18.Bölüm

5.5K 327 4
                                    

Tüm gün bölüm yazmaya çalışan ama her türlü alıkonulan bir ben var benden içeri. Yinede pes etmedim ve yazar yazmaz geldim. Ve baya uzun oldu yine. :D

İyi okumalar. :D


****3 Ay Sonra****

**HAZAL**

Berat'ı sahnede gördüğüm, dinlediğim gecenin üzerinden 3 ay geçmişti. Dolu dolu geçen bir 3 ay olmuştu benim için. Affetmek yok demiştim değil mi? Bu kadar dayanabildiğim için kesinlikle bir ödülü hakkediyordum.

Her geçen gün kalbim ve aklım arasında sıkışıp kalıyordum. Onun yaptıkları karşısında kalbim onu affetmek istiyor, aklım ise ya tekrar aynı duruma düşersen diye karşı çıkıyordu.

O geceden sonra Ulaş beni Narcissus'da devam etmem için ikna etmişti. Aslında orayı öyle seviyordum ki, orada geçirdiğim son gecenin hayatım için bir dönüm noktası olması bir şeyi ifade etmiyordu benim için. Bu mekan ile ilgili değildi. Ki zaten öyle olsaydı da orayı yöneten Deniz ve Ulaş'tı. Berat benim kaza geçirdiğim geceden sonra kendisini İzmir'de bir eve kapattığı için tüm yasal haklarını Ulaş almış ve onun yerine devam etmesini sağlamıştı.

Hala vicdan azabı çektiğini görmek bana bir şey ifade etmiyordu. Evet herhangi bir kırgınlığım yoktu ona karşı. Kendimi rahatlatmak için birilerini suçlamaya ihtiyaç duymuyordum. Yaptığı aptallıktı ama en büyük aptallığı o değil, benim sevdiğim adam yapmıştı.

Yine de bu onun için üzüleceğim anlamına da gelmiyordu ne hali varsa görsün modundaydım.

Ve bu sayede tam olarak kalıcı bir grup kurmuştum.

Tek odağım işimdi ve bu süreçte epey bir yol almıştık. Benim dışımda grupta 4 kişi vardı ve 4'üde erkekti.

Efe ve ege ikiz dingiller, semih ağır abi ve ediz ise tam bir çılgındı. Onlarla tanışmam tamamıyla tesadüf eseri olsa da ben onları değil onlar beni aralarına kabul etmişti. Zaten var olan bir grupları vardı ama onlara ön ayak olan kimse olmadığı için harcanıyorlardı. Ben ise güvenebileceğim birilerini arıyordum ve bir grup kurmak bu devirde en zor şeydi. Ediz aralarındaki solist olduğu için çok iyi bir uyum sağlamıştık. Şimdiden çok fazla hayran kitlesine sahiptik ve bu bar içinde son dönemin en iyi patlamasına neden olmuştu.

Berat bu duruma deli oluyor biz her sahneye çıktığımızda sinirle etrafta dolanıyordu ama Deniz ve Ulaş onu bastırmayı biliyorlardı. Eğer bu kadar benimsenmemiş olsaydık eminim bizi bir arada barındırmazdı.

Onun çabalarını sonuçsuz bırakıyor olmam da buna neden oluyor olabilirdi tabi.

Aslında onun o eski hali aklıma geldikçe şaşırmamak elde değildi. Otoriter, buyurgan ve dediğim dedik havasından eser kalmamıştı. Evet çevresine hep sert bir adamdı ve sanırım hala öyle ama bana karşıda öncesinde belli bir tavrı vardı. Kazadan ve olanlardan sonra tüm bunları kaybetmişti.

Açıkçası onu süründürmek hoşuma gitmeye başlamıştı ve sanırım daha önce ona körkütük aşık olduğum için acısını çıkarıyordum. Hala aşığım ve özlemim her geçen gün artıyor. Ve hatta yaptıklarını çoktan unutmuştum. Beni aldatmadığına inanıyordum ama onun bunu bilmesi de gerekmiyordu henüz.

İlk zamanlar anılarım yeni yeni kafamda canlandığı ve hatta o gece acısını doya doya yaşayamadığımdan olsa gerek ilk günkü kadar öfkeli ve kırgındım. Ama daha sonra o gece gerçekten ölseydim ve kötü bir şekilde ayrılsaydık diye düşünüyor ve hayatta olduğuma şükrediyordum.

ALTIN KADEH "TAMAMLANDI"Where stories live. Discover now