30 bölüm

8.9K 337 2
                                    

●●●●●●●●●●
CEMREDEN
●●●●●●●●●●●
Yerimde otururken niye bu kadar abarttığımi düşünüyordum gerçekten bazen şansımı zorluyordum,kapı çalınırken Burcu içeri girdi.
"Anne adayımıza selam" dedi gülümseyerek

"burcu hoşgeldin canım " dedim yavaşça doğrularak

"bu ne hal gözler kızarık yine cemrem" dedi sarılarak

" ağlama krizleri yaa walla manyak oldum burcu, hayır ben bile kendimi çözmekte zorluk çekiyorum artık Demir sağolsun herşey de yanımda" dedim gülümseyerek,

"yine Niye kavga ettiniz" diye sordu merak ıçinde.

"bebek odasına karar verdim" dediğimde sesli güldü "Çok şükür Canim" dedi,

"Eşyaları ayarladım yurtdışından gelecek diye kavga ettik işte "

"çok şükür karar verdinde odaya cemre de, abarttın kızım yaa ne yurt dışı getirmek nedir özel yaptır işte" dedi rahat bir tavırla.

"o Sinirle aklıma mı gelir karşı çıkınca çıldırdım, Ayy neyse aşağı inelim canım vişne suyu istedi " dedim hızla yerimden doğrulurken

"aşerme başladı cemre hadi hayırlısı"

"Yani Evet geçen haftaya kadarda birşey yiyemiyordum ama bir kaç gündür" dedim aşağı inerken Masal kapıdan içeri girdi beni görünce çığlık attı

"dünya güzeli anne" dedi koşarken  bende hemen merdivenlerden bir iki adımla hızla  "yavaş  cemre" dedi yüksek sesle uyarınca, yavasladim  Masalıma sarılınca iyi hisettim.

"hoşgeldin canım,civan sende hoşgeldin " dedim gülümseyerek.

"hosbulduk cemre, hayırlı olsun sağlıkla doğsun,, haa bu arada arabadaki eşyalar sizin, annen yolladı" dedi göz kırparak "teşekkür ederiz " diyip mutfağa ilerledik Masal ve burcu ile bütün istediklerimi çıkarıp yemeye başladım kızlarda şok içinde bakarken
"Masal anlat hadi " dedim heycanla.

"cemre  ya süperdi bi görsen, yurtdışına ilk defa gittim biliyorsun, büyülendim resmen, yalnız sanada aşkolsun mardine gitmesek başına gelenleri duymayacam" dedi üzüntülü bir halde.

"masal inan o günler Berbattı, kuma olayında hele Esra ile çıldırdım resmen. aman arasam ne olacak masal, gelsen değişen birşey yoktu ki Canim. burcu hep yanımdaydı zaten o olmasa kesin öldürürdüm onları" dedim gülerek.

"yalnız iyi göndermissin esrayı herkes hala konuşuyor" dedi sesli gülerek

"Az bile yaptım" dedim karnıma dokunarak " o benim bebeğime dua etsin" diye ekledim elimi karnima dokundurarak. Masal gülümseyerek yanıma geldi

" bosver sen mutluluğunuza gölge  değmesin yeter " dedi sıkıca sarılarak.

"hamilelik sonunda demir boşamazsa  beni ne mutlu" dedim  vişne suyumdan içerken, Burcu gülerek  "Masal Yani bi değişti sorma, ben bile hamile olmaktan korktum Yani " dedi koluma dokunarak.

"kızım benim riskti bebek süpriz oldu, yoksa Yani biraz Daha geç olmasını isterdim. Ama düşündüğüm gibi olmadı, siz keyfinize bakın  hazır olduğunuzda karar verin hamileliğe ikiniz için net anlamda söylüyorum"
●●●●●●●●●●
DEMIRDEN
●●●●●●●●●●
Civan da gelirken Istanbul'a herşey yoluna giriyordu, herşey istediğimiz gibi ilerlerken Mardinden uzak kalmak her anlamda  toparlamıştı bizi ailemde bir araya gelince kıymetini bir anlam da yaşıyordum.
Civan "nasıl gidiyor baba olmaya hazır mısın Demir Haznedar" dedi  gülerek,

"doğum sonunda çıldırmasam herşey yoluna girecek dostum ancak bu duruma  alışmak zor, hani onuda anlıyorumda. Ama bir an önce geçsin diye de gün sayıyorum" dedim sıkıntılı bir şekilde.

TÖREHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin