28.

184 17 0
                                    

~Tim~

"En, vond je het lekker?" vraag ik nadat we in de limo zijn gestapt.

"Ja, het eten was echt heerlijk!"

"Mooizo. Ik hoop dat je niet meer boos bent door wat er is gebeurd."

"Nee hoor, jk weet dat zij jou zoende Tim, en ik weet dat je dronken was, maar laat het alsjeblieft niet nog een keer gebeuren."

"Ik had haar weg kunnen duwen." zeg ik zacht in mezelf.

"Het is al goed Tim, ik vergeef het je. Door wat je vandaag allemaal gedaan hebt voor me, zie ik hoeveel je om me geeft." zegt Milou. Ik buig me naar haar toe en druk ik kus op haar voorhoofd.

"Dankje." fluister ik. "Ik hou van je."

"Ik ook van jou." fluisterd Milou terug. Haar warme lippen raken de mijne, zacht en teder zoent ze me, en al snel ga ik erin mee.

Haar handen in mijn nek en op mijn schouder, mijn handen op haar heup en bovenbeen. Langzaam haal ik mijn lippen vam de haren af, Milou laat haar hoofd tegen mijn schouder rusten. Ik sla mijn arm om haar heen en zo blijven we zitten.

Langzaam komt de limousine tot stilstand en wordt de deur opengemaakt. We stappen uit en bedanken de chauffeur.

Als we weer in ons appartement aankomen, loop ik meteen door naar mijn slaapkamer. Ik kleed me om en ga in bed liggen nadat ik tegen Milou heb gezegd dat ik ga slapen.

Bijna val ik in slaap, maar plots wordt er op mijn deur geklopt. Milou komt binnenlopen.

"Mag ik bij jou slapen?" vraagt ze zacht. Ik schuif een stukje op en ze komt naast me liggen.

-

Ik word wakker door allemaal geluiden, ik kijk om me heen en merk dat Milou niet meer naast me ligt. Ik sla de deken van me af en sta op.

Ik zie Milou in de keuken staan, het lijkt erop dat het niet heel goed gaat. Zachtjes sluit ik de deur achter me en loop naar haar toe, ik kom achter haar staan en leg mijn handen op haar heupen. Milou verstijft.

"Niet schrikken." fluister ik, met nog een hese ochtend stem, in haar oor. Ze ontspant  weer na het horen van mijn stem.

"Lukt het een beetje?" vraag ik daarna.

"Niet echt, ik wilde een ontbijtje voor ons maken, maar de eieren zijn mislukt en de broodjes zijn net bakstenen."

"Awh, kom hier." Milou draait zich om en ik sla mijn armen om haar heen. Ze doet hetzelfde en zo blijven we een tijdje staan. Voor ik haar los laat, druk ik haar dicht tegen me aan en geef een kus op haar voorhoofd.

"Ow ja, Milou, mijn vader heeft gevraagd of ik op eerste kerstdag naar hem toe wilde komen. Omdat je nu mijn vriendin bent, mag je ook mee, zou je dat willen?" vraag ik.

"Ja tuurlijk, ik zou graag je vader willen ontmoeten! Maar op een voorwaarde." ze kijkt me met een mysterieus gezicht aan.

"Oke, vertel."

"Wil je met mij dan mee naar míjn ouders en mijn zusje op tweede kerstdag?"

"Tuurlijk, als jij met mij mee gaat, ga ik met jou mee."

-----------------------------

Binnenkort ga ik een nieuw boek beginnen, nouja, ik ben al begonnen. Het boek heet: A Wizards Love Story.
Het eerste hoofdstuk komt pas online als ik bij dit boek ongeveer 35 hoofdstukken heb, en als ik bij 'zijn broer de badboy' ongeveer 15-20 hoofdstukken heb.

Ik heb alleen we een probleempje, ik ben niet goed met covers maken, dus als jullie iemand kennen die dat goed kan, laat me het weten.
Wat ik er sowieso in wil hebben, is de titel en mijn naam natuurlijk. Verder maakt het niet echt uit zolang het maar magisch en toverachtig is, want daar gaat het boek over

Alvast bedankt ;)

-Lynn

Sinds ik je ken #wattys2016Where stories live. Discover now