BÖLÜM 17 : SEVGİLİM BİR VAMPİR !

5K 285 40
                                    

SELAAAM :D SON BÖLÜMÜN ÜSTÜNDEN BİR HAFTA GEÇTİ. OKUL YÜZÜNDEN YAZAMADIM VE BİRAZ GEÇ YAYINLAMAK İSTEDİM. ŞU ANA KADAR YAZIĞIM EN UZUN VE EN HARİKA BÖLÜM OLDU. DİĞER BÖLÜME GELEN YORUM VE VOTE SAYISI ÇOK AZDI. O DA ÇOK ÜZDÜ BENİ AMA BUNA DAHA ÇOK YORUM VE VOTE GELECEĞİNİ UMUYORUM. İYİ OKUMALAR.

FatmanurSzgn'e de ithaf etme sebebim bölüm ile hikayesinin aynı isimde olması :)

---Alexandra---

Sabahtan beri üzerimde olan ağırlığı bir türlü atamamıştım. Kendimi her zaman olduğu gibi enerjik hissetmiyordum . Kurt adam olduğum için yorgunluğu pek hissetmezdim . Ama sanki içimdeki his kötü bir şeyler olacağını bas bas bağırıyordu . Ben de her zaman tetikteydim . Ama bir yandan da maçı izlemeye çalışıyordum . Basketbol benim de ilgi alanımdı . Hem izlemeyi hem de oynamayı severdim .

Oyunun ilk saniyesi.. Yani hava topu.. Bizim takımda hava topuna Dean çıkacaktı . İkisi karşı karşıya gelmişti. Hakem aralarında topu havaya topu atmak için bekliyordu . Dean rahat görünüyordu. Topu alacağından emin gibiydi . Aslında ben de Dean'in topu alacağından emin gibiydim . Sonuçta o da bir kurt adamdı ve istese salonun tepesine kadar zıplayabilirdi . Ama tabii ki bunu burada yapması imkânsızdı . Eğer yapsaydı herkes bir şeyler olduğunu anlardı .

Hakem topu havaya attığında Dean ve karşısındaki çocuk aynı anda zıplamıştı ama diğer çocuk topa erken ulaşmıştı . Ne oluyordu orada ! Dean istese parmağıyla çocuğu devirirdi ama çocuk Dean'e öyle bir çarpmıştı ki Dean'in düşmesine ramak kalmıştı . Fazla sendelemişti . Bu kadar sendelemesi çok saçmaydı . Tabii ki karşısındaki de doğaüstü bir varlık değilse .

İlk periyot bittiğinde Dean hemen koşarak yanıma doğru gelmişti .

"Telefonunu ver."

"Efendim ?" Dean birden gelip neden benden telefonunu istesin ki diye düşünürken o hadi artık der gibi bana bakmayı sürdürüyordu. Ben de bu kötü bakışlara daha fazla maruz kalmamak için cebimden çıkardığım telefonumu Dean'e uzattığım an elimden kaptı ve kilidi açıp bir şeyler yazmaya başladı . Neden yazıyordu ki. Dipdibeydik . Ne yazıyorsa söyleyebilirdi.

Telefonu bana uzattığında elinden aldım. Şöyle yazıyordu :

" Hava topuna çıktığım çocuk.."

Tam "Ee ne olmuş ?" diye soracakken nedense beni susturdu . Sonra da telefonu gösterip eliyle yazma işareti yaptı .

Ben de telefona " Ee ne olmuş ona ?" yazıp Dean'e geri verdim . O da tekrar bir şeyler yazmaya başladı . Yazmayı bitirdiğinde şöyle yazıyordu .

"Hava topuna çıktığım çocuk.. Doğaüstü bir şey. Kurt adam değil .." Kurt adam değil mi ? Diye bağırmak gelse de içimden çocuğun duyabileceğini o yüzden telefondann konuştuğumuz farkettim ve telefona şöyle yazdım :

"O zaman ?.."

"Vampir olmalı." diye karşılık vermişti telefonu elimden aldıktan  sonra . Ben de içimden galiba vampiri bulduk diye geçirmiştim .

---Dean---

Lanet olası çocuğun kurt adam olma şansına inanmak istediğim için defalarca çocuğun üstüne atlamıştım ama bir türlü kurt kokusu almamıştım . Artık neredeyse vampir olduğuna emindim .

İlk periyodun sonunda Alex'in yanına gidip telefonunu istemiştim ve her şeyi ona yazarak anlatmıştım . Çocuk kesinlikle doğaüstü bir varlıktı ve bizi duyabilirdi. Bu yüzden yazmak zorundaydık.

Son olarak Alex'den eve gidip kan torbalarından bir tane getirmesini istemiştim . Küçük bir planımız vardı ve bu planda en önemli malzeme kandı ..

MELEZ ALFA (DOĞUŞTAN ALFA 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin