5. •

354 29 4
                                    

~Tim~

Ik weet niet of het komt dat ik dronken ben, of dat ik Milou echt leuk begin te vinden, maar ik kon het niet laten om haar te zoenen.

De lift deuren gaan weer open en we lopen naar onze kamer, zonder ook maar één woord gezegt te hebben.

Ik loop meteen door naar mijn slaapkamer en laat mezelf op bed vallen. Hoe kon ik nou zo stom zijn? Ik ken haar pas twee dagen en ik zoen haar al meteen. Denk ik bij mezelf en laat mijn gezicht in het kussen vallen.

Zacht hoor ik de deur van mijn slaapkamer open gaan en voel daarna mijn matras inzakken.
'Wat is er?' hoor ik Milou vragen.

Ik zucht. 'Ik ben een sukkel, dat is er.'

'Ik begrijp je niet helemaal denk ik?'

'Ik zoen een meisje dat ik nog maar twee dagen ken, daarom ben ik een sukkel, ik weet niet eens waarom ik je zoende.' zeg ik en ga wat rechter zitten.

'Tim, het maakt me echt niks uit dat we elkaar pas twee dagen kennen, misschien wist je gewoon niet wat je deed, je was dronken weet je nog.'

'Dat is dus het probleem! Ik weet niet of ik je zoende doordat ik dronken was of omdat ik je gewoon leuk vind, ik weet het gewoon niet.'

Even is het stil. Ik kijk Milou aan en zie dat ze aan het nadenken is.

'Misschien kunnen we het uittesten? Maar jij moet t weten.' zegt ze na een tijdje.

'H, hoe bedoel je?'

'Gewoon, als je me nog eens zoent, kunnen we er misschien achter komen of je me leuk vind of niet.' zegt ze zacht.

Ik kijk haar aan en zie dat ze moet blozen. 'Je hoeft je echt niet te schamen hoor, ik vind het eigenlijk wel een goed idee, maar ik doe het alleen als jij het goed vind.'

'Ik vind het wel goed, ik weet alleen niet of ik jou wel leuk vind, misschien dat ik dat dan ook meteen weet.' Milou loopt naar haar eigen slaapkamer en komt terug met een stapeltje kleren. 'Ik ga me nog even douchen oke?' ik knik en ze loopt verder naar de badkamer.

Ik pak mijn mobiel om te kijken hoelaat het is, bijna één uur s'nachts, morgen naar school, ik heb er totaal geen zin in, maar ik zit wel bij Milou in de klas, dat maakt het al meteen beter. Ik zie ook dat ik een appje heb gekregen van Jay.

Jay: Was het echt niet je vriendin? Jullie leken zo close samen.

Ik lach in mezelf en stuur een appje terug:

Tim: Nee ze is mijn vriendin niet, nouja ik heb dr gezoent in de lift hier, maar ik weet niet of dat ik dat deed omdat ik dronken was of omdat ik haar misschien toch wel leuk begin te vinden....

Jay: Je bent gewoon verliefd, zoen haar nog een keer op het perfecte moment en je weet het! (Hoop ik voor je tenminste) maar ik ga.

Tim: ik zal er aan denken... Doei

Ik leg mijn mobiel weer weg en hoor dat de douche uit staat. Oké, ik moet gewoon het perfecte moment nemen en haar opnieuw zoenen. Denk ik bij mezelf. Ik sta op en loop naar de badkamer deur, ik klop op de deur. 'Mag ik binnenkomen?' vraag ik.

'Ja hoor.' hoor ik vanuit de badkamer. Ik loop naar binnen en zie dat ze een sportbroekje met een hemd aan heeft. Het ziet er erg leuk uit bij haar.
'Wat is er?' vraagt ze.

'Eigenlijk niks, maar ik wilde nog voor de zekerheid vragen of je het echt goed vind als ik je nog een keer zoen enzo, ik wil niet dat jij je er ongemakkelijk bij voelt.' leg ik uit.

'Tim.' begint Milou en ze kijkt me recht in mijn ogen aan. 'Ik vind het echt goed, anders stel ik het toch niet voor.' zegt ze terwijl ze me nogsteeds aankijkt.
Dit is hét moment. Schiet bij me binnen.
Ik blijf haar aankijken en ga met mijn gezicht steeds dichter naar haar gezicht toe, ik wacht even als onze monden een paar milimeter van elkaar afstaan, ik leg een van mijn handen in haar rug en druk mijn lippen tegen die van haar aan. Ik sluit mijn ogen en weet het zeker. Ik haal mijn lippen weer van haar af en kijk haar nog even aan, ze geeft me een knuffel en ik sla mijn armen om haar heen.

Ik vind Milou echt leuk.

--------------------------------

Het 5de hoofdstuk in twee dagen, nieuw rocord voor me, hihi.

Ik hoop dat het weer een leuk hoofdstuk is ;) (zoals altijd)

Votes en comments zijn altijd welkom ;)

-Lynn

Sinds ik je ken #wattys2016Where stories live. Discover now