9.Bölüm

5.1K 334 11
                                    

*****2015- ÇAĞIL*****


Kalbim çarpıyor, ellerim titriyor ve endişeden deliriyordum. Birkaç dakika içinde sahneye çıkacak ve şarkımı söyleyecektim. Tuhaf bir biçimde kendimi buraya ait hissediyordum ama ilk defa kalabalığın içerisine karışacaktım. İlk defa bu kadar çok insanla bir ortamda bulunacaktım, hem de sanatçı olarak.


Derin bir nefes aldım ve gözlerimi kapattım. Provadaydım. Böyle düşünecektim. Rahat olmam gerekiyordu. Yoksa kendimi bile unutacaktım sahnede.


"Çağıl senin sıran canım" diyen Deniz yüz ifademi gördükten sonra yanıma gelmişti. Abimin arkadaşıydı Deniz. Aslında arkadaş demek ne kadar doğru olurdu bilmiyorum ama. Sadece bir birlerini tanıyorlardı ve ben onları bir anda arkadaş ilan ederek, barda işe başlama işini hafifletmeye çalışmıştım.


Daha önce buraya gelmemiştim. Abimin burada çıkan bir haberi sayesinde varlığını öğrenmiştim. Daha sonra internetten araştırmış ve gündüzleri kafe olarak işletilen gece bara dönüştürülen çift yönlü bir yer olduğunu öğrenmiştim.


Mekanın resimlerini gördüğümde hayran kalmıştım.


Müthiş bir sistemle yerleştirilmişti her şey. Ve kendine göre sağlam bir popülaritesi vardı.


En önemlisi ise ismiydi. NARCİSSUS... Bizim Nergiz diye adlandırdığımız UMUT ÇİÇEĞİ.


Anlamı gibi umudu vadetmişti bana.


"Gergin hissetme lütfen. Buraya ortak olduğumdan beri senin kadar güzel bir ses görmedim ben. Çok iyisin. Şimdi çık oraya ve salla ortalığı. Eminim ki senide buraya ortak edeceğiz. Bizden kurtuluşun yok artık." Dedikten sonda güç vermek için omzumu okşadı hafifçe ve göz kırptıktan sonra çıktı.


Evet artık geri dönüşüm yoktu ve buraya çıkabilmek için yeterince çabalamıştım. Şimdi ortalığa çıkma zamanıydı.


Sahnenin tam ortasına kadar yürüdüm hızla ve kararlılıkla.


"Merhaba. Ben Çağıl...bu gece ilk defa sahne alıyorum ve açıkçası çok heyecanlıyım."


Konuşmaya başladığımda etraftaki sesler susmuş ve insanlar ilgiyle beni dinlemeye başlamıştı.


"Umuyorum ki her gece aynı sahnede sizlerle hislerimi ve şarkılarımı paylaşacağım. Ve daha fazla konuşmadan Yeniden diyorum. Yeniden başlayan herkese gelsin..." derin bir nefes aldım ve söyledim. Tüm ruhumu ortaya katarak söyledim,YENİDEN.


Yeniden...

Yeniden Yandı Tüm Işıklar Yeniden

Nasıl Parlıyor Aşk Gözlerinden,

İçimi Eritiyor Şimdiden,

Sana Saklamışım,

ALTIN KADEH "TAMAMLANDI"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin