20.

225 17 0
                                    

~Tim~                                -Maandag-

De wekker gaat, vermoeid sta ik op en kleed me aan. Gister zijn we wat eerder naar bed geweest, sowieso omdat we naar school moesten, maar we waren allebij ook moe.

Ik loop mijn kamer uit en zie Milou al aan de tafel zitten

"Goedemorgen." zegt ze.

"Goedemorgen." zeg ik terug en ga bij haar aan de tafel zitten. Ik pak een broodje en eet die langzaam op, echt honger heb ik niet, maar ik moet wel wat eten.

Even later loop ik met Milou naar school. Echt veel wordt er niet gepraat, waarschijnlijk is ze ook nog moe.

"Heb je een beetje zin in vandaag?" vraag ik uiteindelijk om de lange, en een beetje ongemakkelijke stilte te verbreken.

"Een beetje, school blijft school, het is bijna nooit leuk dus ja." zegt Milou, beide beginnen we te lachen om haar antwoord.

-

De afgelopen drie lesuren waren zoals altijd, behalve gym dan, dat was wel een leuke les, we moesten in tweetallen een soort van parcours afleggen. Ik moest samen doen met Melissa, Tim moest samen doen met Max.

Nu zit ik samen met Melissa en Tim in de kantine. Eindelijk heb ik schooldag die nog niet is verpest, door die gedachte krijg ik helaas het gevoel dat deze dag toch bog verpest wordt, ik heb tenslotte nog  vier uur te gaan.

"Gaat alles wel goed?" vraagt Tim en kijkt mij bezorgt aan.

"Ja hoor." Ik probeer een beetje vrolijker te kijken.

"Gelukkig, het leek alsof er iets was."

"Voor zover ik weet is er niks aan de hand, ik zou niet weten wat er zou kunnen zijn."

"Mooi zo."

We lopen in stilte verder naar school. Ik blijf het gevoel hebben dat er toch iets is met Milou, maar ik ga er niet verder op in.

Even later komen we aan op school, meteen lopen we richting het lokaal waar we allebij les hebben.

~Milou~

"Hallo allemaal, ga allemaal zitten en pak jullie boeken voor je." zegt de leraar als we allemaal zitten. Ik zit dit uur in een soort van cluster klas, dus er zitten nog andere mensen bij uit een andere klas, helaas zitten Jessica en Ashley ook in deze klas. Bij deze gedachte krijg ik al meteen hoofdpijn, dat had ik al, maar het wordt alleen maar erger.

"Weet je zeker dat het wel goed gaat?" vraagt Tim bezorgd.

"Ja hoor, alleen een beetje hoofdpijn."

"Wil je een paracetamol? Ik heb er een paar in mijn tas zitten."

"Is goed." Ik pak de paracetamol over van Tim en slik hem door met wat water.

Later, bijna aan het einde van de les, wordt er een briefje op de tafel van Tim gelegd, ik leg mijn hoofd op zijn schouder en lees mee wat er op het briefje staat.

Hey schat, je wilde toch zo graag dat ik zou stoppen met je 'schat' noemen en die dingen. Ik heb een deal voor je.. ;) als je mij een zoen geeft (op mijn mond natuurlijk), dan stop ik, en ook hou ik op met 'lullig' doen tegen die vriendin van je.
Als je het doet, kom dan in de pauze naar de gymzaal.
Xx Jessica

"Ga je het doen?" vraag ik bezorgd, en misschien een beetje jaloers.

"Als je wil dat dit stopt, dan denk ik van wel, maar ik weet het niet zeker." zegt hij.

"Ik vertrouw je." zeg ik en geef hem een kus op zijn mond. Hij glimlacht en geeft mij daarna ook nog een kus.

---------------------------------

Als eerste, super sorry dat ik lang niet geupdate heb, zoals ik volgens mij ook al bij het vorige hoofdstuk zei, heb ik het moeilijk gehad, en daarbij ook druk met school en een operatie. Maar ondanks dat heb ik toch nog aan dit hoofdstuk kunnen schrijven (gelukkig) het duurde alleen wat langer. :)

-vote
-comment
-share

-Lynn

Sinds ik je ken #wattys2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu