9.Bölüm "Ben de Sinan"

41 4 0
                                    

Düşünmekten yoruldum.Ne yapacağımı bilememekten yoruldum.En çokta kendimi toparlayamamaktan,bulamamaktan yoruldum..

Koltuğa uzanmış tavana bakarak düşünüyordum.

Ha sahi ne mi olmuştu? Konuşmadan sonra hiç bir şeyi takmayıp gaza basıp hızla otele gelmiştik,o direk yatağa girip uyudu bense dediğim gibi uzanmış düşünüyordum.

Hemen uyuduğu düşüncesi çok garipti, genelde ben uyumadan o uyumazdı canım gerçekten çok sıkılmıştı bende telefonu elime aldım allahtan hatıma internet yükemiş, biraz gezindim daha sonra aklıma gelen fikirle Emir'in olduğu yere doğru yürüdüm komadin'in üstünden Emir'in telefonunu aldım ve sesizce oturma odasına geri döndüm.

Zaten Emir'in yattığı yer direk gözüküyordu burası 2 odalı olduğu için birbirini azda olsa görebiliyordu ve ben onu gözetleye,gözetleye telefonu açtım ekran kilidinde düz siyah duvar kağıdı vardı ve şifresi sayılarlaydı düşündüm plaka? Hemen arabanın plakasını girdim ama doğru değildi hım..

Doğum tarihi? Benden 3 yaş büyüktü bu 95 liydi şifre kısmına 1995 yazdım ama o da yanştı tam umudumu kaybediyordum ki aklıma doğa geldi edizin şifresi fenerbahçenin doğum tarihiydi takımının doğum tarihi? Hemen feberbahçenin doğum tarihini girdim olmadı.

Beşiktaş? Onuda girdim yanlış olmuştu.

Trabzon? Onuda girdim fakat sonuç aynıydı. Sona kalan aynı zamanda kendi takımım olan Galatasaray? Kilt'e 1905 yazdım ve birden açıldı.

Galatasaraylı mıydı? gülümsedim duvar kağıdı siyahtı ve üstünde 'just simile..'yazıyordu altındada 'I miss you..' yazıyordu onu gerçekten çok mu özlüyordu?

Galerisine girdim bir sürü özlü söz vardı ve kendi fotorafları arkadaşlarıyla.. Ve bir tanesi farklıydı bir kız onun boyun girintisine kafasını saklamış ama güldüğü belli oluyordu.

Emir sanki'hadi ama'der gibi bakıyordu ve gerçekten çok mutluydu..

Fotoğraf notunda 'tek fotorafımız' yazıyordu bu bende hüzün etkisi yaratmıştı oradan çıkıp müziklerine baktım,karamsar müzikler vardı ve geneli yabancı müzikti.

Watsapp'a girdim ve bakındım.

Pıtırcık?
O da kimdi? Emir ve pıtırcık ha?

Beklenmeyen hareket,huysuz çocuk.Emir'i düşündüm çok espirili ve komik bir çocuk görüntüsü vardı ve suratındaki benler onu daha da tatlı ve yakışıklı yapıyordu.

Halıya bakarak gülümsedim sonra kafamı salladım hey ne saçmalıyordum.

Sahi bu görev de neyin nesiydi? Benimle belkide dalga geçiyordu, sonuç olarak bunlar anca filmlerde olurdu değil mi?

Peki ben ne yapmalıydım?

Biraz daha gezindim bir sürü isim vardı ve hepsine bakamazdım ama konuştuğu kişilerin arasında en sonda biri daha vardı 'Meleğim' bu sevgilisinin numarası olmalıydı bir sürü konuşma vardı ve hiç birini silmemişti.

Son mesajda kız'geliyorum' yazmıştı Emir de 'tamam aşkım seni çok özledim'yazmıştı bundan başka bir şey de yoktu ordan çıktım mesajlara girdim en son mesaja baktım rehbere kayıtlı değildi ve mesajda yazan aynen şöyleydi
"Kızı çok yoruyorsun evlat sana denileni yap ve şu krizlerini dizginle. -SiyahÇ"

Bu ne demekti? Anlamsızdı beni nasıl yoruyordu? hemen ordan çıktım ve menüde durdum.

Peki ona denilen neydi?

SiyahÇ kimdi ve bana ne yapacaklardı?

Gözlerim doldu ve bir tıkırtı duydum "Hey sen ne yapıyorsun?" ona doğru baktım bana kızgınlıkla bakan gözleri birden şaşırdı "Hey ne oldu?" o ana kadar ağladığımı fark etmemiştim.

Sadece SenWhere stories live. Discover now