2.Cursa.

3.2K 183 6
                                    

22:00 , 23 septembrie 2025~Seattle

Perspectiva autorului.

Muzica răsună în boxe mai ceva ca la discoteca. Pe autostrada dinspre Seattle spre Vancouver boxele erau vedete printre tinerii care umblau pe acolo. Doua dintre cele mai scumpe motoare stăteau pe pista, gata de întrecere, dar aceasta nu avea sa înceapă prea curând dacă nu erau doritori.

"Nu se alătură nimeni la cursa ?" Tipa Edward prin mulțime. Adevărul era ca el și fratele sau, Ethan, erau de neînvins.

"Atunci noi plecam !" Spuse și Ethan fiind gata sa încalece unul din motoare și sa plece. Știau ca dacă nimeni nu concura ei nu aveau sa se distreze. Mulțimea începu sa se revolte, încercând sa-i facă pe cei doi frați sa se răzgândească, deși toți știau ca doar o cursa îi făceau pe cei doi sa se răzgândească.

De undeva din depărtare un motor se auzea apropiindu-se cu mare viteza. Toată lumea auzii acel motor și liniștea se lasă brusc, așteptând ca motorul sa ajungă pe pista.

Cand toată lumea se aștepta mai puțin un fum gros se ridica de pe sosea, făcând vizibilitatea mai mica. Cand imaginea se mai domolii toată lumea rămăsese masca. Un motor identic cu cel al fraților trona în mijlocul pistei.

"Cu cine avem de a face?" Întreba Ethan luând atitudine.

Misteriosul motociclist, purta un costum de piele turnat iar casca pe care o purta nu lasa sa se vadă nimic dincolo de ea. Toată lumea se întreba cine este misteriosul și ce căuta tocmai acum aici. Luis se îndrepta cu o oarecare teama spre misterios și îi întinse o foaie pe care erau sumele cu care putea participa. Misteriosul arunca un ochi asupra foii ca mai apoi sa scoată un teanc de bani din buzunarul care abia îl vedeai.

"În sfârșit cineva cu care sa concuram și noi !" Spuse Edward. "Sa vedem ce poți amice!" Încerca și Ethan sa-l intimideze, dar ceea ce nu știau ei era ca în seara acesta ceva avea sa se schimbe.
Startul fusese strâns toți trei pornind în linie dreapta. Nu trebuiau decât sa meargă 7000 de metri și sa se întoarcă inapoi. Primul care ajunge ia bani! Misteriosul părea extrem de relaxat lasandu-i pe cei doi frați sa o ia cu mult înaintea lor. Când toți trei au făcut virajul care te aducea inapoi spre linia de sosire ceva neclar se întâmplase. Într-o fracțiune de secunda misteriosul îi depășii pe cei doi frați lasandu-i masca atât pe aceștia cât și pe spectatorii de pe margine.

La linia de sosire făcu o oprire se toată frumusețea reușind sa nu ridice nici măcar un fir de praf, deși scârțâitul roților pe pista predestina altceva.

Luis se apropie de motociclist, inamnandu-i bancnotele câștigate.

"Hey tu!" Striga Ethan când văzu ca motociclistul avea de gând sa plece fără ca măcar sa își dezvăluie adevărată identitate. "Nu vrei sa-ți arăți chipul?" Îl completa Edward.
Deși cei doi frați aveau caractere diferite se înțelegeau mai bine decât doi frați gemeni.

"Alta data !" Spuse misteriosul, ascunzandu-si adevărata voce. Își îndrepta doua degete către tâmplă, salutandu-i militareste pe cei prezenți după care pleca.

"Asta a fost ciudat!" Spuse Ethan și ceilalți aprobarea cobtinandu-si petrecea, fericiți ca cei doi frați aveau sa rămână sa încingă atmosfera ca în fiecare seara.

"Ares !" Îl striga o voce groasa pe Ethan.

"Molly!" Spuse și aceasta scârbit când curva ajunsese lângă el. "Nu am nevoie în seara asta! " Spuse el ceea ce o făcu pe blonda sa se incrunte.

"Ai nu ai nevoie pe mine tot mă iei cu tine! Nu am cu ce sa merg acasă !" Spuse blonda începând sa se pisicească pe lângă Ethan.

"Te descurci ca doar ești fata mare !" Îi spuse Ethan facandu-i scurt cu o ochiul înainte sa o lase cu ochii în soare, deși afară era noapte.

"Argh!"tipa blonda dea dreptul nervoasa. Cum sa o lase pe ea nesatisfacută? Gândi aceasta.

Intre timp Edward statea rezemat de motorul sau, uitandu-se cum lumea se dezlănțuie.

"Halo! Edward pe ce lume ești? Te gândești la motociclistul misterios?" Îl întreba Dominic, fiul Anei.

"Da. Deși nu cred ca e motociclist!" Spuse acesta bagandu-l în ceata Dominic.

"Insinuezi ca misteriosul este de fapt misterioasa?" Întreba Dominic ca mai apoi sa înceapă sa rada.

"Nu insinuez ci sunt sigur. Numai un costum de piele poate sta atât de bine pe un corp, și acela este corpul feminin. Nu ai observat ca se mișca prea calculat pentru un barbat? "Spuse Edward serios, dar prietenul sau nu-l lua în seama.

"Fi serios!" Pufni acesta. "Trebuie sa fii profesionist sa conduci motorul așa. Și în plus voi aveți ani experiență și nu conduceți așa. Pun pariu ca misteriosul nu avea mai mult de 25 de ani." Spuse Dominic batandu-l prietenește pe umar. "Încă 7 zile și reîncepem facultatea." Îi reamintise Dominic lui Edward.

"Alt an în care bomboacele mor de frica !" A spus Edward dezinteresat. " În plus ăsta nu e nici pe departe ultimul meu an. Mai am masterul și după trebuie sa lucrez și ca stagiar, dar dacă am început pe drumul ăsta nu am cum sa mă întorc înapoi." A zis Edward chiar dacă știa ca Dominic nu-l asculta.

"Medicina e grea frate. Eu am venit aici doar pentru ca mama v-a dat pe voi drept exemplu. Chiar dacă Ethan este mai mic decât mine a ales chiar de la începutul clasei a-12-a ca el va intra la medicina unde ești și tu. Mie mi-ar fi plăcut la drept. Dar nici un medic în familie nu ar strica !" A zis Dominic și amândoi s-au indreptat spre petrecere când au văzut ca majoritatea deja erau beți. Trebuiau sa-si culeagă "iubitele" din mulțime.

Problema fratilor (The Secret-Vol. III)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum