6.Bölüm O Nasıl buradaydı?

191 12 0
                                    

Yavaşça göz kapaklarımı açtım ve etrafı inceledim. Yerimden kalkmaya çalıştım ama kımıldayamadım. Belimdeki ağırlığa baktım.

Kenetlenmiş  kollara..

Gece olanları hatırladım 'beni bırakma sevgilim' kulaklarımda yankılanan sözler beraberinde merak ve korku duygusunu da getirmişti.

Rüyasında ölen yada kaybolan sevgilisini görüyordu sanırım.Kolları'nı yavaşça belimden ittim ama çok sıkılardı bende daha sert bir şekilde ittim birazcık seyrekleşti ve kımıldadı 'lütfen' fısıldadı ağlarmış gibi ve kolarını yeniden bana kenetledi .

Kıpırdadım ama bi türlü kurtulamıyordum. Bende elini tutup çektim ve yataktan zorla da olsa kalktım ellerindeki boşluğu hissetmesiyle kalkması bir oldu "hey"dedi uykulu sesiyle ve saçını hafifçe dağıtı "senden bir türlü kurtulamadım.Beni bırakmadın, herkese böyle mi yapıyorsun?!" dedim dalgaya vurarak  yüzü birden düştü "ah üzgünüm eskiden kalma bir alışkanlık" kime sarılıyordu ki?

"sen kaçırdığın herkese sarılırmısın?!"dedim göz bebekleri şaşkınlıkla büyüdü ve  "tabikide hayır" dedi "ah sadece şaka yapıyorum"dedim bu saçma durumu ortadan kaldırmak için.

"Bir şey daha, rüyanda o kazayı mı gördün?" düşünüyor gibi yere gözlerini dikti sonra bana baktı "neren bildin?" sıkıntılı bir şekilde "mırıldanmalarını duymuştum "dedim "ah biraz bahsedermisin ben.. ne söylediğim hakkında hiç bir fikrim yok maalesef " düşündüm.

"tabikide ama ben sadece bir kaç mırıldanmanı duydum " o kadar çok şey mırıldanmıştı ki hepsini aklımda tutamıyordum bende en önemlilerini söylemeyi düşündüm.

"hım ilk olarak bağırdım sonra sanki..sanki ağlıyor ve birine bağırıyor gibiydi sesin 'hayır' diye bağırdın  sonra biraz uzun bir süre sonra 'nolur beni..beni bırakma sevgilim' dedin ve bana sarıldın ben uykuya dalmıştım sonrasını bilmiyorum "dedim.

Yine düşünceli bir şekilde halıya baktı "evet"iç çekerek söyledi "onun maalesef nası biri olduğunu bilmiyorum. Yüzünü hatırlamıyorum ve en önemlisi sesi..sesi var sadece ama bağıran bir ses tam anlaşılmıyor onu tamamen hatırlamak istiyorum"dedi gözlerini halıdan ayırmayarak "ben üzgünüm Emir"yüzüme baktı "gerek yok. Senin yaptığın bir şey değil,senin yapabileceğin bir şeyde yok " ona üzgünce baktım "onu bulacaksın merak etme"dedim sonra "ben banyoya giriyorum.Sen artık bir oda daha tutsan o kadar paran var yani ben tek başıma kalsam"dedim umutla bakıp "hayır dedim ya yanlız uyumayı sevmem ve ayrıca seni bulabilirler hem tek başına kalamazsın sen"dedi "kalırım ben bir banyoya giriyim sonra konuşuruz"dedim ve bana aldığı kıyafetlerden seçerek aldım iç çamaşırını ne zaman aldığımızı bilmiyorum ama o da vardı bende aldım ve banyoya girdim.

Kısaca duşumu aldım ve havluyu bedenime sardım yine birazcık bekledim o sırada düşünüyorum hangi görev için kaçırılmıştım?kim böyle bir şey istemişti? ne yapacaktım? bilmiyordum hepsinin cevabını içerideki adamdan başka kimse bilmiyordu ve o da bana devamlı 'zamanı geldiğinde' diyordu bu düşünceleri bir kenara bırakıtım.

İç çamaşırlarını giydim sonra altıma siyah tayt üstüne gri üstünde siyah iskelet baskılı tişört giydim sonra dışarı çıktım. Emir  yatakta oturmuş bir şeyler düşünüyordu "hey duş almak istiyorsan?" kapıyı işaret ettim "benim işim bitti "dedim düşüncelerinden ayrılıp kafa salladı sonra banyoya girdi bende yine saçlarımı taradım ve açık bıraktım. Saçlarım uzun ve düzdü ama banyodan sonra dalgalı olurdu o yüzden bağlama gereği duymadım ve kuruttum sonra asker desenli bol ceketi üstüme geçirdi. Hava ılıktı yazın son günlerindeydik bu yüzden üstüme bir şey almadım ve Emir'i  beklemeye başladım.

Sadece SenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin