15.

222 18 3
                                    

~Milou~

'Lieve Milou.' begint Tim. 'Je bent een erg aardig, lief en knap meisje, toen je vertelde over dat je gepest werd, toen ik je voor het eerst zoende en toen ik je steeds beter leerde kennen, begon ik je leuker en leuker te vinden. Ik hoop dat jij mij net zo leuk vind als ik jou. Maar op dit moment heb ik maar een vraagje, lieve Milou, wil jij mij de gelukkigste jongen op de wereld maken en mijn vriendin zijn?' vraagt hij en hij kijkt me vol verwachting aan.

Ik sla mijn armen om hem heen. 'Ja natuurlijk, voor altijd.' Tim slaat zijn armen nu ook om mij heen, zo staan we nog een tijdje. Ik laat een beetje los zodat ik hem aan kan kijken, maar Tim drukt meteen zijn lippen op de mijne.

Ik haal mijn lippen weer van hem af en kijk hem nog even aan. 'Ik hou van je, Tim.'

'Ik hou ook van jou, Milou.' Tim geeft me een kus op mijn voorhoofd en loopt vervolgens naar een van de stoelen die aan de tafel staat en schuift de stoel naar achter. Ik ga op de stoel zitten en Tim gaat op de stoel er tegenover zitten.

-

'Dit was geweldig.' zeg ik nadat we allebij ons eten op hebben.

'Ik doe het graag.'

Ik glimlach en sta op. 'Vind je het erg als ik ga douchen en meteen ga slapen, ik ben best wel moe.'

'Als ik bij je mag slapen niet.' zegt Tim terwijl hij me aankijkt met puppy-ogen.

'Oke dan, maar ik ga wel alleen douchen.' Tim knikt en ik loop naar mijn slaapkamer waar ik mijn pyjama en schoon ondergoed pak. Ik loop weer terug naar de badkamer en doe de deur dicht. Ik kleed me uit en stap de douche in en laat de warme stralen over mijn lichaam glijden. Ik was mijn haren en daarna de rest van mijn lichaam. Zodra mijn enkels in het sop zitten, begint mijn linker enkel verschrikkelijk veel pijn te doen. Ik bijt op mijn lip om een kleine gil te onderdrukken. Ik spoel het sop van me af en belijk mijn enkel.

Een van de sneeën is weer duidelijk te zien. Ik zet de kraan uit en droog me af. Ik kleed me weer aan en kijk in de spiegel, mijn huid lijkt wel een spook zo wit. Ik negeer het en loop de badkamer weer uit.

'Gaat alles wel goed?' vraagt Tim.

'Ik heb last van mijn enkel, meer niet.' Ik loop meteen door naar mijn slaapkamer, Tim volgt me en komt naast me op mijn bed zitten.

'Mag ik anders even kijken naar je enkel.'

Ik knik en krijg een zwakke glimlach op mijn gezicht. 'Je begint al steeds meer op een echte dokter te lijken Tim.' Ik leg mijn been op zijn been.

'Wow, hoe komt dit?' vraagt hij.

'Ik heb het zelf gedaan, dit was een van de laatste sneeën voor ik naar de universiteit ging. Ineens deed hij weer pijn toen ik douchde.' leg ik uit.

Tim loopt de kamer uit en komt iets later terug met een tube zalf. Hij smeert het op de snee en legt de tube weer weg. 'Doet het al wat minder pijn?'

'Ja, dankjewel.'

'Geen probleem, ik doe alles voor mijn schatje.' zegt hij. Ik voel mijn hoofd rood worden en kijk weg.

'Niet weg kijken, ik vind het juist schattig als je moet blozen.' Door deze woorden voel ik me nog roder worden.

'Je noemde me "schatje", zo heeft nog nooit iemand genoemd.' geef ik onzeker toe.

'Dat maakt mij niks uit, vind je het fijn als ik je zk noem?' vraagt Tim.

Ik knik langzaam en voel mijn wangen weer rood worden, ik wil weer weg kijken, maar ik word tegen gehouden door een hand.

'Niet wegkijken schatje, daar ben je te mooi voor.' Weer moet ik blozen.

'Stop nou.' Ik sla speels tegen Tim's arm aan en hij wrijft met een nep-pijnlijk gezicht over zijn arm.

'Zullen we maar gaan slapen, voordat je me dadelijk echt slaat.'

'Is goed.' zeg ik terwijl we allebij in mijn bed gaan liggen. Hij slaat een arm om me heen en ik kruip dicht tegen hem aan.

'Weltrusten lieve schat.' Tim plaatst nog een kus op mijn voorhoofd en sluit daarna zijn ogen.

----------------------------

Mijn inspiratie is weer helemaal terug in dit hoofdstuk.

Ik hoo dat jullie dit weer een leuk hoofdstuk vinden.

Vote?
Comment?

-Lynn


Sinds ik je ken #wattys2016Where stories live. Discover now