KARAKTER'LER...

11.6K 332 5
                                    



HAZAL ARMAN: 2008 senesinde hayali olan devlet konservatuarı kazanmış. 2010 senesinde aşık olduğu adam ile birlikteliğe başlamıştı. 2012 senesinde geçirdiği kaza ile hayatını yitirmişti. Ailesini küçükken kaybetmiş, ama umudunu hiçbir zaman kaybetmemiş deli dolu bir genç, hikayenin kayıp ruhuydu o.


BERAT GEZGİN: Üniversiteye başlayacağı sene ailesinin ölümü ile erken yaşta büyümüş, miras kalan aile işletmesi olan kafe zincirlerini geliştirdikten sonra, ailesine söz verdiği gibi üniversiteye başlamıştı. 3 sene gecikmeli olarak.Her genç gibi hatalar yaparak büyüyordu oda. Delicesine tutulduğu aşkı Hazal'ı kaybedene kadar yaşıyordu. Hazal ile birlikte ruhunu da gömmüştü genç adam. Hikayenin çaresiz adamıydı o.


ÇAĞKAN EREN ER: Ailesini küçük yaşta yitirenlerdendi oda. Dev EREN ER Holding'in varisi. İkiz kardeşine olan saplantısı, sonunu getirmişti genç adamın. Ya da yeni bir başlangıcı. Ama her başlangıcın bir sonu vardı. Belki de en büyük kaybedeniydi bu hikayenin. Kardeşinin ölümüne sebep olduğunda 27 yaşındaydı genç adam.


ÇAĞIL EREN ER: Abisinin ona olan saplantısı nedeniyle hayatından vazgeçendi genç kız. İç mimar olan genç kadın 27 yaşındaydı intihar ettiğinde. Kendisiyle birlikte kaç hayatın infaz kararını verdiğini bilmiyordu belki de. Hikayenin ölü bedeniydi o.


Kimin elinde Altın Kadeh'i tuttuğunu bilemezdik. Belki hepsi paylaşırdı bu çiçeği, belki hiç biri...


Ana karakterlerimiz kadar ortaya çıkan yan karakterlerimizde var ama ben daha başrolleri yazarken bir sürü spoi. Veriyorken onları yazmayayım dedim. Artık okurken göreceğiz onları da. :D Yazarken polisiye film çeviriyor gibi hissetmedim de değil yani. :P


ALTIN KADEH "TAMAMLANDI"Where stories live. Discover now