konuşmaya devam ediyordu.

"Kapa çeneni Richard!beni rahat bırak! seni istemiyorum artık, benimle parası için,birlitr olduğumu düşünen biriyle artık olamam.

"Son sözün bu mu? diye sordu Richard.

"Evet son sözüm bu? Diye yanıtladı Sally

"Sen bilirsin benim için hava hoş peşimde dolanan kız çok, sen kaybedersin benim için kız mı yok .dünyadaki tek güzel kadın değilsin benim de ne kadar yakışıklı olduğumu biliyorsun.o zaman sen yoluna ben yoluma:

hüzünlü aşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin