14.Bölüm

4.9K 328 7
                                    

Medya: Mustafa Ceceli- Emri olur

Bölümü kaç gündür bekletiyorum bilmiyorum ama gerçekten hiç bir şekilde içime sinmedi. Düzenleme ekleme yapacaktım yapamadım. Benim için taslak niteliği taşıyacak kadar yüzeysel oldu. 


Yine de vermek istedim artık. Ama geri dönüp ekleme ve düzenleme de yapacağım vakit bulduğumda. 


İyi okumalar. :D



***2012 ÇAĞKAN EREN ER**** (Hazal'ın kaza geçirdiği, Çağıl'ın ise intihar ettiği gece)


Çağkan Çağıl'ı takip ettirdiği adamın kendisine haber vermesi ile hızla çıktı şirketten.


Her şey ters gidiyordu. Ailesini kaybettiği günden beri kendisini de kaybetmişti. Çağıl onun ailesinden canından kalan tek varlıktı ve onun kendisini bırakıp gideceğini düşündükçe deliriyordu. Her gece gördüğü rüyalar, kafasının içerisinde sürekli kardeşinin onu sevmediğini ve bırakacağını fısıldayan sesler yüzünden her geçen gün psikoloji daha kötüye gidiyordu ve hiçbir ilaç işe yaramıyordu.


İlaçları bıraktığı dönem öğrenmişti Murat'ı. Ve Çağıl'ın o adam yüzünden kendisini bırakacağını düşündüğünden gözünü bile kırpmamıştı öldürürken. O kendisinden kardeşini, hayatını çalmaya çalışmış bedelini kendi yaşamı ile ödemişti.


Ama giderken ardından kardeşini de götürmüştü. O günden sonra asıl kaybetmişti Çağıl'ı. Paranoyaları sayesinde kaybetmişti ikizini, ruhunu.


Adamın attığı konuma ulaştığında kapalı ve çalışma olan alana araba ile devam edemeyeceğini anladı ve indi arabadan. Hemen arkasında başka bir araç durduğunda arabanın farlarının kapanmasını bekledi. Gözüne çarpan ışık kaybolduğunda araçtan inerek yanına gelen arkadaşıyla birlikte ilerledi alana.


Karanlık ve engebeli yolda hızla ilerliyor arada tökezliyorlardı. Çok değil birkaç dakika sonra varmışlardı yolun sonuna ama titreyen adamı dışında kimseyi göremedi Çağkan. Adamın yanına çökerek Çağıl'ı sordu ama bir cevap alamadı. Belli ki şoka girmişti adam.


Ama Çağkan delirmek üzereydi. Adamın yüzüne ardı arkası kesilmeyen yumruklar indirerek kardeşini soruyordu sadece. Erdem arkadaşının kriz aşamasında olduğunu anlayarak onu geri çekmeye çalışıyordu.


Çağıl'ın peşinde olan adam ise sonunda kendisine gelmiş ve onun intihar ettiğini, uçurumdan atladığını söylemişti.


İşte Çağkan o sözlerden sonra kalan tüm mantığını kaybetti. Bağırdı çağırdı ve deli gibi ağladı. Olamazdı kardeşi onu terk edemezdi. Yapmamalıydı bunu.


Erdem ise şaşkın aynı zamanda kontrollüydü. Çağkan'ı da kaybetmemek için mantıklı davranmaya çalışıyordu.


Ama genç adamı sakinleştiremiyordu.


ALTIN KADEH "TAMAMLANDI"Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin