27.

182 17 2
                                    

~Milou~

"Ben je klaar voor je laatste verrassing?" vraagt Tim, terwijl we naar buiten lopen. Het is ondertussen al weer kwart voor zes, dus we hebben nog een kwartier om naar de verrassing te rijden.

"Ja! Ik ben zoo benieuwd." Ik heb voor deze verrassing mijn blauwe jurkje weer aan gedaan, omdat Tim die zo mooi vond.

Rustig lopen we naar beneden, net voordat we de deur uitlopen houd Tim zijn handen voor mijn ogen waardoor ik niks meer zie. Hij leid me naar de uitgang waar we meteen recht de hoek om gaan, dat gevoel heb ik tenminste. Langzaam haalt Tim zijn handen voor mijn ogen vandaan. Ik hou mijn hand voor mijn mond als ik zie waarvoor we nu staan.

"Verrassing!" We staan voor een grote limousine. "Speciaal voor jou, en mij dan. Het is nog tien minuten rijden naar de echte verrassing, dus heb ik stiekem deze limo geregeld voor je."

Ik draai me om naar Tim en sla mijn armen om hem heen, hij doet hetzelfde. "Waarvoor was dit allemaal ook alweer?" vraag ik nep-verbaasd.

"Vanwege gis-" Ik druk een kus op zijn lippen waardoor hij stopt met praten.

"Weet ik." zeg ik en duw hem speels in zijn zij.

"Kom." We stappen allebij in de limo en rijden naar de verrassing toe.

Tien minuten later stopt de limo en wordt de deur open gehouden door de chauffeur.

"Velel plezier vanavond. Hoelaat moet ik er weer zijn?" vraagt de chauffeur.

"Rond acht uur denk ik." De chauffeur knikt en stapt weer in zijn limo. Tim pakt mijn hand vast en we lopen de hoek om. Mijn ogen worden groot en ik blijf versteend stil staan van verbazing door wat er nu voor me staat. Het is een heel chique restaurant.

"Ik hoop dat je het leuk vind." fluisterd Tim in mijn oor.

"Ik denk het wel, ik bedoel maar, kijk hoe het eruit ziet." mompel ik in mezelf terwijl ik knik. We lopen naar binnen en worden naar een tafel gebracht. Het restaurant is van binnen nog mooier versierd en bekleed. De muren zijn bordeaux-rood met ongeveer in het midden een gouden randje en er staan twee mooi versierde kerstbomen, een in de hoek bij onze tafel en een aan de andere kant van het restaurant.

"Het is echt prachtig hier." zeg ik zacht.

"Weet ik, ik ben hier een paar maanden geleden in de zomervakantie geweest met mijn vader en broer. Het eten was zo lekker dat ik, toen ik iets voor je wilde regelen om het goed te maken, meteen hieraan dacht." verteld Tim met een glimlach op zijn gezicht.

Er komt een vrouw bij de tafel staan, ze vraagt wat we willen drinken. Beide bestellen we een cola. De vrouw schrijft het op een briefje en loopt weer weg.

"Wat wil jij eten?" vraagt Tim.

"Ik denk dat ik ga voor de kip denk ik, jij?"

"Ik ook, haha. Toevallig."

Dezelfde vrouw komt weer terug met de twee glazen cola die we besteld hadden. "Hebben jullie al een keuze gemaakt?" vraagt ze meteen.

"Ja, twee keer de kip alstublieft." De vrouw knikt en schrijft het op.

Een half uur later wordt het eten op tafel gezet en beginnen we te eten.

------------------------------

Weer een nieuw hoofdstuk. Ik ga weer een kleine voorraad maken voor t geval ik weinig tijd heb. ;)

Comments en likes zijn welkom :)

-Lynn

Sinds ik je ken #wattys2016Where stories live. Discover now