49. Presimțire ciudata.

1.9K 123 4
                                    

Perspectiva lui Edward.

"Edward așa ceva mi se pare exagerat crede-ma ce-ți zic! Nu îi mai suport deja și i-am văzut acum 10 minute! De ce mama dracului s-au găsit sa vina tocmai acum? De ce nu mai devreme? Eu am stat toată viața mea ajutând-o pe mama și ei au stat bine mersi! Ce naiba caută acum aici?" Spune Olivia în șoaptă urcând scările pana la apartamentul nostru.

Bineînțeles ca seara noastră a fost total distrusa. Speram și eu la o seara frumoasa, în care la finalul ei sa o iubesc pe Olivia așa cum ne place amandurora, dar nu. Trebuia sa apară acum domnul Banks și fratele Oliviei sa strice totul. Chiar când credeam ca probleme ne-au lăsat balta. Se pare ca am vorbit prea repede.

"Liniștite-te" spun și o trag în brațele mele când mă chinui sa descui ușa. Știu ca e foarte tensionata în aceste momente, dar chiar nu știu cum sa o ajut. Nu am experiențe de genul ca sa fiu un 'doctor al suferinței' în acest moment. Într-adevăr situația e dea dreptul complicata pentru ca cei doi au lipsit din viața Oliviei tot timpul ăsta. Nu văd ce interes ar avea sa se întoarcă tocmai acum, mai ales ca cei doi nu știau de moartea doamnei Athena. Adică ceva nu se leagă aici.

"Încerc Edward. Dar uita-te și tu. Ne simțeam așa de bine când a început seara și acum eu sunt la pământ cu totul! Nu-i înțeleg! Nu văd de ce s-ar întoarce la mine și la 'mama' tocmai acum!" Spune ea și amândoi intram în apartament.

Câteva clipe rămânem înțepeniți în holul care duce spre sufragerie, atunci când vedem lumina aprinsa.

"Edward știu sigur ca Lussi a stins toate becurile când a plecat de acasă." Spune Olivia și se 'agață' de mâna mea. Am un sentiment ciudat în legătură cu cine se afla în acea camera.

"Ok!" Spun și încep sa înaintez cu Olivia după mine. Nu am de gând sa o las aici în mijlocul holului. Cred ca știu cine se afla acolo.

"Va luat cam mult timp sa ajungeți acasă! Sunt aici de la 7 jumătate!" Spune Victor stand pe canapea uitându-se la televizor. Nu-l suport pe omul ăsta. Ne-a lăsat în pace acum ceva timp doar ca sa se întoarcă acum? Pentru ce? Doar știe ca Olivia nu are sa se mai întoarcă la el niciodată.

"Ce mama dracului cauți aici?" Întreb nervos, aproape mârâind la el.

"Așa primești tu un invitat care v-a făcut o surpriza 'neașteptată' în aceasta seara frumoasa?" Întreabă și Olivia iese din spatele meu, dar mă tine în continuare de mana. Nu-mi place unde se îndreaptă seara asta.

"Ce vrei sa spui?" Întreabă aceasta curajoasa. E atât de nervoasa încât cred ca o sa-i tragă și lui vreo doua palme dacă spune ceva ce o v-a supăra.

"Așa ai ajuns sa te comporți Olivia? Sa palmuiesti oamenii care au venit aici special pentru tine?" O întreabă. Știam ca nu aveau cum acei doi rătăciți sa ajungă tocmai în Vancouver la Olivia hocus-pocus după ce au lipsit tot timpul ăsta.

"Tu i-ai chemat aici? Tu ești nemernicul care nu vrea sa mă lase sa trăiesc în liniște? Ce ți-am făcut ca sa merit asta?" Țipă Olivia la el.
Credeam ca o sa-l plesnească pentru asta.

"Normal ca eu! Cine altcineva? Ce mi-ai făcut? Pai sa vedem...Hmm...Mi-ai 'omorât' copilul și acum ca sunt aici tu încă umblii cu derbedeul ăsta care s-a amestecat in relația noastră.

"Nu ai niciunde drept sa spui asta idiotule!" Spune Olivia și îi da o palma din fundul grădinii. Auch! Parcă mă doare și pe mine. "Tu m-ai făcut sa pierd copilul pentru ca am intrat în depresie din cauza ta. Ti-ai înscenat moartea și m-ai lăsat pe mine sa trăiesc de una singura când știai ca maica-mea nu mă poate întreține și pe mine și pe copil. Tu ești singurul vinovat în toată asta! Și mai ai și tupeul sa-i aduci aici și pe cei doi! Nu te înțeleg! Ești cel mai mare prost de pe pământ dacă prin asta încerci sa mă aduci aproape de tine!" Spune și trage o gura mare de aer. Eu pana acum mi-as fi dat duhul dacă spuneam toată asta fără sa respir. "Și ca sa mă fac înțeleasă. Nu te mai vreau aici. Nu ai ce căuta aici! Și poți sa-ti iei și complicii cu tine pentru ca eu nu am sa-i primesc în viața mea. Familia mea este familia Queen care mă ajutat când aproape am murit și am intrat în deosebite după moartea mamei, pe când tu și ei nu ați facut nimic de genul ăsta! Sunteți și veți rămâne un nimeni în viața mea. " termina Olivia într-un final.

Îl văd pe Victor încordat și nervos. Nu se aștepta la un asemenea dialog din partea ei. Cu siguranță se aștepta la cu totul altceva.

"Te-ai schimbat Olivia. Nu mai ești cum erai atunci când erai cu mine. Erai calma și liniștită și nu țipai la nimeni chiar dacă erai nervoasa și supărată pe acea persoana. Și schimbarea asta e din cauza acestui individ care te-a manipulat și te-a transformat în ceea ce a vrut el." Spune Victor și Olivia face un pas în fata lui. E super nervoasa, și îmi e teama ca dacă Victor nu termina, Olivia o sa ajungă la punctul maxim.

"Sa nu mai aud un cuvânt din partea ta măgarule!" Spune ea și îi mai trage o palma. "Nu din vina lui m-am schimbat. Ci din a ta. Atunci mă comportam altfel pentru ca nu fusesem rănită, dar povestea s-a schimbat după ce ai plecat tu. Olivia răbdătoare și cuminte a dispărut de mult fiind acoperita de o Olivia depresiva și nervoasa. Nu m-ai văzut cum am ajuns sa mă comport după moartea ta, pentru ca probabil erai prea ocupat ca sa te interesezi și de starea mea. Dar nu regret ca m-ai părăsit, pentru ca dacă nu ai fi făcut-o acum nu-l mai cunoșteam pe Edward. Lângă el sunt și am sa fiu în continuare fericita! Tu ai ajuns un nimeni în viața mea! Înțelege asta pentru totdeauna și pleacă dracului din casa mea pana nu chem politia pentru ca ai intrat fără permisă mea în casa!" Spune Olivia arătându-i ușa. După ce îi arunca o privire urâtă Oliviei trece pe lângă noi val-vârtej dispărând rapid.

"Olivia!" Sunt surprins când aceasta sare în doi timpi pe mine și mă sărută. Niciodată nu s-a comportat atât de ciudat. O sa dau vina pe stres pentru asta. Nu zic ca nu-mi dispare acest lucru.

"Fă-mă sa uit de toate astea Edward, te rog! Nu mai vreau sa mă mai gândesc la astea tocmai acum! Nu vreau ca seara noastră sa fie stri...!"

"Shh..!" Spun acoperindu-i buzele cu ale mele. "Rugăciunea ta este porunca pentru mine tânără domniță!" O iubesc al dracului de mult !

Problema fratilor (The Secret-Vol. III)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum