BÖLÜM 15 : BUNUN KAFASI KOPMUŞ

4.7K 286 32
                                    

MEDYA: PETER

SELAM :) YENİ BÖLÜMLER KARŞINİZDAYIM .. GEÇEN BÖLÜME GELEN OKUMA ÇOK AZDI ÖNCEKİ BÖLÜMLERE GÖRE. 30-40 KİŞİ FALAN FARK VARDI. BENİ ÇOK ÜZDÜ GERÇEKTEN . O YÜZDEN AYNI ŞEY BU BÖLÜM İÇİN DE OLURSA BÖLÜMLER DAHA SEYREK GELECEK . BİR DİĞER KONU HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ OKULLARIN AÇILMASINA ÇOK AZ BİR SÜRE KALDIĞI . 10. SINIF OLUYORUM VE GEÇEN SENE YAŞADIĞIM KÖTÜ DURUMLARI YAŞAMAK İSTEMİYORUM YANİ DAHA FAZLA DERS ÇALIŞMAM GEREKECEK O YÜZDEN DAHA AZ BÖLÜM YAYINLAYACAĞIM. UMARIM BANA HAK VERİRSİNİZ. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. İYİ OKUMALAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ :D

---Dean---

Eve ile el ele sınıfa çıkarken biraz önce yaşananları hala unutamıyordum. Alex resmen Leo'ya çıkma teklifi etmişti .Bir kız olarak bunu yapması bir yana beni şaşırtan şey bunu bizim yanımızda yapmış olmasıydı . Bu beni şaşırtsa da yine de mutlu etmediğini söyleyemem . Son birkaç haftadır Alex'in benden gizli gizli hoşlandığını düşünmüştüm. Belli etmesemde böyle bir düşünce içimi kemiriyordu sürekli . Ama böyle bir şey olamazdı çünkü o benim ilk arkadaşımdı ve su ana kadar ona kız kardeşim gözüyle bakmıştım. O yüzden öyle bir şey olmaması için ve Alex'e gereksiz umut vermemek için bilmemezlikten gelmiştim . Alex'in böyle bir çıkış yapıp Leo'ya çıkma teklif etmesi beni bu yönden de mutlu etmişti çünkü Leo'dan hoşlanan birisi benden hoşlanmıyor demektir herhalde ... Değil mi ? Yani bence öyle. Her neyse artık bunlarla kafamı doldurmak istemiyordum .

"Eve .. Ders ne ?"

"Bilmiyorum ."

"Niye bimiyorsun ?"

"Sen bildiğin için mi bana sordun ?"

"Bilsem sana neden sorayım ?"

"Sen neden bilmiyorsun o zaman Dean ?"

"Of tamam haklısın."

"Haklıyım tabi. Beni aklınla yenebileceğini mi düşündün ?"

"Aklımla yenemem ama kas gücümü küçümseme ." dedim ve omuzlarının altından tutum duvara sıkıştırdım dudağının kenarından öptüm.

"Hadi kurtulsana ." Dediğim an korkunç bir acıyla geri çekilmek zorunda kalmıştım çünkü Eve o güzel dizini bacak arama geçirmişti.

"Hey ne yaptın . off ahh."

"Kas gücü Dean kas gücü." dedikten sonra kıkırdayarak koşmaya başladı . Ben de çok zaman kaybetmeyerek acımı zor da olsa unutup peşinden koşmaya başladım .

"Yakaladım seni."

"Hey bırak kolumu."

"Hayır önce cezanı söyleyeceğim. Sen de dediğimi yapacaksın . Yoksa bir santim ileri gidemezsin."

"Neymiş cezam ?" Bu soruya sözle cevap vermeyecektim . İşaret parmağımı kaldırım ve dudaklarımı büzüp dudağıma işaret parmağımla vurmuştum ve kafam sabit gözlerim tavana bakıyordu . Daha parmağımı çeker çekmez onun dudaklarını hissettim .

"Hmm affettim galiba ."

"Yok bir de affetme ."

"Tamam hadi daha fazla uzatmadan sınıfa girelim . "

"Evet ya."

---Alexandra---

Leo'nun yanından sınıfa gidiyorum diye ayrılmıştım ama direk olarak tuvalete gitmiştim . Galiba biraz sakinleşmem gerekiyordu . Aslında sinirli olduğum falan yoktu. Peki niye sakinleşecektim . Hm galiba heyecanım yüzünden . Üzerimdeki heyecanı hala atamamıştım. Aslında hiçbir zaman böyle heyecanlanmıştım . Her zaman kendime güvenmiştim ve hiçbir zaman heyecanlanmam gereken bir şey olmamıştı . Ama izin verin de böyle bir şey için de heyecanlanayım. Sonuçta yanımızda birileri varken kız olarak bir erkeğe çıkma teklifi etmiştim . Hem de asıl sevdiğim çocuk karşımdayken . Ne kadar zor olduğunu siz düşünün artık.

MELEZ ALFA (DOĞUŞTAN ALFA 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin