BEBEGIM

6.5K 254 20
                                    


●●●●●●●
ADNAN
●●●●●●●●●
1 Ay öncesinde mardine geldim ve Berrini ziyaret ettim, düzelmisti artık ama esranin ölümü onu iyice mahvetmisti. kızını Kaybetmesi çok zor bi durum biliyordum kendi kızımdan.
Berrin çok farklıydı pes etmiş ve yenilmisti.evet cemre haklı olabilirdi, ama kendi kardeşim kimseden önemli de değildi. ne olursa olsun dinlemeliydim onu.

"Berrin zor bi durum kardeşim ama esra yaptıklarından dolayı bu yola girdi" dedim yüzüne bakarak,

"kızım öldü abi, rahata Erebilir artık ne senle ne cemreyle bi derdim yok. oğlumu, kızımı aldı artık yeter. Abi  anlatacaklarim var sana, inan veya inanma artık ne aşiret ne siz umrumda değilsiniz, evlatlarımi aldınız benden. bu aşiret için evlatlarımi kaybettim, sen kaybetme sırf bunun için evlat acısını bilirsinde abi, ilk sen yaşadın  bir daha yaşama diye bütün çabam" diyip sustu bir süre  derin  bir nefes verdi.

"anlat ne söyleyeceksin Berrin " dedim merakla.

" fırat öldü ama demir tehlike de abi, oğlumun ölümü beni mahvetti sende yaşamani istemiyorum" dedi gözlerini kapatıp bir süre bekledi.

"Fırat öldü, bizim için ne gibi bi tehdidi olabilir Berrin. bu yine oyunlarından biri olmasın sakın gördük diğerlerini " dedim sinirli bir halde.

" abi Esranin ölümü sizi neler beklediğini, Hakan biliyor fıratın ailesi ve geçmişini öğren abi bunu oğlun için yap" dedi elimden tutarak "şirkete geç abi orda seni bekliyor olacak" diyince hızlıca evden çıktım, şirkete geldim Hemen ve odaya çıktım beni bekliyordu hakan gelmem ile ayağı kalktı

"Adnan  Bey hosgeldiniz " dedi.

"ne anlatacaksın  hakan evladım,  konus ne tehlikesi bu " dedim endişeyle.

"Fırat tehlikeliydi adnan bey, ölmüş olabilir ama babası mafya liderlerinden biri. yakın zamanda demirin peşine düşüp onu öldürmeye kalkışma ihtimali yüksek" diyince, defin bir nefes aldım

"Iyi de benim oğlum ile o adamın derdi ne" diye sordum

"adnan bey,  firat zamaninda cemre için babasını yok saymis ve cemreden hiç hoşlanmaz zarar vereceği iki insan var cemre yada demir"

" peki ben senin doğru söylediğini nerden bilecem hakan " dedim şüpheli bir hâlde

"bütün kanıtlar belgeler bu zarfın içinde" dedi bana büyükce  zarfı uzatarak,   "üstelik oglunuz demir herseyin farkında geçen gün Fırat'ın bağlantılı olduğu şirketleri istedi şüpheleniyor ama onu koruyacak kişi sizsiniz ancak " dedi kendinden emin bir halde.

"Bunu  niye sen yapıyorsun neden uyarıyorsun beni hakan,  amacın ne senin " dedim sesini yükselterek.

"CEMRE  ve Zühal'i  ailemi korumak için adnan bey, ardında birşey aramayin"  dedi kendinden emin bir halde.
□□□□□□□□■■■■■■□□□□□□□□□
aradan geçen iki haftada bütün belgeler hersey düzenli kontrol edildi, atlanmadan kontrol edildi ve haklıydı Berrin..... Firatin babasi benim ezeli düşmanlarımdan  mafya lideri çıktı telefonun Calmasiyla açtım ve ve o ses ALKAN TUNÇER....

"yıllar önce sildiğin oğlun Fırat öyle mi Alkan " dedim sert bir halde.

"evet gelinini deli gibi aşık olan ve onun tarafından sadece aşkı için ölen oğlum fırat "

"Oglun hak ettigini yasiyor Alkan hepsini gectim sen  ne istiyorsun "

"sözümü kesmeden iyi dinle adnan, fırati öldü oğlunu bu sefer kurtardım say, fıratın son isteği vardı sözünü dinleyecem biliyorsun konuşmuyorduk ama son vasiyeti iste, demir ve cemreyi ayırmak " diyince bir süre susmuştum...

TÖREHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin