12. Planul.

2.3K 159 9
                                    

Perspectiva lui Edward.

Îi arunc o ultima privire lui Ethan înainte sa plec. Netotul de fratimiu a avut tupeul sa se atingă de Olivia. Dacă ea m-a ales pe mine pai înseamnă cu o sa stea numai cu mine. Plec furios de lângă el fără sa-i mai spun vreun cuvânt pentru a nu începe o bătaie de toată frumusețea, pornind în căutarea Oliviei. Fata asta e foarte încăpățânată astfel încât mă face sa alerg după fundul ei. Nu înțeleg de ce mă tot duc după ea când pot avea orice alta fata...dar în fine.

"Edward!" Mă aud strigat și mă opresc recunoscând vocea lui Lussi. Aceasta ajunge lângă mine și se uita în jurul meu căutând pe cineva." Unde e Olivia?" Întreabă aceasta speriata.

"A plecat după tine, după ce eu am început sa mă cert cu prostul de Ethan." Am spus eu și ea a înghițit în sec. "De ce..?"

"Edward...."Spune aceasta evitandu-mi privirea.

"Lussi e vorba doar de 5 minute, nu avea cum sa ajungă mai departe. Pornise în căutarea ta deci..."

"Nu, Edward. Molly a zis ca pleacă pentru ca are ceva de rezolvat, doar mie teama. Am crezut ca Olivia e cu voi, dar dacă voi sunteți așa de incopemtenti și o lăsați sa rătăcească după mine prin mulțimea asta de oameni!" A zis ea si eu am închis ochii și am inspirat adânc. Molly era cea mai mare fufa de pe aici. Trecuse și prin patul meu și prin cel a lui Ethan cel puțin o data și țin minte ca ultima data și eu și el am refuzat-o, asta chiar în seara când a apărut acel motociclist misterios. Sa dea dracu sa se atinga de vreun fir de par din capul Oliviei ca îi dau eu o pedeapsa de nu se mai vede.

"Nu-ți fa griji!" Încerc eu sa o liniștesc pe aceasta. "Am sa o găsesc. Tu du-te la Dominic și spune-i sa vina la docuri, cât timp eu mă duc după Ethan!" Am zis și ea a aprobat din cap înainte sa plece. Treaba nu era deloc una plăcută, dar chiar m-a pus puțin pe gânduri. Olivia nu apucase sa plece de multa vreme de lângă mine și Ethan, deci nu avea cum sa ajungă prea departe, și dacă într-adevăr Molly era la mijloc...cu siguranță nu avea cum sa iasă ceva bun din asta.

Perspectiva Oliviei.

"Deci ?" Am întrebat - o eu pe prietena mea când s-a reîntors. O găsisem pe Lussi prin mulțime mai repede decât as fi crezut eu, iar planul ei de a ne ascunde începea sa-mi sune din ce în ce mai bine.

"Sa vezi ce fata a făcut ! Parcă ar fi fost un teren minat și în orice clipa ar putea sa explodeze. Acum s-au dus la docuri, chiar nu știu ce au de gând cei trei muşchetonți." Spuse aceasta lăsând un ras cristalin la final. Lussi era o fata de treaba exceptând dățile când făcea pe nebuna.

"Nu o sa alerteze FBI-ul, nu?" Am întrebat - o făcând-o sa rada și mai tare.

"Stau calmă ca nu. În cel mai rău caz îl anunță pe tata sau pe unchiul Jay, nu se duc ei atât de departe cu veștile." A zis ea.

"Hmmm....Lussi ai chef de o plimbare?" Am întrebat - o eu făcând o fata nevinovată.

"Ce fel de plimbare?" Întreba ea curioasă.

"Îți arat, dar promiți ca nu spui la nimeni!" Am eu și ea s-a uitat suspect la mine, dar a aprobat din cap fără sa mai zică nimic. Am iesit din ascunzătoarea noastră și ne-am îndreptat spre drumul dinspre pădure. O mica cărare se vedea în întuneric, iar dacă aveai ochiul format nu trebuia sa te uiți decât pe crengile copacilor ca sa vezi ca drumul este marcat atât pe ele cât și pe trunchiul copacilor. Lussi mă urmării în tăcere, dar știam ca este extrem de curioasă în ceea ce privește plimbarea noastră.

"Olivia, îmi mai spui o data ce fel de plimbare?" Întreba ea când aproape ajunsesem la locul potrivit.

"Imediat !" Am zis eu și am dat ultima creanga la o parte din calea noastră după care m-am oprit și Lussi si-a băgat curioasă capul sa vadă și ea, dar a rămas complet surprinsa.

"Tu...asta e a ta..Olivia ?" Întreba ea balbaindu-se. Știu ca era mai greu cu secretele astea, dar ce era așa de neconceput ca o fata sa conducă un motor fără sa facă parte dintr-un anturaj dubios.

"Da! Si întâmplarea face sa am doua costume speciale. Ce zici le facem băieților o vizita?" Am întrebat ridicand jucăuș din sprâncene și ea a ras.

"Nu știu de unde ai venit tu, dar ești chiar de treaba!" A zis ea intrând de tot în garajul improvizat. Dacă ar fi știut ea ce viața am avut eu înainte, nu ar mai fi atât de buna cu mine.

**

"Olivia ești sigura ca știi sa conduci chestia asta?" Întreba Lussi speriata după ce ne schimbaserăm. "Adică vreau sa spun ca m-am uitat la cei trei fantastici și nu pare chiar atât de ușor.." a zis ea înghițind în sec.

"Nici n-ai idee cât de bine pot sa conduc aceasta 'chestie' " am zis eu și ea a ras la final, părând mai relaxata după ce am asigurat-o.

"Bine șefa!" A zis ea si s-a urcat în spatele meu pe motor. "O sa fie o seara minunata!" A strigat ea când am ieșit din pădure pe autostrada le care mă plimbam aproape în fiecare seara. Trebuia eu sa mă revanșez fata de cei doi fantastici care m-au făcut de ras în seara asta certându-se pe seama mea.

Problema fratilor (The Secret-Vol. III)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum