AÇIKLAMA

2.6K 117 30
                                    

Selam arkadaşlar. Üçüncü kitap ve birkaç şey hakkında açıklama yazısı yazacağımı söylemiştim.

Öncelikle üçüncü kitap hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Üçüncü kitabın ismi 'Son Melezler'. Dean ve Alex'in kurt adam, vampir, cadı melezi ikiz çocuklarını anlatacağım üçüncü kitapta. Belki üç özelliğin bir arada olması size fazla gelmiştir ama kitabın konusunu ve ilerleyişini bu oluşturuyor. Yani, kurt adam, vampir, cadı melezi olmasalardı üçüncü kitap olmazdı. Bu arada ikizlerin adları Claire ve Dave.

Üçüncü kitabı 1 Kasım'da yayınlamaya başlayacağım arkadaşlar. O zamana kadar bölüm biriktirmem gerekiyor çünkü okul açıldıktan sonra bölüm yazacak zamanı bulabileceğimi pek zannetmiyorum. O yüzden 1 Kasım tarihine kadar 10-15 bölüm biriktirmeye çalışacağım. 1 Kasım'dan itibaren de haftada bir bölüm paylaşmaya çalışacağım. Üçüncü kitabın ilk bölümünü yazdım bile. Tanıtımını da hazırladım. En azından merak edenler için işte tanıtım.

---SON MELEZLER TANITIM---

BAZI KİŞİLİKLER, DÜNYADA KENDİSİ KADAR BAŞARILI, GÜÇLÜ; KISACASI İYİ KİŞİLERİN OLMASINDAN NEFRET EDERLER VE ONLARDAN KURTULMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPARLAR. 

BAZILARIYSA, DOĞUŞTAN GELEN GÜÇLERİ, İSMİNİN BAŞINA 'EN GÜÇLÜ' SIFATI EKLENMESİNE SEBEP OLSA DA BU GÜÇLERİ İSTEMEZLER VE KENDİLERİ KADAR GÜÇLÜ OLAN AMA BU SIFATI PAYLAŞMAYA MERAKLI OLMAYAN GÜÇLER TARAFINDAN YOK EDİLMEYE ÇALIŞILIRLAR. 

 Bir ısırıkla melez olan, ilk alfanın güçleriyle donatılmış doğuştan bir alfa.. 

 Arkadaşının ısırığıyla melez olmuş bir cadı.. 

 Anneleri ve babalarından almış oldukları kurt adam, vampir ve cadı genleri olan ikiz kardeşler, dünyadaki doğaüstü şeylerin başlangıcından sorumlu kişilerin avı olurlar..Dave ve Claire ikiz kardeşler bu savaştan sağ çıkabilecekler mi? Ya da bu savaş, melezlerin ve tüm doğaüstü dünyanın sonu mu olacak?  

Umarım tanıtımı beğenmişsinizdir.  Neyse. Galiba üçüncü kitapla ilgili açıklayacak fazla bir şey kalmadı. Şimdi de sizlere teşekkür etmeme izin verin :D

Doğuştan Alfa serisine başladığımda aşırı bir amatörlüğüm vardı. Olaylara duygu katmayı beceremiyor ve betimlemelerin ne kadar önemli olduklarını bilmiyordum. İlk kitap yanı Doğuştan Alfa bittiğinde sadece 1.5K okunması vardı. O kadar az olmasına rağmen şu an 40K ya yaklaştı. Melez Alfa da 72K (İkinci kitabın neden daha fazla okunması var diye soracak olursanız işte size cevabım: Hiçbir fikrim yok!)

Buraya bir şeyler yazmaya başlamak, istediğim ama imkansız olan hayatı bana bu şekilde yaşama fırsatı sundu. Her zaman doğaüstülükler olan bir dünyada yaşamak istemişimdir. Gerçekte yaşayamayacak olsam da en azından yazarak içimdekileri aktarma fırsatı bulmuş oldum.

Bu iki hikayeyi yazarken yazma yeteneğimi geliştirmem de en büyük hayalim olan yazar olmak için beni hazırlamış oldu. Umarım üçüncü kitap da bu yönde ve daha bir çok yönde işe yarar.

Şu zamana kadar yanımda olan okuyucularıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız, bu kitabı, bu kadar zevkle, istekle yazıp yayınlamayabilirdim. Belki farkında değilsiniz ama bana çok ama çok büyük bir iyilik yaptınız bu hikayeyi okuyarak.

Özellikle Zeynep'e çok teşekkür ediyorum. Onunla Doğuştan Alfa sayesinde tanıştık ve kitap konusunda bana inanılmaz destek oldu. Aynı zamanda kitap kapaklarını da o yaptı -Harika değiller mi?!- Ve Doğuştan Alfa serisinin bana kazandırdığı bir diğer isim Merve. Arkadaşlarımdan hiçbirisi hikayemi okumadığı için her zaman Zeynep ve Merve'ye fikir danıştım. Yani, hikayem hakkında yardımcı olan tek insanlar onlar diyebilirim. Onlara da ayrı olarak teşekkür ediyorum.

KONUŞMAMI SONLANDIRIYOR VE MELEZ ALFA'DA SON DEFA SİZLERİ ÇOOK SEVDİĞİMİ SÖYLÜYORUM. -ARTIK ÜÇÜNCÜ KİTAPTA SÖYLERİM :D- 

VE SON OLARAK MELEZ ALFA'YI KÜTÜPHANENİZDE TUTUN ÇÜNKÜ ÜÇÜNCÜ KİTAP YAYINLANDIĞINDA BURADAN SÖYLEYECEĞİM. TEKRAR EDEYİM. İSMİ SON MELEZLER VE 1 KASIM DA YAYINLANACAK. SADECE İKİ AY AYRI KALACAĞIZ. KENDİNİZE İYİ BAKIN!

MELEZ ALFA (DOĞUŞTAN ALFA 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin